Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce znów zawalić

Bardzo kocham i cierpie...

Polecane posty

Tak trudno było nie odebrać telefonu, tak ciężko nie odpisac na sms-a...ale nie miałam wyjścia... To nie tak, że Cię nie kocham...tylko nie pozwolę sie dłużej krzywdzić, traktować jak dziewczyna na zawołanie...nic dla Ciebie nie znaczę i tego nie zmienię, choć próbowałam tyle razy... Kochanie, każde spotkanie z Tobą było dla mnie rozbudzeniem nadziei i zimnym strzałem w twarz...dla Ciebie to był tylko seks...nie mogłam tak dalej...

Gość hehehe11112
gratulacje-trzymaj tak dalej:)w koncu trafisz na kogos kto cie doceni

dziś chciał iść do kina...a ja milczę...wszystko mnie boli..:(

czy mam mu ten list przesłać? jak myślicie? milczeć czy wysłać mu to ckliwe wyznanie?

Gość nic mu nie pisz bo i tak
nie zrozumie - chłopy tępe są :O

Gość hehehe11112
MILCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewnie się zdziwił...milczeć? tak myślicie?

Gość hehehe11112
zdziwil sie a jak-skoro zawsze bylas jak piesek na zawolanie-miej swa dume dziewczyno-poboli ale pozniej zobaczysz jak bedziesz sie z tym dobrze czula

Gość milcz milcz milcz
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jej...jakbyś mi te słowa z ust wyjęła przed trzema miesiącami. ale ja ich nie wysłałam i wiesz co? nie żałuję. bo nic nie rani tak bardzo jak obojętność. traktowanie Cię jak zabawkę którą można się zabawić a kiedy sie znudzi to rzucić w kąt...a potem, kiedy przyjdzie chwila zapomnienia znowu ją wyjąć i się nią pobawić. chcesz tak dalej żyć? zastanów się. ja bym nie pisała nic na Twoim miejscu.

sama nie wiem...jeżeli nic do mnie nie czuje, to pisanie nic nie da...z drugiej strony-może warto byłoby mu wyjasnić?

ale w czym jej pomoże? że ją pokocha dodatkowo a nie tylko będzie pożądał?

nie wiem, co zrobić...odejście bez słowa czy wyznanie czemu?

a zaszkodzić może bardzo bo skoro dla niego to jest tylko sex to pisząc do niego takie wyznanie upewni go że ona go kocha więc on nadal to będzie wykorzystywał. choć oczywiście tak wcale nie musi być. ale najprawdopodobniej tak właśnie będzie kiedy to napisze.

boję się, że pisząc napompuję tylko jego ego...:(

na razie to moje jest górą: zrezygnowałam ze znajomości "bez zobowiązań", z jego reguł...

Też uważam, że warto! Napewno nie zaszkodzi! a byc może coś uzmysłowi Twojemu facetowi!

Gość piątek rano
Do autorki - jestem facetem w dokładnie identycznej sytuacji co Ty. Kolejny raz próbuję odejść i już prawie miesiąc mi się to udaję. I tak samo trudno mi nie zadzwonić, napisać, zaproponować spotkanie. Bardzo mi ciężko i bardzo kocham całym sercem ale nie chcę dłużej dawać się wykorzystywać i cierpieć i być przysłowiowym pieskiem na zawołanie. Pozdrawiam Cię i życzę wytrwałości. Wiem że to ogromnie trudne ale chyba trzeba wreszcie nabrać szacunku do samego siebie. Powodzenia. A może mi coś podpowiesz...?

Gość dotymadra
bo wlasnie napompujesz!!!!!!sluchaj dziobalki-ma racje.olej go bo on nie jest wart wyjasnien-wyjasniac mozesz komus komu na tobie zalezalo

może faktycznie...jakby poprosił o wyjaśnienie...to może wtedy...ale milczy...pewnie już zapomniał, nie licze za bardzo, że go to obeszło...przecież nic nie czuje...

Gość trele mele dudtki
wysylajac ten list mimo silnej woli bedziesz "czekac" ze moze sie cos zmieni...po co chcesz mu cokolwiek tlumaczyc? A on Ci wytlumaczyl dlaczego ma taki a nie inni do Ciebie stosunek...troche wiecej respektu do samej siebie...serio.

nie warto pisać....bo jedyne co może Cię spotkać to większe cierpienie. jeśli mężczyzna wykorzystuje kobietę tylko do sexu to jakie jest prawdopodobieństwo że się w niej zakocha? i oczywiście działa to w dwie strony.układ typu Ty mi dajesz sex i ja Tobie sex z reguły nie ma sensu bycia i przetrwania bo to tak jak w przyjaźni...uczucie na 99% się rodzi...ale jednostronnie przeważnie...

w przyjaźni między kobietą a mężczyzną a już na pewno uprawiającymi ze sobą sex miało być...

nic...zobaczę...jak zapyta czemu milcze , to mu to wyślę..jeżeli już zamilknie...to ja też będę milczec...:( bardzo mi smutno, kocham go ale...:O

a co do Twojego myślenia że on już o Tobie nie myśli to uważam że jesteś w błędzie. on myśli, oczywiście że myśli i tęskni nawet. ale ta tęsknota prawdopodobnie jest czysto fizyczna a nie taka jakaą Ty chciałabyś żeby była.

dziobalka---> nie wiem...dużo tego seksu nie było...to dość skomplikowana historia z prawie roczną przerwą( nie było go w Polsce...był na misji).

oczywiście że się zapyta. nie dzisiaj, nie jutro to za miesiąc. a już na 100% zapyta jeśli sex z Tobą uważał za zajeb***ty. pomyśl sobie jak Ty byś tęskniła za czym co uwielbiałabyś robić...eh...przykro mi jak sobie pomyślę, że ktoś jeszcze będzie przeżywał to co niedawno ja przezywałam. życzę Ci siły...żebyś miała odwagę mimo tego że tak bardzo kochasz to nie odpisać.dobranoc.