Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce znów zawalić

Bardzo kocham i cierpie...

Polecane posty

Gość dotymadra
widac ze strasznie sie motasz-ale skoro juz podjelas jakas decyzje to sie jej trzymaj.zreszta,nawet jak sie odezwie to nie poeinnas mu wysylac takich wyznan-po co???powiedz sucho ze masz dosc takiego ukladu i tyle-nie chcesz byc wiecej jego dmuchana lalka. po co te tkliwe wyznania-myslisz ze go to obchodzi?

jeśli będziesz chciała pogadać spokojniej to zapraszam na maila... ;) pozdrawiam...dobranoc🌼

dziobalka---. dzięki za wsparcie:) muszę się zastanowić...eh...ta miłość...:O

Gość lajla.la
mam tak samo, tyle ze ja jeszcze tkwie w tym. za kazdym rzem kiedy po ,,spotkaniu,, milczy, nieodpisuje mowie sobie ze to ostani raz, a kiedy on znow sie odzywa lece jak szczeniczek na kazde jego kiwniecie palcem... żałosne to wiem... chciałabym znalezc tą siłę i to zakończyc tak jak ty! nie poddawaj się!!!!!!!!!

Gość a ja sie popisuje
pod tym tematem,tez bardzo kocham i cierpie:(

dzieki za głosy..wszystkie Was przytulam...i życze miłości- ale takiej odwzajemnionej, prostej i pięknej...

Gość BBBBBBBBBBBBB
Powodzenia i nie pisz mu nic, to nie ma sensu! Tylko się ośmieszysz i dasz mu satysfakcję, że taaaaak go kochasz.

Gość sasas
daj sobie z nim spokoj dziewczyno...spotkasz jeszcze mezczyzne ktory bedzie godny czasu jaki bedziesz mu w stanie poswiecic...zrob sobie mala zalobe po nim...wyplacz sie bo kazdy ma to tego prawo .czas leczy rany.i glowa do gory

Gość Napuszona
Zaśpiewaj mu: nie wybrałeś mnie, żegnaj więc...;)

Gość sasas
pisanie wyjasnianie i te wyznanie to bez sensu.znajdz w sobie siłe i odawge aby odjesc z godnościa jak prawdziwa dama a nie jak dziewczynka...pokaz klase i nic mu nie pisz

Gość dla mnie sprawa jest jasna
moze napisz cos wiecej? bo z tego co napisalas do tej pory to niewiele wiadomo

Gość ghgfh
z czego czerpac radosc??? z seksu i to tylko wtedy kiedy on ma ochote... zalosne

Niestety nie mogę czerpać radości ze spotkań z facetem, którego kocham całym sercem a ten odwraca wzrok, gdy chce mu zaglądnąć w oczy, który odzywa się kiedy chce, ma swoje życie, nic mi nie obiecuje i uważa, że wszystko jest OK.

faceci teraz są wygodni: maksimum korzyści i przyjemności ale bez zobowiązań, bez związku, bez kłopotu..:O

zresztą gdyby mnie kochał, to nie miał by problemu, żeby ze mną być, żeby zaproponować bycie razem...:O

Gość basia 6649
odejdz od niego . nie pisz nie odzywaj się . to boli wiem. ale po co tobie taki zwiazek . tylko łzy . jak sobie wyobrażasz z nim zycie . co to za sex bez uczucia .

to prawda: tylko łzy, czekanie i nadzieja...głupia nadzieja, która nigdy się nie ziści...

Gość basia 6649
dziewczyno dobrze cie rozumiem . wiem ze to tak boli i za jeden jedyny jego usmiech zmienisz zdanie .ale tak bedzie zawsze .bedzie wykorzystywal twoje uczucie

nie musi się nie ziścić. nadzieję będziesz miała długo jeśli nie zawsze, bo go kochasz. a najlepsze jest w tym wszystkim to i zarazem strasznie żałosne że on faktycznie kiedy odejdziesz to po jakimś czasie może zrozumieć że jednak też to czuje tylko musiał dojrzeć do tego uczucia. a wtedy dopiero jak Ci będzie ciężko powiedzieć nie...

wiem i dlatego wczoraj nie odebrałam telefonu: wystarczy, że usłysze jego głos w słuchawce i mięknę..

dziobalka----> w nagłą zmianę jego uczuć i w objawienie niestety nie wierzę...jak nie pokochał to nagle nie zacznie...Faceci oddzielaja skutecznie seks od uczuć. A zresztą skąd mam wiedzieć, czy on nie spotyka się z kimś innym na poważnie? Może ja byłam tylko miłą odskocznią od czasu do czasu?

Gość basia 6649
dlatego badz dzielna . jezeki zrozumie że nie moze cie tak traktować to moze coś mu to da do zrozumienia

Gość kwasss
Jeśli jest jak mówisz, badź nieugięta. Pomysl co poczułabyś, gdyby nagle pojawiła się kobieta , z którą On będzie chciał być. Zniesiesz to i będziesz Mu życzyć szczęścia?

będzie ciężko ale się opłaci. zobaczysz. albo on zrozumie albo Ciebie przestanie z czasem tak bardzo boleć. ale moim zdaniem to najlepsze wyjście. po co ma Ci dawać nadzieję, którą za jakiś czas i tak zabierze. musi zrozumieć że miłość to nie tylko sex. jeśli zrozumie to jest wart Twojej miłości a jeśli nie zrozumie to przykro mi to pisać ale nie jest. ja miałam jeszcze gorzej. ten, którego kocham,niestety mimo upływu czas boli nadal i nadal kocham, miał inną a ze mną chciał sypiać. no bez sensu. z perspektywy czasu jak na to patrzę to nie obwiniam go za to że pozwolił mi się zakochać tylko siebie samą że byłam taka głupia i nie skończyłam tego wcześniej.

nie możesz w stu procentach wiedzieć że skoro nie pokochał do tej pory to już nie pokocha. mężczyźni z reguły potrzebują więcej czasu na to by ich uczucie, czyli to co mają w serduszku doszło do główki.

czuję, że postąpiłam trochę po chamsku nie odbierając tel. i nie odpisując na zaproszenie do kina ale...:(

nie bez powodu mądry człowiek powiedział że docenia się to co się miało dopiero kiedy się to straciło...;-)🌼

spotykalam sie z kims ..potem wyszlo ze z nia mieszka ( nie sa malzenstwem) zakochalam sie brnelam w to dalej ..wiem ze on tez sie wkrecil cudowne chwile pelne namietnosci nie pozwalaly nam o sobie zapomniec ..kazal mu sie zdecyowadc ja albo ona,wahal sie prosil o czas...az wczoraj dziewczyna znalazla smsy moje w jego telefonie,zadzwonila powiedzialam prawde ,zadzwonila jeszcze raz przy nim a on wyparl sie ze nie zna mnie.poprstu wpadlam w szal powiedzial ze mam sms i zdjecia .laska zaczela bardzo plakac chyba rzucila tel bo sie nie rozlaczyla a slyszlalam jak go wyzywala i bila ..on nie odzywa sie nic ..pewnie mnie nie nawidzi ale jak moglam go kryc liczy lsie z tym ze predzej czy pozniej siewyda !! bardzo cierpie gnebi mnie to wszystko,szkoda mi tej laski :( a on nie pisze nic do mnie ...pewnie biega za nia by worcila przyjacoilki powiadaja nic nie pisz nie rob? teraz sie okaze ,co wmysliscie ? poardzcie cos :( :(

he...przestań...po chamsku? a on wykorzystując Cię jedynie do seksu to jak postępuje? traktuje Cię jak zabawkę, wybacz użyłabym innego określenia ale jakoś nie wypada. zresztą sama wiesz jak się czujesz kiedy dzwoni i lądujecie w łóżku...

ja tutaj nic nie wymyślę ponieważ nie byłam w takiej sytuacji TARGO... ;-)