Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

gdzie jesteś jarku Postawiłam Ci więc karty na życie uczuciowe ;) Wyszło tak : Karty radzą - Więcej wypoczywaj i naucz się relaksować i dbaj o siebie. Jest szansa na miłość ! Ale na taką rozsądną ;)

sajla Na razie u was to chyba nie jest takie poważne.. Z tego co mi mówią karty... O ile dobrze to interpretuje to więcej jesteście przyjaciółmi niż parą...

Gość proosze o odp..
Ja 20-12-1982 Kiedy moge spodziewac sie dziecka? jaka plec? Jak moj piatkowy egzamin i jutrzejsza rozmowa o prace?🌼

proosze o odp.. imię ? Bo coś karty nie chcą wyjść... Brakuje mi czegoś na czym się skupie...

proosze o odp.. Postawiłam teraz troche bardziej się skupiając... Więc w sprawie egzaminów - miła niespodzianka... A praca- tez powinno być pozytywnie! A co do dziecka... To na razie nie ma na to szans... Nie na dziecko pora... Nie wiem kiedy może miec Pani dziecko, ale karty mówią, że teraz nie na dziecko pora i to przed dłuższy czas.

Gość sajla
a jak widzisz nasza przyszlosc ?;-) to wazne;-)

Gość sajla
Maria i Marcin

sajla Na przyszłość widze to naprawde bardzo dobrze ;) Ale nie wiem czy to będzie miłość Twojego życia.

Gość sajla
ale to jest niewykluczone?;) hehe moze to moj mezczyzna zycia:-) a jak zapowiada sie moje zycie?;_) , ile bede miala dzieci?;0 heh nurtujace pytania, hehe i kiedy powiem sakramentalne tak:)

sajla Za mąż napewno wyjdziesz, dzieci też będziesz miała... Chyba parke.. Ale naprawde nie chce mi wyjść czy to on będzie tym mężem.

Bardzo proszę o wróżbę. Ja-Justyna,data urodz.27.08.1980r Mój wybranek-Rafał,data urodz. 20.04.1980r. Mam pytania: -czy będziemy razem z Rafałem,jak nam się ułoży,czy się pobierzemy,czy będziemy mieli dzieci-jeśli tak to kiedy -ważna jest również kwestia pracy-czy ją zmienię w najbliższym czasie,czy to będzie dobry wybór,jeśli nie zmienię pracy-to co mnie czeka w tej obecnej

Gość dobrateraz ja
Danuta 04.05.1983 czy zalicze ta sejse i skoncze wreszcie te studia?? czy dostane prace zwiazana z ochrona srodowiska i rolnictwem tam gdzie teraz chce skladac podnie o prace ??i za jak dlugo?? no i czy wreszcie spotkam milosc??i kiedy?? pozdrwaiam:)

Gość mam na imie Emilia
witam, tak konkretniej to chcialabym zapytac o milosc, kariere i dzieci 🌻

Gość senaaaaaaaaaaa
a co mnie spotka w najblizszym czasie? patrycja 30.06.1982

temat miał chyba na celu pogawedki na tematy ezoteryczne a glownie wrożysz moja kochana :) powiedz czy to prawda ze jest taka zasada ze za wrozbe trzeba wziac nawet symboliczna oplate aby bilans wychodzil na zero i zachowana zostala harmonia?

Witam Prosze o wózbe dla mnie . Alicja 4.02.1965. Dziekuje i pozdrawiam

Gość Laliitaaaa
a czy to prawda ze tarot sie sprawdza zawsze??

meru Nie wiem czy tak musi być, że za wróżbe trzeba płacic... Pewnie cyganki to wymyśliły :D Jak widzisz każdy chce ode mnie tylko wróż a pogadać to już nie ;) Co do tarota to nie wiem czy zawsze się sprawdza... Napewno jesli ktoś się dobrze nie skupi nie wyjdzie mu tarot prawidłowo. Tarot jest bardzo skomplikowany... Bardziej niż karty klasyczne.

*Justa* U was widze szanse na miłość i dalsze bycie razem... Musisz być jednak wytrwała. Co do pracy to widze, że nadejdzie jakaś praca... Ale nie będą to odrazu kokosy.

LUDZIE MAM DO WAS APEL... :D Zadawajcie mi jedno konkretne pytanie... Jeśli zadajecie tyle na raz jest mi naprawde ciężko. Wróżenie w ten sposób jest inne i wolałabym odpowiadać na jedno dane pytanie by lepiej to zrobic. Dzięki.

Danuta 04.05.1983 Studia zdasz, ale nie będzie łatwo... Tzn. zdasz JEŚLI naprawde będziesz ciężko pracowac. Praca- wyszło wszystko pozytywnie... Miłość - w tym roku powinnaś poznać faceta i będzie bardzo przyjemnie ;)

Emilia Karty mówią, że z zaczem dostaniesz wszystko czego chcesz... Praca, miłość... Dzieci też będą !

Gość zielona zabucha
czy moj maz bedzie tym jedynym do konca zycia i bede z nim szczesliwa i czy bedziemy mieli jeszcze coreczke? 17-1-1981 paula

Gość mam pytanko takie
21.09.1986 czy ulozy mi sie w zyciu uczuciowym?

Witam:) To i ja mam pytanie: czy wyjdę za mąż w ciągu najbliższych dwóch lat? Czy kupimy z narzeczonym mieszkanie lub dom do tego czasu, jak nam się będzie powodzić w życiu i czy będziemy mieli dzieci? Agnieszka 22.12.1986 Arkadiusz 06.01.1983

patrycja 30.06.1982 U Ciebie całkiem przyjemnie wyszło :) Spotkania z przyjaciółmi... Szansa na związek z kimś. I widze tu jakąś... Zmiane na lepsze w sensie " wyzdrowienie " ... To raczej chodzi o stan duchowy.

Gość Ezoteryczna ja chcę
pogadać,odbierz maila :) fascynuje mnie to o czym piszesz 🖐️