Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merlin007

wybielanie zębów

Polecane posty

chciałabym się Was poradzić, znacie jakieś ogolnodostępne produkty pomocne w wybielaniu zębów??? takie ktore skutkuja oczywiści:)ide niedługo na wesele i chcialabym trochę wybielic te moje ząbki ;)

napewno pocieranie cytryna wybiela clinomyn pasta dla palaczy i dal odważnych mycie wodą z sola tez wybiela ale niszczy szkliwo w aptece biała perła pasta a własciwie zel podobno skuteczny

zużyłam już prawie całe opakowanie białej perły i efektu nie widzę ale dużo osób tu na forum chwaliło

ja wybieliłam zęby u dentysty - taki kaprys na okoliczność ślubu. metodą nakładkową - rewelacja! wczesniej próbowałam wszystkiego i nic nie działało: żadne pasty, paski, kredki... niby dentystycznie najdrożej, bo 600 zł, ale jak policzę kasę wydaną na te inne nieskuteczne metody to chyba jednak nie tak drogo. polecam!

HEJ.2 lata temu wybielałam zeby pola night, to jest taki zel oraz biała perła efekty były naprawde rewelacyjne.Dzis po dwóch lata moge powiedziec ,ze byłam bardzo ale to bardzo głupia.Miałam białe,zdrowe zeby a mimo tego wybieliłam sobie.Teraz moje zeby wygladaja duzo gorzej nizz przed,niestety zaczeły sie psuc i nie sa takie białe.