Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszanell

doradzcie cos...

Polecane posty

Gość kokoszanell

kolezanka chce mnie zeswatac z jej kuzynem...podobno strasznie fajny chlopak i dobry przede wszystkim...gadamy juz 3 tyg na gg i przez tel bo on mieszka 100km ode mnie... gada nam sie super, pierwszy raz robie to z osoba której nie znam tak naprawde... w czwartek przyjezdza a ja mam takiego cykora ze szkoda gadac;) nie wiem jak to bedzie, gdzie isc, jak spedzic dzien, i boje sie ze wirtualnie gada nam sie ok a jak przyjedzie to bedzie wtopa totalna;/ umawial sie ktos z Was kiedys z kims z neta załóżmy?? z kims z kim najpierw gadal tak jak ja a dop na zywo?? opowiedzcie cos;p

hmmm umawialam sieie raz.i raczej bylo o czym gadac.i bylo fajnie.wyciagnij go do knajpy jakijes nad jezioro czy gdzies tam.mi sie udalo:)

Gość kokoszanell
tylko cholera problem taki ze on chce przyjechac do mnie do domu....hmm...troche takie to dziwne bo mysle ze za wczas na wprowadzanie w rodzine;p kogos kogo samemu sie nie zna.... tylko nie wiem jak mu ,,delikatnie" zasugerowac ze to nie jest najlepszy pomysl:)

Gość jajajajajjajjajajja
no w domu nie za bardzo na 1 spotkanie:O

Gość same iksy
no to powiedz mu ze remont i nie masz warónków na przyjmowanie gosci albo ze gości masz jakichs albo cos posciemniaj...

Gość chyba warunków inteligencie

Ja się spotkałam z facetem z neta na dyskotece ale wiadomo rozmawiać tam nie rozmawialiśmy bo za głośno:p Później przyjechał do mnie do domu i tematy były... No i tak jakoś wyszło że już jesteśmy 2 lata razema w planach ślub :)