Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka54655

podchody do zdrady?

Polecane posty

Gość Zuzka54655

Mam pytanie a zarazem zapytanie czy to ja jestem nienormalna jak to mi właśnie zarzucono.Mam przyjaciółkę, która ma faceta, mieszkają razem 4 lata ( gośc nie jest po rozwodzie ma 3 synów) różnica wieku między nimi to 16 lat.Ostatnio gość zacząl często pisac do mnie na gg i smsami,pisanina jest bardzo dwuznaczna, ostatnio zaprosil mnie na kawe ( nie poszłam) w rozmowach ze mna żle mówi o swojej kobiecie, ze sie nie rozumieją , ze to juz koniec , ze czeka na koniec.Użala się nad sobą a jak ja mu o tym powiedzialam to stwierdzil ze wszystko rozumiem na opak i ze on chcial zebym byla tylko jego przyjaciółką, by mógł się do mnie przytulić jak będzie mu źle......dla mnie to jakas paranoja i sie z nim pokłóciłam , stwierdzil ze wszystko źle odbieram i jak zwykle ja mam racje......co sądzicie? czy to naprawde ja?czy gosc schrzanił kolejny zwiazek i szuka gdzie tu sie ulokowac jak odejdzie od mojej kumpeli.....

Gość a_dusia
coś chrzanisz, albo też coś schrzaniłaś, bo skoro piszesz z nim na gg tzn. że.... nie jest Ci obojętny :)- bo gdyby było inaczej zignorowałabyś go na dzień dobry