Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ona 24

niech mnie ktos pocieszy

Polecane posty

Gość Karol_19
i jak chcesz wiedzieć to gdyby nie to... Hmm... pewnie byłbym 20 letnim prawiczkiem...

Gość załamana ona 24
tego tez próbowałam...nic sie nie wydarzyło.... :O nie miałam szczescia...

Gość załamana ona 24
2 kolezanki wyjechały z Polski za pracą..3 pozostałe spedzaja CAŁY czas se swoimi facetami od których wręcz sie odkliec nie moga....

Gość Karol_19
e tam... słuchaj... Ja nie jestem piękny, ale prawie każdego dnia do mnie jakas pisze...

sorry, może jestem troche agresywna, ale skojarzyłas mi się z pewna koleżanką. narzeka na brak rozrywek, a za każdym razem kiedy chcemy gdzieś ją zabrać wykręca się różnymi bardzo absurdalnymi powodami. i też uważa się za frustratkę. masz tylko 5 koleżanek?

Gość Karol_19
Co z ciebie za kobieta ??? przecież każdego dnia możesz kogoś poznać... iź do parku chociażby... ludzie...

Gość lublin eloo
a ja nie dlatego siedzę tu teraz ze jest coś ze mną nie tak czasem w życiu nie jest tak prosto ze jest albo czarne albo białe :(( i tak sobie posiedzę, bo tak... bo nie mogę robić tego co bym chciała :((

Gość Karol_19
KOBITE czy FACIA ciężko poznać w realu jak się nie jest zbyt atrakcyjnym... ale znajomych, kolegów ?? pestka...

Gość załamana ona 24
do parku...dobre tak, mam 5 przyjaciółek..chociaz teraz juz nie moge ich nawet tak nazwac..nie wiem kiedy ostatnio udało MI sie wyciagnac je na jakas impreze...oczywiscie musiały wziac facetów ze soba..bo oni im nie pozwalaja chodzic bez nich :O

Gość paco rabanne
karol jest ok bo napisał ze jest mało urodziwy (widzisz)

Gość Karol_19
KURDE... teraz są takie możliwości... wchodzisz na portal randkowy, a tak tysiące ludzi !!! i z każdym możesz coś ugrać...

Gość Karol_19
nie jestem ładny i Jak bym chciał to mógłbym się spotykać 2-3 razy w miesiącu z inną dziewczyną... same piszą do mnie... I co ?? Tobą nikt się nie zainteresuje ??? Pisałaś, że próbowałaś... Może oceniasz za bardzo po wyglądzie ??? Dziewczyno, zastanów się...

Gość endend
Z obserwacji moich z znajomych z uczelni moge powiedziec, ze zawsze chlopaka maja takie glupiutkie zaaferowane sobie dziewczyny, taki typ flirciary. Zazwyczaj sa przecietnej urody, ale za to dobrze zrobione. Jest mnostwo za to ladnych dziewczyn, ktore nie zachowuja sie jak puste blondi i takie sa czesto same, wiec to bzdura, ze jak by byla atrakcyjna to by kogos miala.

Gość załamana ona 24
ja sie nie uwazam za jakas pieknosc..zawsze interesowali mnie wrecz przecietni faceci bo on maja to cos w sobie..a nie jakies wyzelowane ładne buźki-to nie dla mnie

Gość załamana ona 24
jestem normlana, wesoła dziewczyna..uwiebiam ludzi..taka dusza towarzystwa ze mnie..szkoda ze mi ze tak to wszystko teraz wyglada...

Gość Karol_19
A Dziewczyny to już w ogóle.... mam taką z kumpelę z Liceum... przez miesiąc miała 5 tysięcy wejść ( jest licznik na jej profilu ) nie pytałem się ilu do niej napisało... ale napewno kilkuset...

Gość Karol_19
Skoro to co CI radzimy to bzdura... to widocznie żyjemy w innych światach...

Gość Karol_19
Mowię Ci !!! portal randkowy to najlepszy wynalezek w dziedzinie UCZYCIOWO-EROTYCZNYM

Gość załamana ona 24
gdzie napisałam ze bzdura.. ?? miałm konto na takiem portalu..nie miałam ''ciekawych'' ofert