Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bigproblem

help,mam du偶y problem

Polecane posty

Go艣膰 bigproblem

dwa tyg. mia艂am wymra偶ane jakim艣 kwasem k艂ykciny(dok艂adnie to nie wiem co to ale ginekolo偶ka tak stwierdzi艂a)a raczej wypalane bo b贸艂 by艂 nie dozniesienia, i problem polega na tym, 偶e one nie znikn臋艂y, gin. m贸wi艂a 偶e po dw贸ch tyg. b臋dzie ok, ale mnie sie wydaj膮 jakie艣 wi臋ksze:O czy to mo偶liwe 偶eby by艂 nawr贸t?czy tylko to stan "przechodni" czy kto艣 mia艂 podobn膮 sytuacj臋?prosz臋 o rade, jak my艣le 偶e mam mie膰 kolejny zabieg to odrazu rycze bo chyba nie prze偶yje drugiego razu:( sorki 偶e tak du偶o wypoci艂am,kr贸cej nie potrafi艂am

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pchlasachrajka
Niestety w wi臋kszo艣ci przypadk贸w zmiany maj膮 charakter nawracaj膮cy, a terapia mo偶e przynie艣膰 tylko czasow膮 remisj臋, co jest zwi膮zane z brakiem mo偶liwo艣ci ca艂kowitego usuni臋cia zaka偶enia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pchlasachrajka
a tak wogole to Twoj partner jest juz wyleczony ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bigproblem
-charakter nawracaj膮cy- zabieg mia艂am r贸wno dwa tyg, wi臋c niby nic nie powinno do tej pory nawr贸ci膰 -to raczej nie jest istotne,bo jeszcze sie nie kochamy i to raczej nie mo偶liwe 偶ebym zarazi艂a sie tym sposobem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pchlasachrajka
moze w innych sposob sie zaspokajaliscie i od niego zlapalas, to nie musi byc przez "klasyczny" seks, dopoki oboje nie bedziecie sie leczyc, bedziesz to ciagle miala nie wiem czy to juz moglo nawrocic, czy sie po prostu jeszcze podlecza i dlatego na razie tak wyglada, najlepiej idz do lekarza na kontrole

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bigproblem
dzi臋ki,za odzew,chyba raczej chcia艂am sie wygada膰,bo zajbe**艣cie sie boje ewentualnego ponownego zabiegu,to by艂a masakra poprostu:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pchlasachrajka
wyobrazam sobie

Udost臋pnij ten post