Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzesiebie

aborcja...

Polecane posty

Gość nienawidzesiebie

Czy jest tu osoba ktora dokonala aborcji poprzez zastosowanie prostaglandyny domiesniowo?w bardzo wczesnym etapie ciazy?

Gość nienawidzesiebie
up

Gość nienawidzesiebie
a jesli nie to czy nie wiecuie czy to skuteczne?

Gość nie rob tego

Obejrzalam te zdjecia z zabiegu aborcji ktore w linku podala masakramasakra i jestem wstrzasnieta ,to normalnie morderstwo ,mam nadzieje ze kazda ktora to zrobila poniesie tego konsekwencje.Przeciez sa inne mozliwosci jak chociazby oddanie dziecka do adopcji.Ale to co zobaczylam to poprostu szok.

Gość vvvvvvvvvvvvvcc
poplakalam sie....... zawsze bylam za tym, ze kazda kobieta ma prawo decydowac o sobie... ale te zdjecia sa potworneeeee

Gość pistachioooo
te zdjecia upewnily mnie w przekonaniu ze nigdy tego nie zrobie..trzeba byc kurwa skonczoną zeby do tego dopuscic :(

Gość raczej eeeeeeeeee
pistachioooo trzeba byc skonczona idiotka by uwierzyc ze te plody pochodza z aborcji do 12 tygodnia (JEDYNEJ legalnej w Europie). Jaka pewnosc, ze to nie poronienie? Jaka pewnosc, ze to nie martwy porod? A juz na pewno to nie byl 8 czy 9 tydzien ciazy. Dajecie soba manipulowac - to wasz problem ale nie wyzywajcie innych tylko dlatego, ze macie problem z rozroznieniem faktow od manipulacji ;)

tak, bo dziecko pochodzi od kapusty, nie ma krwi ani nic... albo bocian porzynosi tak? http://twoja-ciaza.com.pl/czlowiek1.php poczytaj sobie nt 10 tygodnia z wyz. jest tam napisane ze dziecko ma od 4 cm. dla porownania zostalo zmierzone do monety z linku aborcyjnego moneta to cwierc dolarowka. bylam w stanach wiec wiem jak wygla. poslugiwalam sie nia codziennie. mniej wiecej wielkosci zlotowki? mam jszcze gdzies moze 1/4 dolara. skoro raczka zajmuje tyle powierzchni to ile moze wyniesc cala wielkosc dziecka? wlasnie! odp nasuwa sie sama. chyba widac czarno na bialym ze moenta nie zajmuje 4 cm, tylko mniej i raczka ma jeszcze mniejsza dlugosc.

tak, bo dziecko pochodzi od kapusty, nie ma krwi ani nic... albo bocian porzynosi tak? http://twoja-ciaza.com.pl/czlowiek1.php poczytaj sobie nt 10 tygodnia z wyz. jest tam napisane ze dziecko ma od 4 cm. dla porownania zostalo zmierzone do monety z linku aborcyjnego moneta to cwierc dolarowka. bylam w stanach wiec wiem jak wygla. poslugiwalam sie nia codziennie. mniej wiecej wielkosci zlotowki? mam jszcze gdzies moze 1/4 dolara. skoro raczka zajmuje tyle powierzchni to ile moze wyniesc cala wielkosc dziecka? wlasnie! odp nasuwa sie sama. chyba widac czarno na bialym ze moenta nie zajmuje 4 cm, tylko mniej i raczka ma jeszcze mniejsza dlugosc.

poronienie i dziecko byłoby w kawałkach? :o straszne sa te zdjęcia... Nigdy przenigdy...

Gość
ech Syjamka.... przecież jak ciąża obumrze - czyli kobieta PORONI, to większy płód niestety usuwa się w ten sposób. czasem nie wywołują sztucznie porodu. a co może mają im rozcinać brzuchy i wyjmować martwe płody? :/

Gość
i sorry ale te zdjęcia... wsadzanie ołówka czy monety w potencjalnie usunięte płody może jest normalne? po pierwsze takie zdjęcia szargają godność umarłego, zakładając oczywiście człowieczeństwo płodu. razi was aborcja, a nie razi wykonywanie jej zdjęć?

Ołówek i moneta jest dla prównania wielkości płodu.. Dobra strona każda, która chce to zrobić powinna zobaczyć jak wygląda taki zabieg

Gość Prawda jest taka............
ze jak ktoras chce to zrobic to i tak to zrobi bez wzgledu na zdjecia.. Najbardziej poruszone beda te, ktorych problem aborcji nigdy nie dotyczyl. Tak jest, bylo i bedzie.

Gość jasne że tak12345
tak, drugą ciążę usunęłam przez taki zastrzyk, działa

Gość
przecież wiem, że dla porównania, ale wystarczyło podać w centymetrach. a ci rzekomi obrońcy życia wsadzali ten ołówek w krew... to nie wygląda na fotomontaż. bez sensu. lekarz dokonuje aborcji, a potem robi foty, żeby postraszyć ludzi, ze to jest złe? to się nie trzyma kupy

każdy powinien mieć do tego prawo i już... ja osobiście nigdy bym tego nie zrobiła ale mam kochającego faceta własne mieszkanie i porządnie zarabiam wiec nie jestem obiektywna...

Gość nie rozumiem... co takiego
strasznego jest na tych zdjeciach?? przeca jak miesiaczke macie to tez obrzydliwe gluty wyplywaja ;)

Gość wy widzicie raczki
(oczka tez? :P ), a ja gluty ;)

Gość nienawidzesiebie
do janse ze tak 12345 A jak to wygladala?tzn w jaki sposob?i po jakim czasie poronilas??

Gość nienawidzesiebie
up

Gość ftggf
I znowu durna dyskusja o aborcji. Dziewczyna zadała pytanie, więc jej odpowiedzcie, a nie prowadźcie dyskusji, że to złe itp.

Gość nienawidzesiebie
ftggf dzieku wlasnie o to mi chodzilo...wchodze na ten topik...i nic.....;( zalezy mi na konkretnych odpowiedziach a nie na debatach kto za i przeciw

Gość waham sie....
ja mam takis sam problem...podejrzewam ze jestem w ciazy.... nie chce i nie moge urodzic tego dziecka... szukam skutecznego sposobu... jak zdobyc ten lek prostaglandyna... oblegi mozecie sobie darowac.... to moje zycie i moja decyzja...

Gość nienawidzesiebie
nie wiem jak zdobyc pytam o skutecznosc?nie wiem jaka jest

Gość waham sie....
jest taka strona,,,, http://www.womenonwaves.org/set-274-pl.html i tam sa podane leki jakie mozna przyjac aby wywolac poronienie... ale wlasnie tez nie mam pomyslu jak je zdobyc... ja chyba bym wolala usuniecie w jakims gabinecie u lekarza...