Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirandd

tak niewiele osób czyta cokolwiek poza prasą brukową

Polecane posty

Gość mirandd

i sportem wiedza ogólna Polaków jest wyjątkowo niska debilizm jest w modzie jest na topie spójrzcie tylko na to forum czy ktoś dyskutuje tu na tematy naukowe,społeczne??? nie:(

Gość bo mody kasują
:o

Gość facet..
a może tu nikt nie ma pojęcia o nauce

Gość Henryk z Kotłowni powraca
nie prawda ja czytam portale np BBC ale rózniewż i polskie , lubie też tygodniki opiniotwórcze , tabloidy parza mnie w rece

Gość najprostsza odpowiedź na
jeśli mówisz coś takiego to pewno nie wiesz o tym że książki są tak cholernie drogie, że jajko można znieść, a nie każdy lubi biblioteki

Gość
Lubię czytać, to przyjemność i relaks - i to nie e-booki ale tradycyjne ksiązki, które można poczuć w rękach, zabrać ze sobą do autobusu, parku :) Od poważnych dzienników i tygodników stronię, nie interesuję się polityką, zresztą wiele artykułów tego typu - o polityce, socjologii, biznesie - można znaleźć w internecie.

ja tez lubie czytać książki i to prawdziwe, a nie na kompie, a z gazet to najczęściej czytam wrocławską, bo polityka mnie nie interesuje, ale lubie wiedzieć, co sie w moim mieście dzieje :)

Gość pedagog-resocjalizator
autorko, jakie tematy naukowe Cię interesują i dlaczego sądzisz, że na forum takie jak to, wchodzą osoby łaknące dysput na wyższym poziomie?