Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhkhfksfhkfdhkfs

dziewice do cyrku!!

Polecane posty

Gość kjhkhfksfhkfdhkfs

hm co sadzicie o tym chlopaku i calej sytuacji;] bylam z niim rok no i nie uprawialismy sexu bo ja nie chcialam nie czulam sie jeszcze gotowa chodzon od czasu do czasu nalegal;] i ostanio sie roztsalismy i on mi wczoraj powiedzial ze bd ze mna tylko jak mu dam dupy i ze ze mna do cyrku bo jestem dziewica jeszcze;] ze juz mam tyle lat i jeszcze tego nie robilam;];| a on mlodszy o rok gowniarz;] chyba sam jeszcze do tego nie dorosl hormony mu chyba buzuja :P:D co on mysli w ogole sobie ze jak mi powie ze jak mu dam dupy to bd ze mna to ja mu dam byle by z nim byc:]nawet jesli go kocham to tego narazie nie zrobie;] pff mam jakies swoje wartosci i zrobie to jak bd gotowa a nie jak chlopak bd chcial bo ja tez mam miec z tego jakas przyjemnosc a nie tylko on a po za tym ten pierwszy raz ma sie tylko raz w zyciu wiec chce zeby to bylo jak najpiekniejsze wydarzenie uczucie itd a nie na sile:] hm co sadzicie o tym;>?

Gość dobry dzień
a mozna wiedziec ile masz lat?

Gość kjhkhfksfhkfdhkfs
hm tak:) mam 17 lat:) wiem nie jestem jeszcze jakas dorosla ale sa dziewczynki ktore w wieku 14 15 lat juz maja swoj pierwszy raz za soba x|

Gość dobry dzień
dobrze zrobiłaś..jesli mu chodziło tylko o jedno to bez sensu przyjdzie jeszcze czas na te rzeczy ..mysle ze juz trudno bedzie ci znaleźć gorszy egzemplarz o tego małolata wiec głowa do góry :D

Gość kjhkhfksfhkfdhkfs
a dziekuje bardzo za mile slowa:) :P nom obym nie miala juz takiego chlopaka.. bo tyle przez niego wycierpialam;/ chodz odziwo dalej go kocham...:\

olej dzieciaka...próbował cię wykorzystać, myślał, że jesteś na tyle naiwna, że oddasz mu się bo nie bedziesz chciała go stracić, typowe myślenie "chłopców" w tym wieku...dowody miłości itd...szkoda, że nie wszystkie dziewczyny są takie jak ty i niektóre dają się nabrać na takie głupoty...

Gość kjhkhfksfhkfdhkfs
aha:) a najlepsze jest to ze jemu nie dardy przegadac jak mu tlumacze ze on tez jeszcze jest za mlody i w ogole to on sie smieje ze mnie;| ze to ja jakas niedorobiona bo nie chce yy;|:/ on mysli ze wszyscy w jego wieku juz to robili a ci co nie i nie chca to jacys gorsi?!:|:/

zostaw go...głupi dzieciak, który myśli, że jest dorosły, do tego trzeba dorosnąć...ciekawe co by zrobił jakby w tym wieku został tatusiem...napewno by spanikował i uciekł...dorosłym trzeba być do wszystkiego, trzeba umieć ponieść konsekwencje swoich czynów...głupi dzieciak i tyle

Gość kjhkhfksfhkfdhkfs
o to samo mu mowilam z tym ojcostwem:] ale jak jest taki do przodu to niech sobie znajdzie taka dziewczyne co mu da po miesiacu jak tak bardzo chce i bd miec dzidziusia w sumie to bym mu tego zyczyla by mial nauczke:] chociaz szkoda dziecka.. to w sumie nie bo czemu ono ma cierpiec bo taki nawet zarobic na siebie nei umie a co dopiero na "rodzine"

Gość kahahakiajaka
odnawiam:):P