Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet a ze mlody D

Sperma! Mam nowa dziewczyne i chcemy zaczac sex oralny tylko..

Polecane posty

Gość Facet a ze mlody D

tylko że nie wiem co zrobić ze sperma??? na twarz? na piersi? co puźniej rozetrzec? czy chusteczka? Kurde wstydze sie troche z nia o tym porozmawiać.......nie smiejcie sie prosze bo dla mnie jest to w pewnym sensie problem....proszę o mądre wypowiedzi doświadczonych..mam 19 lat kochałem sie wiele razy ale miałem 1 jedyna dziewczyne dłuuuuugo a teraz mam 2 która bardzo kocham ale byla połykała i nie było problemu;/

Gość zejman jesteś obserwowany
Spuszczaj się na piersi i wcieraj do całkowitego wchłonięcia

Gość Ajatollach_Seksu
jak się będziecie kochali i będziesz miał kończyć to zapytaj ją czy możesz na brzuszek albo na plecki albo gdzie indziej :). Jak się zgodzi to tam gdzie ona chce, a jak nie to bierz ją na jeźdzca i na swój brzuch ładuj ;)

Gość tuuuuum parirari
taa, ma pytac w trakcie a w zasadzie przy koncu?! skoro jestes tak dorosly ze uprawiasz sex, to chyba nie powinienes sie wstydzic porozmawiac o tym ze swoja dziewczyna? :o do ksiazek dzieci, do ksiazek lepiej:o

Gość Facet a ze mlody D
tuuuuum parirari> jestem dorosły i dorosłem psychicznie i fizycznie do sexu.....wcale nie twierdze ze jestem specjalista bo nie kocham sie tak bardzo czesto ale pragne by moja dziewczyna czerpała z tego same pozytywne i przyjemne korzysci,mysli....wiem że troche głupie prawda mogę z nia porozmawiac ale jak bym porozmawiał to bym nie szukał porady na kafeteria.pl a ze jestem poprostu czasami niesmiały to pytam i dziękuje wszystkim za porady;)

Gość Ajatollach_Seksu_
tuuuuum parirari - widzisz, mnie się partnerka pyta gdzie chcę skończyć :). Zawsze mi daje wybór, bo ją to podnieca, a mnie tym bardziej. Więc taką mu radę dałem, bo sam ją stosuję :P. Poza tym książki mi się skończyły, a biblioteka zamknięta :P

Gość tuuuuum parirari
:P:P ja tam (jako partnerka) zgadzam sie na wszystko - w koncu aktimel jest zdrowy:P

Gość Facet a ze mlody D
Dziekuje wam za odp..mam nadzieje że jakoś to dobrze wyjdzie bo mi strasznie zależy....he chyba normalnie sie przełamie i jakos delikatnie nasune temat o "aktimelu" gdzie go podziać :D

Gość Facet a ze mlody D
A może inni się wypowiedzą co robia ze spermą tylko tak dokładnie chetnie poczytam.......bedzie pewniej ;)

Gość Facet a ze mlody D
Dzięki wszystkim za odp. już problem mam za sobą :) w trakcie "akcji" żartobliwie sie zapytałem co z "aktimelem"....dziewczyna stwierdziła z usmiechem że to chyba bardzo zdrowe i skończyłem w środku:D Pozdro wszystkim.