Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaa

czy to mozliwe ze moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość zrozpaczonaa

biore od grudnia tabletki antykoncepcyjne mercilon okres dostalam 31 to byl poniedzialek a skonczylam tabletki na sobocie niewiem jak to sie stalo ale zabrakło mi tabletki 1 z niedzieli moze coos pomylilam w kazdym razie prawidłowo dostalam okres w ciagu 7 dni od skonczenia opakowania teraz biore reguralnie co do min wczoraj wspołzylam z mezem i on..skonczyl w srodku z obliczen wychodzi mi ze to 13 dzien cyklu czyli dni płodne!!zstanawiam sie czy moglam zajsc w ciaze??????????????czy isc do lekarza po tabletkie \'\'72 godz po\" prosze odp bardzo sie martwie mamy juz dziecko i nie mozemy pozwolic sobie na nastepne

Gość ech1111
nie nie mozesz byc w ciazy nie panikuj!!! jak bierzesz hormony to nie masz podzielenia na plodne i nieplodne!!! bo wszytskie sa nie plodne!! i wyluzuj troche

Gość fddrrrrr
a jak zabraklo Ci tabletki to pamietalas zeby nie przedluzyc przerwy? trwala dokladnie 7 dni?

Gość zrozpaczonaa
tak trwala dokladnie 7 dni czyli moge byc spokojna? pomimo tego ze nie zgadzala mi sie jedna tabletka z tamtego opakowania bo glownie mi o to chodzilo czy ta jedna nie zakluci calego cyklu

Gość zrozpaczonaa
8 dnia rozpoczelam nowe opakowanie