Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierze ze bedzie dobrze.......

usunęłam ciążę...........

Polecane posty

Gość ilonka32
widze, ze na forum szaleja dwie niewyzyte podle suki, ktore moglyby sobie podac rece, o ile nie sa jedna i ta sama osoba, z problemami ze swoja osobowoscia:) po przecyztaniu waszych pelnych nienawisci wynurzen nasunelo mi sie jedno-jako mozna "kochac i bronic" zycia nienarodzonego dziecka a jednoczesnie zyczyc komplikacji drugiej kobiecie? abstrahujac od tego, ze trzeba miec naprawde cos z garem, to jeszcze jedno-jak mozesz bronic zycia nienarodzonego a jednoczesnie zyczyc innej kobiecie komplikacji z donoszeniem dziecka, zyczac mu ejdnoczesnie choroby badz tez smierci? oj, chyba sie nie zastanowilas dziewczyno. i pamietaj-TWOJ JAD DO CIEBIE WROCI, PREDZEJ CZY POZNIEJ, BADZ PEWNA:)

Gość Estymona
trudno się opanować przy takim ciemnogrodzie (czy to obelga?) ;)

jesteś kurwa i tyle popieram Nie blokujcie mnie bo załatwię sobie program i dopiero bedę Wm się naprzykrzać

punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Proponuje żeby każda z tych które wyzywają zaszły w ciąże w najmniej odpowiednim i spodziewanym momencie a potem sprawdziły na ile siebie znają i na ile prawdziwa jest zasada NIGDY NIE MÓW NIGDY. Czarnogród widze...

Gość tutajmoherystraznicymoralnosci
i ciebie tez zalatwimy

Dziecko można oddać do adopcji poza tym są ośrodki które pamagają samotnym matkom.. Te które się skrobią to wredne suki

tak, budujmy domy dziecka, jeden na drugim,a potem i tak wszyscy mają je głęboko nie powiem gdzie..

No najlepiej wyskrobać.wyrwać po kawałku najpierw ręka potem noga serce niech bije dalej...o abo zalać kwasem... rzygać się chce...jak to czytam

ale demonizujesz. Dla mnie do 12 tygodnia to nie jest człowiek, ale zlepek komórek który ma szansę nim zostać o ile dobrze się przekształci... jakie rączki, jakie nóżki pytam... jeżeli jest wybór to każdy ma prawo go dokonać. Nie dogadamy się, a Twoje rzucanie jadem nic nie da... Aborcja była, jest i będzie, może nawet kiedyś zalegalizowana. Kobiety robią to codziennie, nawet i teraz, daj spokój i się nie gorączkuj, świata nie zmienisz...

ile ty masz lat?Jaką Ty masz wiedzę? 12 tydzień ciąży Teraz już zaczynają rosnąć paznokcie. Będą one rosły aż do porodu. Zakończył się również rozwój wszystkich struktur organizmu. Tak więc są już rączki i nóżki. Zaczęły się także wykształcać organy płciowe, ale dostrzegalne będą dopiero w późniejszym terminie. Do końca wykształciły się powieki. Obecnie są zamknięte i tak zostanie aż do porodu. Obecnie zarodek ma około 6.5 cm i waży około 15 gram. To jest zlepek komórek?

Ricci to że oglądasz pseudonaukowe filmy, nawiedzonych moherów, nie oznacza, że masz rację i możesz sobie używać. Może lepsze są metody babek i nieszczęścia czy bezpieczne zabiegi

blondyn..ale bredzisz...aż żal cię czytać poczytaj może o aborcji zanim zaczniesz się tutaj wypowiadać.. zresztą co mi tam skrobcie się :) Jakby wasze dzieci miały być takie jak wy w takim razie bedzie mniej głupich istot :) pozdr

ale dlaczego odrazu przytoczyłaś 12 tydzień? 12 tydzień to ostateczność,a te co usuwają w 6 miesiącu to patologiczne osobniki...

ja proponuje jakieś bardziej życiowe argumenty "obrońców życia nienarodzonego".... Domy dziecka już naprawdę są nudne.... :O

Bongo Bongo a o adopcji słyszałaś? Przy każdym szpitalu znajduje się łóżeczko do którego można oddać niechciane dziecko. Zgadzam się z kimś kto napisał, że kobiety które oddały też bywają piętnowane, ale może nie mają takich dylematów jak autorka.

Kuraiko Napisałaś to co ja pominęłam... :) Ps. to pierwsze zdjęcie świnki jest POWALAJĄCE! :D

Nie ma to jak aborcja jako zabezpieczenie. Jak się zaczyna uprawiać sex, to się myśli o konsekwencjach -> nie zabezpieczymy się w 100%... To nie jest zabawa dla dzieci. Moherem nie jestem, ale dla mnie to niewyobrażalne. Widząc po postach Blondyna, dla niektórych usunąć to jak splunąć. Brak odpowiedzialności.

a wiesz jak jest z adopcją w Polsce? a wiesz jak jest w domach dziecka? jaki Ci ludzie mają żal do świata, jak tam cierpią, jak czują sie gorsze i jak to wpływa na ich resztę życia?

Gość Znam to z autopsji
CZY WAM NIE WSTYD ?!!!!! DZIEWCZYNA PISZE, BO MA PROBLEM, A WY TU SOBIE TAKIE JAZDY URZĄDZACIE??? OT, PORZĄDNI SIĘ ZNALEŹLI

Gość do nina ricci
po co to piszesz? masz misję, czujesz sie lepiej? czy w ten sposób poprawiasz swoje samopoczucie? jesteś niedowartościowana nieszczęsliwą osobą, raczej zastanów sie nad swoim zyciem a nie jedź po bliźnich, których nie znasz, nie znasz ich zycia nie znasz powodów, może błachych, może tragicznych nic o nich nie wiesz więc daj spokój

a wiesz jak jest z adopcją w Polsce? Jeżeli się taka matka zrzeka dziecka po poodzie to po 6 tyg ma nową kochającą rodzinę , więc?

usunąć płód w odpowiednim momencie, gdy nie czuje i nie myśli, to lepsze rozwiązanie od skazania dziecka na zimny, dom dziecka w którym na pewno nie spędzi swoich najlepszych lat w życiu.

ma tą rodzine jeśli ma szczęście... daj spokój gdyby to wszystko było takie proste to domy dziecka nie byłyby wypchane po brzegi.

Nie mam misji tylko szlag mnie trafia jak czytam wypowiedzi tych zdzir, które najpierw się dupczą a później skrobią. O! Tak to kuriozalnie napiszę:)

Gość Estymona
Wg tej logiki to nawet pryszcza nie można wycisnąć, bo to część ciebie :P

ok, a co z kobietą? ona ma rodzić za karę? bo tak trzeba, bo tak chce kościól? Po to by potem całkiem oszaleć, maltretowac to dziecko, bo urodziła dlatego że musiała a nie chciała?

Bongo Bongo Domy są wypchane przez takie tępe babska, które najpierw pewnie chciały usunąć a jak im się nie udało to urodziły...Tylko nie zrzekły sie praw.. a jak sie nie zrzekły to dzieciak tkwi w domu dziecka..przykre ale prawdziwe

bardzo przepraszam, abocja to dla mnie nie splunięcie, ale nieszczęście straszne, ale straszniejsze jest znalezienie martwego dziecka w reklamówce na wysypisku śmieci. Rici jesteś obeznana z tematem teoretycznie i za dużo oglądasz tv Trwam