Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ona 24

niech mnie ktos pocieszy

Polecane posty

Gość załamana ona 24

jestem załamana i sflustrowana... Cały czas to samo..studia- dom..na zmiane..nie wychodze czesto nie mam z kim..wszystkie kolezanki maja facetów i siedza z nimi w domu lub z nimi tylko wychodza...Jestem wesołą i atrakcyjną dziewczyną..tak strasznie źle mi samej w tym monotonnym życiu 😭

Gość Adrian z Puław
Gdybyś była atrakcyjna, tak jak piszesz , nie bylabyś sama. Nie moglabyś opedzic sie od towarzystwa chłopaków. Więc spójrz obiektywnie w lustro.

adrian obiektywnie nie masz racji jest wiele dziewczyn które może nie są pieknie, ale sa ladne.. i sa same

a dlaczego? bo uciekaja przed tymi którzy sie nimi interesuja dlatego sa same.

pocieszam: skończysz studia, znajdziesz świetną pracę i będziesz miała wesołe, szczęśliwe życie wszystko przed tobą zobaczysz.

Gość Adrian z Puław
Coz , przyznam ze nie znam takich. A mam mnostwo znajomych i bywam naprawde w wielu mijescach. Każda , choćby trochę ładna dziewczyna ,, ma swojego adoratora,faceta czy chlopaka.No tak juz jest.

Gość paco rabanne
moge z toba sypiac dopoki nie dojdziesz do siebie

ja niestety nie pocieszę:o takie jest zycie, dla niektórych pełne urozmaiceń, dla innych nie. ot tak, dla równowagi w naturze:P i jeśli teraz, za młodu nie masz zycia towarzyskiego to potem może byc juz tylko gorzej 😭

Gość .... .... ..... ....
znam atrakcyjna dziewice lat 27 ...to dopiero dziwne :D

Gość załamana ona 24
jak ja mam kogos poznac jak nie ma kolzanek zeby gdzies wyjsc..?? kazde jeczy z nie ma czasu..ze nie, bo idze tu i tam z chłopakiem..lub jeszcze cos tam..nawet na kawe raz w mscu czasu nie maja...a sama nie bede przeciez po klubach łazić... :P brzydka nie jestem...wiem to bo wiele osób mi mówi ze jestem faja , atrakcyjna, madra dziweczyną....nie mam poprostu szans na poznanie kogos....

Gość paco rabanne
mozesz ze mna sie troche pobujac po miescie to zapoznam cie z fajnymi facetami

Tak tylko pytam. Jesteś podejrzanie uprzejmy, jak kobieta udająca faceta na forum ;)

jak to czemu sie nie umawiaja z nią? Bo Ci co jej mówią są w tych parach właśnie:D

Gość załamana ona 24
bo sa zonaci, bo mieszkaja za granica..lub wychodzi tak ze nam nie wychodzi...

Gość paco rabanne
ups napisalas ze jestes atrakcyjna to zjedza cie tu teraz

Gość załamana ona 24
studije w innym, mniejszym miesie, na uczelni nic sie nie dzieje

Gość paco rabanne
ja jestem zonaty ale moge isc z toba

Gość załamana ona 24
paco rabanne wiem..taka ''mentalnosc'' tego forum.... trudno

ja zjeżdżać nie mam zamiaru, bo nie mam kompleksów na tym punkcie;) sądze tylko, że zamiast żalić sie na forum trzeba się wziąć za siebie i wyjść do ludzi. po co odmawiać sobie życia studenckiego, w pełnym tego słowa znaczeniu:D mam faceta, przyaciół, znajomych i czas na imprezy;) wszystko się da zorganizować.

Gość załamana ona 24
"wziąć za siebie i wyjść do ludzi. po co odmawiać sobie życia studenckiego" pisałam wyzej..Nie ma z kim wysc..kolezanki sa ''zajete''.. sama mam wychodzić????

Gość Karol_19
Ludzie... Dziwczyno !!! Założycielko tego nędznego tematu Zapisz się jakiś portal Randkowy... Ja dzięki temu poznałem 3 dziewczyny już... od kilku lat preferuje ten rodzaj "zapoznania" z płcią piękną... a jak cchesz wiedzieć to facetów jest znacznie więcej w tego typu "organizacjach" a jak nie jesteś jakaś straszna brzydula to walnij se niezłą fotę i zaraz będziesz mogła przebierać w chętnych na Ciebie... Nie prościej ???