Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigproblem

help,mam duży problem

Polecane posty

Gość bigproblem

dwa tyg. miałam wymrażane jakimś kwasem kłykciny(dokładnie to nie wiem co to ale ginekolożka tak stwierdziła)a raczej wypalane bo bół był nie dozniesienia, i problem polega na tym, że one nie zniknęły, gin. mówiła że po dwóch tyg. będzie ok, ale mnie sie wydają jakieś większe:O czy to możliwe żeby był nawrót?czy tylko to stan "przechodni" czy ktoś miał podobną sytuację?proszę o rade, jak myśle że mam mieć kolejny zabieg to odrazu rycze bo chyba nie przeżyje drugiego razu:( sorki że tak dużo wypociłam,krócej nie potrafiłam

Gość pchlasachrajka
Niestety w większości przypadków zmiany mają charakter nawracający, a terapia może przynieść tylko czasową remisję, co jest związane z brakiem możliwości całkowitego usunięcia zakażenia.

Gość pchlasachrajka
a tak wogole to Twoj partner jest juz wyleczony ?

Gość bigproblem
-charakter nawracający- zabieg miałam równo dwa tyg, więc niby nic nie powinno do tej pory nawrócić -to raczej nie jest istotne,bo jeszcze sie nie kochamy i to raczej nie możliwe żebym zaraziła sie tym sposobem

Gość pchlasachrajka
moze w innych sposob sie zaspokajaliscie i od niego zlapalas, to nie musi byc przez "klasyczny" seks, dopoki oboje nie bedziecie sie leczyc, bedziesz to ciagle miala nie wiem czy to juz moglo nawrocic, czy sie po prostu jeszcze podlecza i dlatego na razie tak wyglada, najlepiej idz do lekarza na kontrole

Gość bigproblem
dzięki,za odzew,chyba raczej chciałam sie wygadać,bo zajbe**ście sie boje ewentualnego ponownego zabiegu,to była masakra poprostu:(

Gość pchlasachrajka
wyobrazam sobie