Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ty chcesz

naprawiacie swoim facetkom cos w domu,nie chce byc kogutem domowym

Polecane posty

Gość gaziczka
A ja po 3 latach samotności dochodze do słusznego chyba wniosku ze .. fecet mi na nic. Ugotuję, sprzątnę, wypiorę, położę gładż, wymaluję, wytapetuję, położę panele, przywieszę karnisze ehhhhhehehe nawet smieszne to w sumie:-D kafelki tez położyłąm sama, zmiana kranu... szycie na maszynie... wymaina wtyczki, powieszenie zyrandola... Tylko elektryki nie lubię, boje się pradu!:-P

--> A mi kabel USB Nie o to mi chodziło.. nie musi być kura domową by mieć to zrobione.. :D

wiesz co Myrevin ?....ja juz cholera sie pogubilem w tych kurnikach :D no i nie musi byc fachowcem by być kurą :D .....

Gość gaziczka
(...)Kabe l:-D Zycie boli, do tej pory nie mogę dojśc do siebie po moim ostatnim RAMBO III. :-(

Gość gaziczka
Kabel - optymista z Ciebie... :) Muszę się pilnowac żeby nie napisać że ból lubię!:-P Tymczasem zasiądę neidługo z herbatką oglądać "chirurgów". Najlepsze jest to że teraz sama widzę swoje zalety i wady, takie prozaiczne -w prowadzenie domu, bo jak czegoś nie zrobię to się samo nie zrobi więc jestem dokładnie zdiagnozowana:-P:-D

Ja tam nie mam telewizora.. więc analogicznie z żadną kobitką przed nim nie usiądę.

optymista ? ja poprostu zycze Ci jak najlepiej po tym "cos tam III"... druga wersja dla Myrevina bez TV ( ja tez nie mam..nie potrzebny gadziet i kurzolap) siedzicie przy herbacie...ona pruje Twoj nielubiany sweter a ty nawijasz w klebuszek qpatrzony w nią jak w obraz ......... prawda ze milo ?

Gość gaziczka
oo jjjjeeeeeejjjjjjjjj... ależ TY jesteś romantyczny.... :) Kłębuszek... brzmi tak milusio... przytulnie. :-D Ok, uciekam na filmik.