Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie co to......

plamienie owulacyjne?????????

Polecane posty

Gość zastanawiam sie co to......

mam dlugie cylke 35 dniowe, ostatnia @ 12 stycznia i od 2 lutego mam plamienie brazowe, praktycznie nie zabarwione krwia. Jest tego baaardzo malo! przestalam brac w tym cyklu luteine, czy ma to zwiazek z plamieniem??? Czy @ wczesniej przyszla???? tylko skapa??? Dodam jeszcze, ze luteine bralam na wyregolowanie @, wg mojego gina mam za dlugie cykle, ale badan mi nie zalecil!

Gość zastanawiam sie co to.........
nikt nie odpowie??????????

a iwsz co ja mam ten sam problem , tylko ze ja @ mialam 15 stycznia i dzisiaj tez zauwazyłam plamienia brązowe , bardzo skąpe , i tez cykle mam dlugie podobnie jak ty zastanawiam sie co to moze byc

Gość zastanawiam ie co to..........
no wlasnie, tylko tak sobie mysle, ze plamienie owulacyjne powinno krocej trwac, a to juz piaty dzien:O

nie martw sie , mnie sie to juz kiedys zdarzyło :) i pamietam ze trwało to jakies 10 dni , bylam u ginki i powiedziala ze przy długich cyklach moze sie to plamienie wydłuzyc wiec glowa do góry

Gość zastanawiam sie co to........
a czy mozliwe jest, ze to okres wszesniej sie zaczal, tylko jest skapy??

Gość zastanawiam sie co to........
przypomne, ze w tym cyklu juz nie biore luteiny, i moze organizm troche zwariowal??!

ja mam to samo w tym cyklu:( nigdy wczesniej ak nie mialam...cykle mam ok. 30-diowe, dzisiaj jest 14 dc i pojawilo sie plamienie - moze obnizyl mi sie poziom progesteronu?? ale to tak nagle by sie obnizyl??? nie wiem co sie dzieje...:O

moze to jest owulacja?? zazwyczaj byla ok. 16dc i objawiala sie silnym kłuciem w jednym z boków. a teraz nic mnie nie kłuje, za to jest plamienie.... NAwet nie wiem czy to plamienie moze ozn. owulacje?? moze ktoraz tak Was miala ?

Gość uuuuuuuuuuuuppppppppp
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppp

jak na moje oko, to za kilka dni Cię krew zaleje ;-)