Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocket

kto już wypróbował?

Polecane posty

Gość pocket

kto już wypróbował dwufazowy podkład Maybelline Superstay Silky?Czy dobrze kryje i nie tworzy maski na twarzy?A może nie dorównuje Loreal True Match?Proszę znawczynie o opinie,bo muszę szybko zakupić nowy,porządny podkład...

Gość pocket
???

Gość ssalssa
Niestety nic Ci nie polecę bo nie miałam jeszcze tych podkładów i z resztą rzadko kiedy je uzywam.

hmmm. podobno 16 godz. sie trzyma i nawizla ....jakos niebardzo w to wierza ..no ale co ja wiem o zyciu

Gość pocket
no dobra...jeśli jeszcze żadna z was nie miała tych podkładów,to może polecicie mi jakiś sprawdzony przez was?Walczę z trądzikiem,już prawie wygrałam...nie mam pryszczy,ale zostały mi ślady,które muszę zakamuflować...dodam,że nie szukam mocno kryjącego podkładu.Dzięki za pomoc.

Gość puderniczka1234
dermablend vichy unifiance lrp double wear estee lauder lasting performance max factor

Gość puderniczka1234
niestety max factor testuje kosmetyki na zwierzetach więc jeśli masz to na uwadzę zrezygnuj z zakupów z tej firmy

Gość puderniczka1234
kurcze źle przeczytałam Twoją prośbę Ty nie szukasz mocno kryjącego więc moje propozycje odpadają bo sa z tych mocniej kryjących

Gość pocket
puderniczka-dzięki,ale chodzi mi o delikatnie kryjące...

Gość weronika20
Polecam bo uzywam i jest siwtny z LA ROCHE _ POSAY UNIFIANCE- 11 jest bardzo dobry ladnie kryje naparwde jak mialam powazne problemy z cera, a mialam okropne przebarwienia po ostrym zapaleniu to go stosowalam, teraz tez go stosuje zeby ukryc juz te drobne przebarwienia i blizny. Kosztuje okolo 80 zł Mam jeszcze w domu lekki super kryjacy z SORAYA MAKE_UP sceniczny dlugotrwale matujacy 02 jasny bez, super na wiosne i lato teraz czesciej jego uzywam nie obciaza skory nie siweci sie buzia kosztuje niecale 30 zł