Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omajgaddd

witam, mam na imię maria i jestem uzalezniona

Polecane posty

kawa rano zawsze musi byc-inaczej jestem nie do zycia:D papierosy skutecznie rzucilam niecale pol roku temu (po ponad 7latach:o) piwko tez moglabym codziennie pic:D

Dzień Dobry, mam na imie Karolina i jestem anonimową kafeholiczką. Najprawdopodobniej przez nałóg położyłam sesje na uczelni:o Ponadto jem za dużo czekolady i rośnie mi od niej doopa:o Dziękuję za uwagę :classic_cool:

papierosy do dwóch paczek na tydzień takie cienkie mietowe kawa tak podobnie do Ciebie od 4 do 6 rozpuszczalna latem wypijało sie troche piwa co drugi albo trzeci dzien jedno teraz nic a będe brala tabletki to mi wogóle nie wolno

Gość omajgaddd_

zapomnialam lubiałam swego czasu nałogowo żartować Niestety jakas kreatura to widziala i wyleczyla mnie z tego nałogu jakimś pomówieniem.

no a winko drin czy cos takiego to okazyjnie jak kazdy człowiek ale to nie uzaleznienie

Gość zagubina w myslach
doszla kafeteriomania i tak zamierzam spędzac każda wolna chwile ale nie związuje się z rzadnym topikiem bo ludzie spiskują obgadują szukaja sensacji sa wredni i im nie ufam

no i dziś poległam znów bilams kawowy - 5 filiżanek magnez wypłucze mi się do cna :(:(:(

Gość zagubina w myslach
ja ma 4 chyba już nie ma we mnie magnezu

no i nic się nie zmieniło a miałam rzucić nałogowe picie kawy jestem cienkaaaaaaaa

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..