Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek7799

mam dziwne pekniecie niedaleko pochwy i to bardzo piecze

Polecane posty

Gość kwiatuszek7799

przy jakimkolwiek dotyku! wyglada to jak otwarta rana ale nie krwawie z niej, czy ktokolwiek ma pojecie co to moze byc? z gory dziekuje za pomoc. moze wiecie jak to wyleczyc? jakas mascia moze?

Gość nescafejka
może do lekarza ? , może być to pęknięcie krocza przez za ostry stosunek ? , lekarz coś poradzi napewno

Gość clotrimazolum
a to wygląda na grzybice

Gość mmmmakk
grzyb

Gość nescafejka
jeszcze raz przeczytałam , rzeczywiście może być to grzyb, i tak do lekarza! :]

Gość kwiatuszek7799
za ostry stosunek to chyba nie bo zaczelo sie nagle gdy mialam przerwe w seksie:) a z ta grzybica to zastanawiajace, tyle tylko ze ta rana jest obok pochwy na skorze

Gość nescafejka
albo jest to obtarcie bielizna ? hmmm nie widzialam nie powiem ;]

Gość kwiatuszek7799
wyrok widze prawie zapadl, dziekuje za odpowiedzi, mialam juz kiedys grzybice ale wygladalo to zupelnie inaczej, bolalo i pieklo cala pochwa dlatego nie podejrzewalam ze cos co wyglada na ranke otwarta moze byc tym cholernym grzybem

Gość kwiatuszek7799
i jeszcze jedno juz kiedys to mialam i sie zagoilo, a teraz w tym samym miejscu to samo:( wiem ze musze isc do lekarza, ale naprawde nikt nie mial czegos podobnego?

Gość miałam eeeeeeeee
mój mąż czasem wchodzi we mnie pod dziwnym kontem, lekko pękłam już ze 3 razy, nie krwawiło ale bolało przy siusianiu wyglądało to jak paromilimetrowe pęknięcie i szczypało, potem się goiło. Jestem dość ciasna więc pewnie stąd te problemy. Myślę że się zagoi nie martw się

Ja tez tak mialam pare miesiecy temu :/ Nie wiem skad sie to wzielo. Kupilam sobie ten clotrimazol i przeszlo po kilku dniach.

Gość maskotka...
no wlasnie, mam to samo, posmrowalam kremem i powoli przechodzi, czy to na pewno jest grzyb? czy tylko rozerwanie skory we wrazliwym miejscu? co myslicie?

Gość martitkaaaa
to moze byc opryszczka narzadow plciowych z opisu mi na to wyglada

Mi sie to pojawilo w czerwcu, kiedy byly takie straszne upaly... Poza tym zmienilam zel do mycia, moze mi nie odpowiadal... Nie wiem... Po clotrimazolu w miare szybko sie to zagoilo i juz nie wracalo. Odtad myje sie tylko zelem z AA i jest w porzadku.

Gość kwiatuszek7799
dziewczyny, dzieki za odpowiedzi, krem mi rzeczywiscie pomaga, ale i tak chyba warto sie wybrac do lekarza zeby mi wyjsnil co to jest bo nie pierwszy raz i dziwna ta rana

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość gość
Tez mam takie pęknięcie między wargami od kilku dni, strasznie piecze mam kremy ale niestety nie skutkują szybko. Byłam u lekarza ale nikt nie potrafi mi wytłumaczyć od czego to jest. I co można zrobić żeby się tego pozbyć raz na zawsze, przez te ranę mam problemy w związku po nie można wypożyczyć ponieważ boli. Można mieć na tą jakoś operacje ?