Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiona ona

Podejrzewam że nie ma we mnie seksu.

Polecane posty

Gość fiona ona

Gość fiona ona
Jestem kobietą 3o letnią, ponoć niebrzydką, ale samotną. Niejestem może powalającą pieknością ale tez nic mi nie brakuje, znam brzydsze ode mnie kobiety które mają facetwó. Zastanawiam się dlaczego nie mam powoedzenia, i wydaje mi się że nie mam sexapilu. Nawet jak jest jakiś facet to zawsze tylko kumpel. Chyba nie wysyałm sygnałów do facetów, nie wiem sama,. Staram się dbac o siebie, nie szaleję, w ramach rozsądku, ale czas mija, a nikt sie mną nie interesuje.

Gość lamia555
Jak sobie tak będziesz mówić to sam sie w Tobie napewno nie urodzi...Ubierz sie seksownie (bielizna itp, no chyba że jesteś mężczyzną:D) nawet sama dla siebie i zobaczysz że to czy mamy w sobie seks czy nie zależy tylko od nas samych...

Gość No to
jesteś podejrzana

Gość fiona ona
czemu? Mi naorawdę jest z tym cięzko, nie wiem co robić.

a moze coś drobnego co pozwoli wywołać przełom, kurs tanca np?

Gość nie ma co podejrzewać
tylko poderwać prawdziwego chłopa z kutasem na właściwym miejscu, i postarać sie aby obudził w tobie kobiete

Gość Marcia78
Niestety w tym wieku trzeba sie troche bradziej postarać niż czekanie aż ktos sie zainteresuje. Wyjdź do ludzi, wysyłaj facetom sygnały (to nie jest to samo co narzucanie sie-pamiętaj) Mężczyźni sa coraz bardziej leniwi w tej kwestii i to ich teraz trzeba teraz zdobywać...

Gość ok ...//pol
musisz go w sobie odnalezc ... masz moze mniej niz inne seks bomby ale kazda kobieta go ma

Gość fiona ona
jak to w tym wieku? czy mój wiek jest aż tak straszny? Ja nie chce nic na siłę wolałabym się komuś spodobać, a wychodzic do ludzi to gdzie niby?

(będziesz się śmiać, ale to naprawdę działa) 1. Wydepiluj sobie przed wyjściem z domu bikini. Będziesz się czuć świeżo i seksownie. 2. Kup sobie seksowną bieliznę. (po spełnieniu punktu 1 i 2, wynocha z domu) 3. Rozmawiając z facetem, wyobraź sobie, że całuje Cie tam, gdzie najbardziej lubisz ;). Twój uśmiech będzie sygnałem. I pokaże Twój seksapil. Mam jeszcze jeden sposób, ale kontrowersyjny. Moralnie. Może gdybym się napiła wina to bym Ci powiedziała. Teraz nie da rady ;)

Gość fiona ona
oj dzięki! wydepilowana jestem gacie teżmam fajne, ale to z tym wyobrażaniem sobie to dobre jest! powiedz, prosze to drugie!! please!!!!

Gość Marcia78
no przeciez nie mówie że to zły wiek, ale nie od wczoraj wiadomo że w okolicach 30 jest coraz mniej kawalerów bo co przystojniejsi zostali zjedzeni...A do ludzi to sie wychodzi na kilka sposobów: spotkania ze znajomymi, którzy tez mają znajomych i mozna liczyc na nowe znajomości, albo nawet wychodzenie z przyjaciółmi na piwo i poznawanie. Nie jest powiedziane że wśród tych poznanych spotkasz od razu księcia, ale większa szansa że wogóle go spotkasz niż jak byś siedziała w domku.

truskawkowawiosna no teraz to musisz napisac pkt4:D :)sama zaczelas temat:P:)

Gość fiona ona
tak tak! truskawko prosimy!!!!

Żyj w przeświadczeniu, że masturbacja nie jest zła. U kobiet podobno zwiększa popęd płciowy i dodaje pewności siebie. Mnie ma ktoś, że tak brzydko powiem, zaspokajać. Mam nadzieję, że niedługo Ciebie też ktoś zaspokoi :D Dzięki Bogu, że jestem tu w miarę anonimowa. Moja reputacja! Tyle Ci powiem ;)

Mój facet padł ze śmiechu, jak przeczytal mojego posta. Chyba są rzeczy o których nie musi wiedzieć :D Odpowiedź była krótka , zwięzła, konkretna i na temat. Fiona, do dzieła :D:D:D:D:D:D:D

Gość lajla.la
a ja mam w sobie za dużo tego seksu, faceci patrzą na mnie właśnie przez pryzmat mojej seksualności, prawie każdy chciałby znalezc sie ze mną w łóżku, niestety do związku już nie są tacy chętni.... jak widzisz i tak źle i tak niedobrze...