Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość do Ezoterycznej
czy smierc zawsze boli? co potem [krok po kroku ]dzieje się z duszą ,ktora opusciła ciało ? czy jest sąd? Czy duchy mówią coś o Jezusie,Bogu ? czemu Bog pozwala niektorym duszom na pozostanie tutaj ? Jak wygląda,na czym polega zycie po 2giej stronie ? bardzo dziękuje za odp

kaska 28 czerwca 1982 pawel 28 lutego 1981 Pawle... Wszystko może się ułożyć. Musisz pogadać z nią szczerze... Wy musicie się do siebie zbliżyć duchowo a nie zmuszać się do siebie jak dwoje obcych ludzi którzy wpadli.

Gość doroteeee
Czy widzi Pani coś niepokojącego z moim zdrowiem, czy kiedyś pozbędę sie moich kobiecych dolegliwości

czy smierc zawsze boli? co potem [krok po kroku ]dzieje się z duszą ,ktora opusciła ciało ? ODPOWIEDŹ: Śmierć nie boli... Jak już dusza opuszcza ciało jest wręcz błogo. Boli choroba czy urazy za życia. Dusza opuszcza ciało... Widzi otoczenie... A następnie światło... Miłe... I tak wkracza przez nie do królestwa niebieskiego. czy jest sąd? ODPOWIEDŹ: Sąd jest, ale nie jest surowy... Ważne czy ktoś żałuje złego. Jesli ktoś jest strasznie zły i zdaje sobie z tego sprawe to już coś innego. Czy duchy mówią coś o Jezusie,Bogu ? ODPOWIEDŹ: Mówią, że Jezus był grzesznikiem i normalnym człowiekiem który otrzymał misje od Boga... O Bogu zaś mówią, że jest miłosierny. czemu Bog pozwala niektorym duszom na pozostanie tutaj ? ODPOWIEDŹ: One same się na to decyzują. Jednakże potem żałują... Jak wygląda,na czym polega zycie po 2giej stronie ? ODPOWIEDŹ: W niebie jest po prostu nieustające szczęście... Co do piekła : to nieustające zmęczenie i udręka..Strach. A pomiędzy..Pustak i samotność... Brak zrozumienia.

Gość a czy on do mnie wroci

Gość do Ezoterycznej
dzięki za odp.Mogłabym tak pytac i pytać bez konca

Gość doroteeee
Nie to nie ja! Bardzo dziękuję za odpowiedz! Pocieszyła mnie Pani. serdecznie pozdrawiam, a czy mogłaby mi Pani jeszcze powiedzieć czy będę pracowała po studiach w zawodzie?? Z góry dziękuję

Gość jadwiga
korzystam z internetu przy pomocy mojej wnuczki . kiedys jak bylam mloda pewna sedziwa wrozka postawila mi karty, wszystko sie sprawdzilo. jedna rzecz nie... na starosc nie wzielam slubu i nie wylecialam za granice, natomiast dostalam wylewu.ale wrocilam, do zdrowia, czy poznam kogos bliskiego? jadwiga 23 grudzien 1938

Gość doroteeee
Kochana a widzisz może czy w najblizszym czasie(tzn w tym albo w przyszłym roku) będe miała dzidziusia, jakiej płci? Juz obiecuję że nie bede Cie zamęczać pytaniami. Buźka

Gość zielona żabucha
widzę,iż jesteś na forum. Więc jeśli to nie problem to skorzystam. Moja mama po mnie krotko zaszla w ciaze i urodzila wczesniaka, chlopiec urodzil sie w 6 mcu i zaraz umarl.Mam pytanie dlaczego tak sie stalo? ja tez urodzilam sie jako wczesniak i zyje. Czy moge jakos sie z nim, skontaktowac? czy jest naszym aniolem?

jadwiga 23 grudzien 1938 Pani Jadwigo możliwe, że nawet ślub jeszcze przed Panią... Wyjazd również. Tak mówią karty...!

zielona żabucha Właśnie porozmawiam z duchem na temat takich małych dzieci, bo nigdy o to nie pytałam ... Po seansie dam znać... Niedługo.

Gość doroteeee
a czy wogóle będe miała dzieci

Gość jadwiga
a jednak twoja wrozba jest potwierdzeniem starej z przed lat pozyjemy zobaczymy..... wszystkiego dobrego do milego.

Gość zielona zabucha
podam ci jego date urodzenia 31 pazdziernik 1981 rok ,podobno mama dala mu na imie dawid, ale nie pochowali go na cmentarzu, szpital nie zgodzil sie.dowiedzialam, sie o tym od babci mama nigdy nie powiedziala i z jej ksiazeczki zdrowia.

zielona zabucha Jest on w niebie... Tam jego dusza może porozumiewać się normalnie z innymi gdyż jego dusza nie jest, że tak powiem głupsza od duszy dorosłego... W niebie może on normalnie rozmawiać... Nawet przybrać postać dorosłego. Powita on zapewne kiedyś Twoją mame... Nie martw się tym gdzie jest pochowany, bo do nieba nie idzie się w zalezności od tego gdzie jest nasze ciało...

jadwiga Wkońcu jeszcze nie jest Pani taka stara i jeszcze dużo sie zapewne wydarzy :) Pozdrawiam!

Gość zielona zabucha
czyli byc moze kiedys sie juz z nim skontaktowalam? w postaci jakiegos starszego milego pana?(czesto mnie zaczepiaja i milo gawedza;-)) dziecku i rodzinie.Mam nadzije ze moja mama dlugo jeszcze bedzie tu z nami.dziekuje

Zielona żabucha raczej się z nim nie spotkałaś, bo on jest w niebie... Ale kiedys się spotkasz. Tylko może Cię tam przywitać ktoś o wyglądzie i zachowaniu dorosłego.. Dusze są wszystkie na równi...

Gość do Ezoterycznej
czy duchy czegos potrzebują ? Czy czasem proszą Cie o coś ?A są takie ,ktore po seansie nie chcą odejsc ? Boisz się ich? czy jest jakiś posrednik ,ktory mógłby powiedziec jak się ma ktos ,kto od lat nie żyje i bytuje w niebie? czy odwidzają Cie zmarli z rodziny:dziadek,babcia,itp? ps sorry za zamęczanie,thx:)

Gość zielona zabucha
ezoteryczna a dlaczego tak sie stalo, ze nie udalo mu sie przezyc? Mam teraz drugiego brata mlodszego i jestem z nim starsznie zyta, pomimo iz to moj ojczym jest jego ojcem.

Gość zielona zabucha
ezoteryczna, a ja kiedys czytalam ze zmarli przybieraja postac innych np osob,ptakow... czyli to jednak nie to?

zielona zabucha Nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie :( Nie wiem dlaczego umarł... Nawet zapytałam o to ducha... Równiez nie wie. Ale nie cierpi teraz a to chodziaż jedno dobre chodziaż wiem, że dla Twojej mamy to marne pocieszene :(

Gość +ilona+++
Czy praca, którą rozpoczynam przyniesie mi satysfakcję? Poznam tego jedynego w najbliższym czasie? Z góry dziękuję za odpowiedź :)