Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violette

Przepraszam, że się powtarzam, ale.....

Polecane posty

ostatni raz uprawiałam seks na parę godzin przed wzięciem 7 tabletki Cilestu. 3 dni później zaczęłam brać antybiotyk [doktor powiedziała, że nie ma wpływu na działanie anty a w ulotce napisane było że skuteczność anty jest wątpliwa]. I tak kontynuowałam przyjmowanie antybiotyków do przedwczoraj [niedzieli]. jednocześnie był to 1 dzień przerwy. dzisiaj jest już 3. z reguły to właśnie w 3 dniu dostaję miesiączki. ale od tygodnia ćwiczę również brzuszki [nigdy wcześniej nie byłam zbyt aktywna]. czy to może wpłynąć na brak miesiączki [antybiotyki i ćwiczenia]? czy może niedługo dostanę @...? pomocy. panikara jestem.

A zadam Ci pytanie-czy jeśli masz dostać miesiączkę to czy towarzyszą temu wcześniejsze objawy? jeśli tak to czy masz takie objawy? Przede wszystkim nie panikować

odkąd biorę tabletki objawy zanikły. czasem czuję pobolewanie w okolicach macicy, napuchnięty brzuch... pobolewanie miałam wczoraj a napuchnięty brzuch od jakiegoś czasu... a @ jak nie ma tak nie ma. ;( [nieźle panikuję... heh...]