Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzelka

co to są wągry , zatkane pory i zaskórniki ? i jak to leczyć ?

Polecane posty

Gość dzelka

prosze mi wytłumaczyć co ta sa wagry , zatkane pory i zaskórniki ? no i jak to cos wyleczyć !!!!!!! :(:(:(

Gość REwe
Wągry są to czarne kropeczki, często pojawiają się na nosie. Na pytanie co to są zatkane pory odpowiedzieć ci nie mogę, bo sama poszukuję odpowiedzi na to pytanie. Zaskórniki natomiast są to także kropki, które hamują ujście mieszka włosowego, mi pojawiają się na czole.Leczyć objawy, które przedstawiłaś można w różny sposób. Są one objawami trądziku. Mam go już 2 lata i do tej pory nie znalazłam lekarstwa , które pomogłoby mi. Jest to mój największy dotychczasowy problem. Stosowałam już wiele maści, tabletek i żelów. Najbardziej obecnie czuję różnicę po tabletkach DROMIN i preparatu robionego, który wypisał mi na receptę dermatolog. To, o co pytasz to jeszcze nie tragedia! Wiem, co czujesz, ale inni mają większe problemy skórne od ciebie.

Gość Gosiadd
Mam trądzik juz od dawna i codziennie nowe pryszcze, nie przejmuje sie tym jednak, lecz polecam najnowsze kosmtyki nivea visage yang a szczegolnie zel do mycia twarzy z peelingujacymi drobinkami. Ostatnio widzialam niedrogi zel do mycia twarzy przeciw wagrom i do tego tonik za 10 zł w carrefourze. i zastanawiam sie czy go kupic bo niewiem co to sa wagry a z tym wiaze sie to ze nie wiem czy je mam. Poradzcie tak naprawde co to sa WĄGRY!!!!!PLIZZZZZZZZ

Gość Diamond__
Polecam plastry oczyszczające Kiedyś można było kupić je na czoło, policzki.. Teraz widzę w sklepach tylko te na nos. Ja osobiście używam ich również na czoło i brodę ;) Raz w tygodniu i zatkanych porów nie ma :) (zatkane pory= wągry------> to jest to samo :P) Maseczki oczyszczające- Dermica Perfection :) też działają :):):)

A ja ze swojej strony polecam, bo sama uzywam i jestem zadowolona peeling morelowy St. Ives do cery trądzikowej (bo sa dwa, ale chodzi mi własne o taki do cery trądzikowej). Od czasu kiedy go stosuje mam gładziutki i czyściutki nos :)