Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadiya26l

w którym miesiacu czuje sie ruchy dzidzi...

Polecane posty

otóż moja Ginekolog nie ma pojęcia kiedy urodzie co róż jak idę do niej na badania to mówi ze dziecko jest większe niż myślała...niby teraz ciąża jest na około 16 tydzień,możliwe żebym już czuła ruchy...t.z.n czuja na 100% jak dzidzia sie rusza tylko czy możliwe ze w tym tyg.?? dziękuje za odp. Buziak:)

Gość jest to możliwe ale raczej
przy kolejnej ciąży przy pierwszej możesz czuć od około 18 tygodnia i im kobieta jest szczuplejsza tym szybciej może czuć ruchy

nie no szczupła to ja nie jestem raczej:P według Pani doktor za gruba jestem fakt ważę w tej chwili 70 kg. ale rzuciłam papierosy miesiąc przed zajściem w ciąże i przytyłam z tego faktu oaz 13 kilo ,nie planowana ciaza najpierw chciałam rzucić fajki potem troszkę schudnąć i wtedy dzidzia ,a tu psikus:):) może troszkę dzidzia wazy :) ale na 100% szczupła nie jestem.:)

a to Twoje pierwsze dziecko?

nie :) ale to było aż 6 lat temu i trochę nie pamiętam jak to było z tamtym ,ale czuje wyraźnie dzidzie :)

no ale skoro to Twoje kolejne dziecko to jest bardzo prawdopodobne, że możesz już teraz czuć ruchy:) super:) ja pewnei jeszcze sobie poczekam troszkę, bo jestem dopiero w 15 tygodniu;)

a to gratuluje...i duży masz brzuszek mnie to wywaliło strasznie :)

jak na mnie to bardzo duży i to już praktycznie od samego początku, ale wiem, że to są raczej wzdęcia, a nie brzuch ciążowy;)

ćwiczyć??? ło matko jak mi się nie chce:D nic mi się nie chce w tej ciąży;)

Gość mama83
ja poczuła 1 ruchy mniej więcej w połowie ciąży, ale róznie to bywa, moja siostra troche wczesniej, moze sie nie wczuwałam wczeniej, nie wiem jaki jest tego powód, bo obie jestesmy (tzn bylysmy) szczupłe :-)

Witam:) byłam u gina dzisiaj i powiedziałam lekarka ze w 17 tyg. ciazy jest nie możliwe żebym czuła ruchy...gdyby to była moja pierwsza ciaza to ok ,no ale już raz byłam w ciąży i dobrze pamiętam.NO normalnie wyśmiała mnie :P

Nadija jak najbardziej mozliwe!!!! Ja czułam może nie ruchy, ale smyranie i bulgotanie właśnie w okolicach 17 tc.

Ja czułam pierwsze ruchy w 16 tygodniu właśnie, mój mąż wyczul je już w 17 wiec jak najbardziej możliwe. :)

Ja czułam pierwsze ruchy w 16 tygodniu właśnie, mój mąż wyczul je już w 17 wiec jak najbardziej możliwe. :)

Gość hguggga
ja czulam szybko ruchy mimo ze to byla 1 ciaza , w 16 tyg ale jestem szczupla:P

Gość gość
ja tez poczulam w 16- tym tygodniu :)

Gość gość
i tez jestem szczupła:)

Gość allala
ja poczulam juz w 14 tygodniu i moj ginekolog w to nie chcial uwierzyc jest to juz drugie dziecko moje teraz jestm w 26tyg i bardzo mi rozrabia w brzuszku

Witam:) a mi sie kończy 15 tc i nie czuje jeszcze nic ale przyjdzie i na to czas:) to moja pierwsza ciąża.pozdrawiam;)

Gość ewa30
to moja trzecia ciąża jeden poród jedno poronienie mam nadzieje że teraz się uda bo to moje największe marzenie jest to dopiero 7 tydz ale strasznie mnie wysypało szczegolnie na twarzy i piersiach czyżby to na dziewczynke ? w pierwszej ciąży tego nie miałam a mam synka 7 lat i dolegliwości w sumie takich jak mam teraz też nie miałam