Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florianna0

brakuje mi kolezanki od serca...

Polecane posty

Gość zielonanocka
florianna0 ....ale jak ktoś może się z Toba skontaktować skoro nie dałaś namiarów...może się zaczernij i podaj jakiś email....to moja sugestia ,nie wiem czy dobra...

Gość zielonanocka
zauważyłam też topic -SZUKAM ZAGRANICZNEJ KOLEZANKI...może warto sprawdzić,skoro mieszkasz za granicą...

Gość mimo wszystko_
Ja tez nie mam przyjaciolki i naprawde mi tego brakuje wszystkie najblizsze kolezanki, ktore kiedys nazywalam przyjaciolkami albo wyjechaly albo im odwalilo( same sobie stwarzaja problemy a potem tylko sie zala, zreszta chcialabym poznac kogos troszke podobnego do mnie)... Mam internetowa przyjaciolke ale wolalabym na zywo kogos poznac... nawet nie wiem jak :( wogole to niesmiala jestem

Gość zielonanocka
jestem teraz poza Polską..czyli ,w moim przypadku,pozostaje internet...

Gość zielonanocka
Jarek-chłopcze drogi,marnujesz tyle cennego czasu i tyle cennego potencjału życiowego na pisanie ,po tysiąckroć w kółko macieju ,tych samych tekstów...nie ma szans na znalezienie jakiejś bratniej damskiej duszy dla Ciebie ?

Gość mi tez brakuje
ja tez bylam za granica mieszkalam tam 6 lat za nim tam wyjechalam mialam 2-ie przyjaciolki od serca takie na dobre i zle. Odkad wyjechalam troche sie pozmienialo... a wiesz dlaczego wrocilam do Polski? bo dobili mnie ludzie mieszkajacy za granica na wszystkich sie zawiodlam doslownie na wszystkich. I dlatego wrocilam. Mialam dobra prace fajnych ludzi u ktorych pracowalam, ale bylam caly czas zdolowana. Teraz jestem w Polsce nie jest kolorowo ale kasa to nie wszystko a ludzie za granica sa okropni kasa kontakty kasa kasa i to wszystko bylam tam 6 lat to wie cos na ten temat

Gość zielonanocka
jestem za granicą..ale przyznam Ci się,że z Polakami nie utrzymuję kontaktów...zresztą może powodem jest rownież fakt,że mam wolny zawód i ,generalnie,nie ze wszystkimi dobrze się czuję....wolę mniej kontaktów,ale szczerych i lojalnych...też swego czasu się zawiodłam ,ale wycią gnęłam z tego wnioski....

Gość zielonanocka
co nie oznacza,że nie kocham Polski ....chociaż tak naprawdę,wartość człowieka nie zależy od nacji....ale może sama siebie alienuję niepotrzebnie od tzw rodaków....

Gość mi tez brakuje
ja zawiodlam sie naprawde na wszystkich i to okropnie teraz wykasowalam wszystkie numery i nie chce miec z nikim kontaktow owszem mam tylko kontakt z ludzmi u ktorych pracowalam ale to wszystko . Moge tam wrocic w kazdej chwili ale naprawde nie chce bo oprocz pracy nie mam tam nikogo. a ty gdzie jestes? bo ja bylam w Belgii w Brukseli

Gość florianna0
dziewczyny mam identyczne zdanie i doswiadczenia co do polakow za granica. wpadne tu jutro,mam nadzieje ze topik nie umrze:)a co do SZUKA ZAGRANICZNEJ KOLEZANKI-czytalam caly i to naprawde nie moje klimaty-niestety...Dobranoc:)

Gość zielonanocka
ja jestem dość blisko -w Nl

Gość mi tez brakuje
wolny zawod? co to znaczy? ja bedac tam sprzatalam

Gość mi tez brakuje
w NL to znaczy gdzie?

Gość zielonanocka
florianna0 ...ja czytałam końcówkę....też nie moje klimaty...na czytanie całości nie mam ochoty...życzę Ci spokojnej nocy

Gość zielonanocka
mi tez brakuje ......wiesz ,ja raczej tutaj ,na czacie,ograniczam się do Nl,bez podawania szczegółów ...z wiadomych względów i może mam lekką manię prześladowczą(żartuję)...ale jestem blisko granicy z niemcami

Gość mi tez brakuje
niderlandia?

Gość zielonanocka
Nederland

Gość mi tez brakuje
teraz naprawde brakuje mi kogos z kim moglabym szczerze pogadac wyplakac sie powiedziec wszystko co lezy na sercu a z drugiej strony tak sobie mysle ze moze lepiej juz z nikim nie rozmawiac nic nikomu nie mowic bo potem ten ktos moze wykorzystac to przeciw mnie. wiec sama nie wiem co jest juz lepsze

Gość mi tez brakuje
a rozmawiasz troche w tym jezyku? fajnie brzmi dzie dobry nie tlumaczac na polski. W Belgii sa 3 jezyki panstwowe francuski niderlandzki i niemiecki. Znam troszke niderlandzki

Gość mi tez brakuje
a co tam robisz?

Gość zielonanocka
dobrze jest z kimś szczerze pogadać,po ludzku i serdecznie...ale podstawą jest obdarzyć zaufaniem właściwą osobę-dyskretną i życzliwą...a jak wiadomo,w dzisiejszych czasach,trudno o taką...ale ja wierzę,że NIE wszyscy sa tacy sami i wiele jest wspaniałych osób...tylko,ze takie zazwyczaj się nie wychylają...są na uboczu...

Gość zielonanocka
widzisz,ja raczej ,z zasady nie piszę zbyt wiele o sobie w takich miejscach,jak czat...wiele tu przypadkowości i różne rodzaje ludzkie-od sasa do lasa...a mi nie z każdym po drodze...dlatego,wybacz mi ,że nie będę się rozpisywała w szczegółach o sobie....planuję przejść na stały nick i załączę swoje namiary internetowe....wtedy napiszę coś więcej

Gość zielonanocka
ja chyba ,po raz pierwszy ,tyle tu piszę..dzisiaj jestem wyjątkowo długo,,,rzadko tu wpadam...bardzo rzadko....ale czasem miałabym chęć z kims po ludzku porozmawiać...