Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florianna0

brakuje mi kolezanki od serca...

Polecane posty

Gość florianna0

macie tak?

Gość zielonanocka
i szukasz jej tutaj?

Gość zielonanocka
a czy napisałam,że coś w tym złego?...może jest odwrotnie...

Gość florianna0
raczej nie szukam...po prostu sie zale:)ale chcialabym miec

Gość zielonanocka
wszędzie są ludzie.....ale musi bardziej sprecyzować

Gość Karizma
Mi tez brakuje,nigdy takiej nie miałam.Nigdy całej prawdy nie mówiłam nikomu, nawet w pamiętniku ,kiedys, dawno. Wszystkie laski sa i były jakies płytkie,zadna nie umiała nigdy SłUCHAC,zawsze tylko byle sie wygadac i tyle.To co ja miałąm do powiedzenia nie miała znaczenia,dlatego sie nigdy nikomu nie zwierzałam.Tylko w pewnym stopniu. Teraz to juz wogle wszystkie sa za granica i nikog nie ma.

ja mam jedna koleżankę od serca, na więcej się nie zapowiada, nie potrafię do końca ufać... za dużo razy przejechałam się na innych....

Gość zielonanocka
żal tu nic nie pomoże.....skoro brakuje Ci takiej osoby -szukaj...bo jak mówia:kto szuka ten znajduje

Gość florianna0
wiecie,mam kolezanki,nawet 1 moge nazwac od serca,lecz kontaktujemy sie sporadycznie bo mieszkamy daleko od siebie i ona nie ma internetu...mam chlopaka,mieszkamy razem,lecz brak mi takich prawdziwych babskich klimatow-tesknie za tym:)

Gość zielonanocka
ja na przykład nie mam ..ale to chyba z własnego wyboru...może prowadzę zbyt niekonwencjonalne życie....przyzwyczaiłam się....ale ,generalnie,lubię ludzi ....

Gość Karizma
Rozumiem Cie,to samo napsiałam ostatnio do kolezanki do Londynu, kiedys byłysmy blisko, ze kurcz enie ma z kim pogadac nawet. Jedną mam taką ale wogle szkoda gadac.odkad urodziła dziecko ,wogle nie da rady z nia pogadac,jest plotkara,zazdrosci wszystkim wszystkiego, zaczynam cos mówic nagle ona przerywa i skacze na inny temat.czuje sie jakby wogle była głucha. Laski naprawde nauczcie sie słuchac innych ,bo to bardzo rzadko spotykane teraz.Nie tylko gadanina i paplanina.Ktos tez ma cos do powiedzenia.

ludzie bardzo lubią mi sie zwierzać, może sprawiam wrażenie godnej zaufania, ale jesli ja mam jakis problem to albo nie sluchaja albo bagatelizują, mysla tylko o sobie....

Gość zielonanocka
Karizma -dotknęłaś sedna sprawy...kobiety,to ,niestety, częstokroć plotkary i zazdrośnice...przykra prawda....

Gość florianna0
a sadzicie,ze mozna z kims nawiazac taka przyjazn internetowo?

Gość zielonanocka
Jarek..a na zdjęciu tak miło wyglądałeś..palma Ci odbija?

Gość zielonanocka
florianna0 ...najpierw musisz sprecyzować KOGO szukasz....jak już będziesz wiedziała ...wierz ,że taka osoba istnieje ,a wkrótce spotkasz ją na swojej drodze.....w realu lub w necie(tu też są żywi ludzie)...

Karizma - jakbym czytała o sobie... miałam kiedys jakies \"przyjaciółki\" ale one wiecznie gadały tylko o sobie i jakos moja osoba czy moje problemy były gdzies na drugim planie więc specjalnie sie nie zwierzałam.. i tak już zostało z tym ze ze wszystkimi bliższymi koleżankami sie pożegnałam...

Gość zielonanocka
Jarek..hehehe...pewnie ,że można..ale stajesz się seksomonotematyczny

Gość florianna0
szukam kogos,kto prowadzi juz dojrzale,samodzielne zycie(choc to nie warunek)chodzi mi bardziej o to,ze niewiele mialabym do pogadania z mloda dziewczyna chodzaca tylko na imprezy i nawijajaca o ciuchach i facetach-kogos w miare inteligentnego i doswiadczonego,kto czasami czuje sie samotny i brak mu takiej osoby do ktorej zawsze moze sie odezwac.

Gość zielonanocka
Jarek...ale florianna0 szuka koleżanki, a nie kolegi..to spora różnica...wiem,że chcesz być rodzynkiem w środku uwagi,ale chyba nie tym razem...hehehe

Gość zielonanocka
Jarek..p.s....ja wierzę w przyjaźń damsko-męską......jak na dziś to nie mam koleżanki od serca ,ale mam lojalnego przyjaciela...

Gość markerek
forianno, a z jakiego jesteś miasta?

Gość florianna0
mieszkam za granica,wiec raczej w gre wchodzi znajomosc internetowa:)

Gość zielonanocka
Jarek.....lojalnego przyjaciela-człowieka-istotę ludzką ...rozumiesz?....jakieś opętanie z tym,aby we wszystkim węszyć łóżko...