Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doraa223

chce kupic mieszkanie- zaraz mnie trafi szlag!!

Polecane posty

Gość doraa223

chce kupic mieszkanie, mam juz na nie gotowke, wiem dokladnie, jakiego mieszkania szukam.w czasach, gdy niby mieszkania tak podrozaly i nikt ich nie kupuje,ja nie moge nic kupic!! prawda, jestem wybredna, nie chce mieszkania na parterze, nie chce na ostatnim pietrze, nie chce bez balkonu i jeszcze sie troche znajdzie. poszlam do biura z namiarami na jedno fajne mieszkanko, ktore znalazlam w necie, to powiedzieli ze sprzedane( a oferta na stronie jest jako akutalna sprzed 2 dni) potam w innym biurze okazalo sie oczywiscie, ze jest aktualne, ale wlascicielka nie odbiera tetefnu i nie moge go na razie obejrzec.umowilam sie obejrzec inne- ide, a to ostatnie pietrp-gdzie zaznaczalam, ze ostanie i partery mnie w ogole nie interseuja.powoli dostaje cholery.dobrze, ze nie spieszy mi sie z tym mieszkaniem, na jego kupno mam dobre kilka miesiecy, bo jakbym np nie miala gdzie mieszkac, to nie wiem co by bylo, nic nie idzie kupic!!:O

Gość mnie to nie dziwi
że nie możesz kupić atrakcyjne mieszkania schodzą na pniu byle czego nie chcesz, i racja :) więc musisz uzbroić się w cierpliwość a potem udanego mieszkania :)

Gość plumka dumka i gumka
nieprawda, ja mam naprawde ladne mieszkanie w lublinie i jeszcze go nie sprzedalam, ale ludzie zachowują sie jakby ceny byly z kosmosu :O