Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzesiebie

aborcja...

Polecane posty

Gość nienawidzesiebie
ja tez...we wtorek ide do ginekologa nie wiem co mi poleci??

Gość waham sie....
ja narazie musze z facetem porozmawiac....a potem do lekarza ewentualnie i ustalic co i jak bo nie chce tego dziecka... i nie moge go miec jestem przerazona.....

Gość nienawidzesiebie
ja tez ...dowiedzialam sie 2 tyg temu i swiat mi sie zawalil....to co teraz przezywam jest koszmarem!! WIEM JEDNO...JESTEM ZDECYDOWANA I NIE MA ODWROTU! nie urodze nie czas i miejsce i pora! u mnie srodki antykoncepcyjne nie zadzialaly;(

Gość nienawidzesiebie
mozliwe ze jestem w 3 lub w 4 tyg

Gość waham sie....
u mnie to jeszcze gorzej.... nawet nie mileismy pelnego stosunku... a okres mi sie pojawil 5 dni przed spodziewanym terminem..jakis taki skapy i to mi dalo do myslenia wczoraj zrobilam test....ta druga kreska jest cieniutka....ale jest...nie weim...chetnie bym pobiegla jeszcze do apteki po nastepny test ale dzis niedziela....zwariuje do jutra....

Gość nienawidzesiebie
ja tez tak mialam, druga kreska delikatniutka! ale byla!! i jestem pewna ze jestem w ciazy! teraz musze zaczac dzialac! gdzie mieszkasz?

Gość waham sie....
lublin... nie wiem gdzie szukac pomocy!!!!!!! a Ty skad jestes?

Gość waham sie....
a wogole ile masz lat??? ja nie jestem malolata...ale i tak to dziecko zburzloby mi caly swiat... musze jakos szybko zaczac dzialac..

Gość waham sie....
a powiedz jakie masz objawy... mialas w tym czasie okres..???

Gość nienawidzesiebie
mam 22 lata na dziecko nie moge sobie pozwolic absolutnie!!z mnoostwa wzgledow jestem z warszawy

Gość nienawidzesiebie
nie miaalm okresu...badanie usg nie wykazalo nic...poniewaz...to moglo byc bardzo wczesne stadium! spoznial mi sie...dlatego zrobilam test

Gość waham sie....
ja mam 26...tez nie moge miec teraz dziecka.... zaraz chyba zrobie pojde szukac jakiejs apteki,,,,moze ktoras bedzie otwarta

Gość nienawidzesiebie
odezwij sie pozniej

Gość waham sie....
ok, choc watpie czy bedzie cos otwarte dzis...a mozna nawiazac z Toba kotakt jakos inaczej niz przez kafeterie?

Gość nienawidzesiebie
no dobrze, podasz maila??

Gość waham sie....
ok, choc troche tu na formum to niezbyt madre.. betka25@interia.eu

Gość nienawidzesiebie
ok napisze do Ciebie

Gość waham sie....
bede czekac...a teraz ide szukac apteki...

Gość waham sie....
kupilam test...boje sie go zrobic..... umieram z przerazenia....

Gość waham sie....
nienawidzesiebie...jestes????????

Gość nienawidzesiebie
jestem

Gość nienawidzesiebie
nie boj sie zrob i napisz,,,, przynajmniej bedziesz miala pewnosc

Gość waham sie....
zrobilam.....juz zwariowalam, przyrzekam zwariowalam..... wczoraj robilam tesk paskowy... a dzis plytkowy....wczoraj wyszla mi ta druga kreska taka blada, cienka, ale wyszla... a dzis....kupilam jakis bobo-test czy jakos tak, nie wiem juz z nerwow jak sie tam nazywal i wyszla mi jedna kreska.... ja juz nie wiem..........wcale mnie to nie uspokoiło.... pisze tam ze wykrywa ciaze juz po 6dniach...u mnie wlasnie minal tydz.od mozliwosci zajscia w ciaze....a najgorsze ze minie pare dni zanim bede sie mogla dostac do mojego lekarza ginekologa....

Gość waham sie....
nie wiem,,,,moze to w sumie za wczesnie na testy....ale ten fakt tego wczesniejszego dostania okresu bardzo mnie niepokoi...pojawil sie w srode a mialam dostac niedziela-poniedzialek....

Gość kwiat jednej nocy
hej. tak czytam co piszecie,i najlepiej będzie jak zrobisz jeszcze jeden test dla pewności, ale wiesz że czasem pojawia się taka bledziutka kreseczka druga,ale ona nie musi ciąży oznaczać....po prostu wada testu,albo tym podobne. Także ja bym nie panikowała tak od razu. Bobo test,też go robiłam kiedyś :)

Gość waham sie....
kwiat..dzieki... ja juz naprawde nie wiem...to mnie tak przeraza... nie da sie nie panikowac...czlaowik glupi i sam sie nakreca...wlasnie ja tak mam....chyba na sile wyszukuje sobie objawow ciazy choc przeciez wiem ze zanim sie pojawia to musi minąć "chwilka" czasu.... hmmmmm.....mysle ze jak powtorze test np.w piatek czy sobote to juz bedzie wiarygodniejszy.............?

Gość nienawidzesiebie
no nie wiem....mi wyszla gtez taka bladziutka ale nie ludze sie ze nie jestem bo jestem dlatego we wtorek ie do lekarza

Gość kwiat jednej nocy
na pewno będzie, ja robiłam tak jak Ty tydzień po wyszedł mi negatywny i dobrze wyszedł :P Także spokojnie.

Gość waham sie....
kwiat...czyli robilas tydzien po stosunku i wyszedl Ci negatywny? nie powtarzalas juz potem? a ja i tak spac nie bede mogla..... a jutro z samego rana telefon do mojego lekarza......

Gość kwiat jednej nocy
nienawidzesiebie a masz jakieś objawy? owszem czasem może to być już znak ciąży ta blada kreska,ale chcę wam tylko napisać że jest wiele przypadków gdy kobieta nie była w ciąży a ta blada kreska się pojawiała, tak jak pisałam wady testu,lub test nie właściwie był zrobiony itp.......T