Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Ha! A gdzie te kobiety ,

Polecane posty

Znerwicowana Matka Polka -> mam prośbę :D Nie potwierdzaj twierdzenia jakoby głowa u kobiet była najmniej wartościową częścią ciała :D:D:D:D:D:D:D i lepiej daj sobie obciąć co innego.I nie odbieraj tego co napisałem negatywnie :) 👄

Zwyczajna i ponownie się mylisz :P bo twoich słów nie biorę na poważnie :P:P:P:P:P:P:P:P :D:D:D

Zwyczajna ależ mnie nie musisz się tłumaczyć :P :D Jam robaczek przy twej wielkości :P :D

Znerwicowana Matka Polka -> czyżbyś już kiedyś spotkała na swej drodze moją przemiłą osobę i nie zgadzała się z moimi milusimi opiniami?? :D

Zwyczajna jam ślepy pędrak skoro nie zauważam jakobyś się bawiła :D:D:D:D:D:D:D No ale jam ułomny :P

Znerwicowana mateczko:D No przecież sama powiedziałaś "skończ te dysputy" :P Iksusiu :D Przecież od dawna mówiłam , że w Twoim towarzystwie świetnie się bawię :D Ile razy mam Cię zapewniać o tym?:P

:D nie wierzę w zapewnienia zwyczajnych kobiet :P Znerwicowana Matka Polka -> może Ci pomóc????

Pesteczką pewnie sie X zajał;) A gdzież to ucichły zielone oczy na które tak jestem wrażliwy?;)

Blondyneczko Ty wiesz jaką mam do Ciebie słabość;) Zielone oczka rzeczywiśtosc jest szara;)

Kobietko .... ja musiałam się ewakuować :) zaraz znowu muszę :( najładniejsze są piwne oczy :D