Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraft

woły raczej nie pomogą gdy kobieta nauczyła się żyć i być sama

Polecane posty

Gość dla pijaczków musi być
miła- bo jakby nie była to mogli by być nieprzyjemni :o

Gość kraft
Nie , chciałem tylko wskazać, że jest bardzo duzo kobiet samotnych, które są same , szukają nie wiadomo czego ale tak naprawdę to są najbardziej szczęśliwe, gdy są same i żaden potencjalny absztyfikant nie ma szansy , ponieważ taka kobieta, która sama do wszystkiego się dorobila nie zaufa nikomu i żadnemu facetowi , a ponieważ wychowała się wśród osiedlowych pijaczków, więc pijaczki ją śmieszą i na tym koniec

Gość wiek bez znaczenia
głupoty gadasz, bo ci głupie myśli podsuwa urażona męska duma

to że ją zapraszałeś to nie znaczy że ona od razu musi z radości do góry skakać :o czy to że jest sama wg ciebie oznacza że ma sie rzucać na każdego faceta który jej kawę zaproponuje??? a nie przyszło ci do głowy że nie jesteś w jej typie, nie podobasz jej sie , nie lubi cie albo wręcz ją wkurzasz ?

Gość wiek bez znaczenia
ciekawe dlaczego nie chcesz powiedziec skad tyle wiesz o jej zyciu?? zaczynam podejrzewac, ze sobie tylko wymysliłes jej potencjalny zyciorys miałałam kiedys takiego natretnego absztyfikanta :-(

Gość wiek bez znaczenia
jak wstawiasz jej takie teksty jak tu to sie nie dziwie dziewczynie, ze nie moze patrzec na ciebie

niektórzy faceci myślą że kobieta jak jest sama to na każdego poleci :o że nie ma prawa mieć żadnych wymagań bo przecież "on ja zechciał" i powinna sie z radości posikać w majtki :o że zgodzi sie być z byle lumpem, który nie odpowiada jej fizycznie, intelektualnie i pod żadnym względem, ale ona przecież jest sama to " nie powinna wybrzydzać " :o

Gość wiek bez znaczenia
no właśnie ...

Gość wiek bez znaczenia
taki jeden kiedyś doprowadzał mnie do rozpaczy chyba z rok była to wyłącznie służbowa znajomość a gość ni z gruchy ni z pietruchy przyszedł i powiedział że się ze mną ożeni aż się go zaczynałam bać Nie życze takiego jak ten mój adoratora najgorszej "wrogini"

:D mnie kiedyś jeden śledził:D najpierw zapłacił mojej znajomej (serio, potem mi to powiedziała) za informacje o mnie- imię, nazwisko, adres itp pod pretekstem że jego kolega sie we mnie zakochał i nie wie jak nawiązać kontakt, a potem mnie śledził- jak szłam do sklepu szedł za mną, czekał pod drzwiami, to trwało ze 3 tygodnie :o nie muszę mówić jak opieprzyłam ta znajoma, a jego ostentacyjnie olewałam- nie odpowiadałam na zaczepki, jak go widziałam to skręcałam w inną stronę...brrrr... całe szczęście sobie odpuścił :o

Gość zróbcie sobie dziecko
to mój robił całkiem podobnie, z tą różnicą że napastował mnie przez rok, ponad nie chciałam tylko pisać szczegółów, żeby nie instruować wariatów To było straszne bałam się wracać do własnego domu a przecież nawet razem nie pracowalismy, to było coś w rodzaju klienta w sklepie, albo petenta w urzędzie, żadnych spotkań na gruńcie prywatnym wstrząsa mną jak to sobie przypomnę brrr..

i jeszcze ma taki pretensje potem :o brrrr....przeraża mnie ilość psycholi na świecie :(

Gość wiek bez znaczenia
trochę mi się nick przekrecił ;-) tej "mój" to nawet kawy nie proponował tylko pewnego dnia się pojawił (jak ja już dawno zapomniałam że takiego petenta obsługiwałam) i dosłownie powiedział mi że się ze mna ożeni - a ja zachodziłam w głowę skąd go w ogóle mogę znać

:o "mój" mnie wypatrzył w autobusie :o ale oni muszą mieć zryte łby :o całe szczęście że ten okazał sie niegroźny i szybko całkiem dał sie splawić- Twój przez rok Cie nachodził- to już można manii prześladowczej dostac :(

Gość wiek bez znaczenia
ja prawie zaczynałam dostawać lekkiej fiksacji na szczeście nic złego się nie stało a on się odczepił w końcu to był ciężki rok

oby jak najdalej od takich idiotów :o dobranoc 🌻

Gość wiek bez znaczenia
ale opowiadając swoim znajomym o tym problemie nieźle ich mogłam sklasyfikować część ta historia niezwykle śmieszyła jakby nie dotyczyła koleżanki część poważnie się przejmowała i radzili co robić miałam pecha, bo zawsze napastował mnie (szczęśliwie wyłącznie słownie) jak byłam sama i nie miałam świadków podejrzewa nawet, że niektórzy znajomi mysleli, że to sobie wymyśliłam- po jakims czasie to nawet przestałam o tym opowiadać, bo ja wychodziłam na fiksatkę raz jedyny zdarzyło się, że spotkał mnie z koleżanką i dał popis

Gość wiek bez znaczenia
Nauczyło mnie to że należy bardzo chronić swoje dane, nawet głupie imię i nazwisko. Dobrej nocy 🌻