Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość a zajmujesz sie numerologią

Gość no to przepowiedz mi
przyszłość - przenieś się do wymiaru duchowego i znajdź moją nitke losu, powiedz dokąd prowadzi :)

Gość szuwarkowy gąszcz
Więc polegasz tylko na intuicji? A jak stosujesz magię? Korzystasz z gotowych formułek, czy sama tworzysz?

Gość ****Beatka**
chyba dalej ci ta mala siostra przeszkadza, ze zniknelas;) powiedz jej,ze juz po bajce dawno;)

Gość DORAAAA
Dzięki.. W związku to ja jestem raczej Peter Pan :-/ ale muszę mieć pewność co do niego. A wyjazd..? Wyszedł z jego inicjatywy. Czy warto? Jest dla nas przyszłość..? Dziękuję za poświęcenie mi czasu :-)

Aneta 89- Karty pokazują obok Ciebie serdecznego faceta któremu warto zaufać... Beata 80 - W Twoim życiu już widze miłość - może przyjacielka, może w rodzinie, ale wiele życzliwuch ludzi wokół Ciebie! Co do egzaminów zdasz je! ;) A chłopak... Poznasz jakiegoś studenta... :) 10.12.88 - Tak, widze mężczyzne... Godny zaufania i warto będzie się zaangażowac :) Karty nie mówią mi kiedy dokładnie, ale to już niedługo powinno się stać. Dorota, Marco - W takim razie radze wam jechać! :)

DORAAAA - po tym co powiedziałas karty już były jasne... Zaufaj mu. To będzie dla was dobre. Polepszy się.

Gość aneta 10.04.1989
No to swoje pytania wyczerpałam. Dziękuję 🌻

no to przepowiedz mi - Karty twierdzą chyba, że jesteś facetem... I to fajnym. Prawda? :D Tylko nie bic jeśli nie prawda hihihih A co do magii to wierze, że nasz umysł potrafi zdziałac cuda bez wyuczonych zaklęć.

czy zajde ponownie w ciąze? (poprzednią straciłam) jesli tak, to czy w tym roku??

aneta 10.04.1989 Nie ma za co! Dobre karty na tego faceta pojawiły się za każdym razem gdy rozłożyłam karty =)

Gość aneta 10.04.1989
Jest, na przykład za poprawę humoru:) Taki budujący optymizm na najbliższe dni:)

amel - Tak :) Zajdzie Pani w ciąże. To chyba będzie chłopczyk i wniesie mnóstwo radości w Pani życie- poprawi je.

Witam serecznie Ezoteryczna! Mam wielką prośbę mam 1 ważne pytanie: czy nasza (moja i mojego chłopaka)wielka planowana inwestycja finansowa powiedzie się?Bardzo proszę o odpowiedz. Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesów;)

❤️ czy to bedzie jeszcze w tym roku ??

Gość connan barbarzyńńca
nie potrzebujesz ani dat ani imion? No to powiedz mi jeśli możesz co na mój temat mówią te twoje karty :)

Gość fhdigggbv
iwona 6.10.82, czy dostane tą pracę i czy moje zycie uczuciowe ułozy sie w tym roku pomyślnie a potrafisz przewidziec ile dzieci miec bede

Zaczarowany elfie- Dobry miesiąc by grać, inwestować, sprzedawać i kupować. Nie bój się ryzyka. Amel - Raczej tak :) Karta jest pomyślna.

Gość ddo ezoterycznej
ddo ezoterycznej Ezoteryczna-->moglabym tez prosic o wrozbe dla mnie? 10.12.1988 kiedy pojawi sie w moim zyciu facet, ktorego pokocham z calego serca i on tak samo mnie mocno pokocha? a ja?:( zostalalam pomineta

ogromnie sie ciesze !!!! ❤️ ❤️ ❤️ - dla Pani

Dziękuje Ezoteryczna! Nasza inwestycja ma byc wieloletnia więc czy mogła bys sprawdzic czy to rzeczywiście bedzie korzystne dla nas?Nasze i miona to Patrycja i Piotr.Dziekuje:)

ddo ezoterycznej - Nie zostałaś pominięta..Patrz wyżej :D :P Conan.. Widze jakaś... Kobiete.

Gość ddo ezoterycznej
aa widze, dzieki:P

zaczarowany_elf Wielkie pieniądze. Ryzyko finansowe jakie podejmiesz prawdpopodobnie zostanie uwieńczone sukcesem. Rady starszej od was Pani... Są dosyć dobre :P

Gość connan barbarzyńńca
żona czy kochanka? :D

Gość PAtrycjaaaa
ur. 19.04.1979 czy wyjde za maz za Luigi (ur.6.09.1986), czy byly Vinzenco mysli o mnie jeszcze, czy cos do mnie czuje???(Wlosi obaj) czy zdam egzaminy , ktore pisalam teraz

Gość connan barbarzyńńca
starsza czy młodsza?

Gość PANDORAA
Co mowia karty o tym facecie w zwiazku ze mna? William- 17.10.75