Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaznudzona

fakultety-co to takiego?

Polecane posty

Gość onaznudzona

mam w tym półroczu wybrac na moich studiach 3 fakultety ale niewiem co to jest i w jaki sposób mam sie kierować przy ich wyborze prosze o odp

jak sama nazwa wskazuje są to takie przedmioty którymi będziesz mogła się bawić wkładając je sobie gdzie zechcesz fuck + fallus ---------> fakultet studia trwają długo i często na zajęciach jest bardzo nudno dobrze jest mieć wówczas te fakultety :classic_cool:

Gość Lo matko ale problem
fakultety to najfajniejsza sprawa. Zapisz sie szybko na to co Cie interesuje, bo ludzie sie na to rzucaja i potem bedzie problem ;)

Gość onaznudzona
one wygladaja jak zajecia? wykłady? na czym to polega?

Będzie problem bo brakni ich dla Ciebie i zamiast takich ładnie prążkowanych albo przyjemnie gładkich zostaną nieforemne i ciężkie przedmioty

Gość onaznudzona
nie znających sie na temacie zatem nie studiujących po zawodówce takich jak ktos o nicku f-costam prosze o nie udzielanie sie :)

Gość onaznudzona
niewiem vbo jestesm na pierwszym roku i sie wczesniej nie interesowałam wiec pytam proste

Gość i dupa zbita
zadziwiajace, ja jestem po zawodówce i wiem co to fakultet :P

Gość onaznudzona
wiec sie podziel tą wiedza:)

Gość onaznudzona
Gdy syreny zbiornikowców stojących na redzie portu w Odessie zabuczą smutno na koniec wieczornej wachty, zaczynam się snuć niczym dym z jesiennych ognisk po ulicach moich rodzinnych Koluszek i zdławionym z emocji głosem proponuję napotkanym przechodniom wspólną modlitwę w intencji uratowania małżeństwa Dody i Radka:classic_cool:

Gość asderia
Nie no wstyd poucza ludzi po zawodówce ... a sama jest głupsza od człowieka któy nie skonczyl podstawowki ;/

Gość trzeba poszukać i po sprawie
Fakultet (łac.) - wydział wyższej uczelni, także zespół profesorów takiego wydziału. Nazwa ta używana jest również względem dodatkowych kierunków studiowanych przez danego studenta. Podobnie nazywane są tzw. zajęcia fakultatywne, czyli nadobowiązkowe kierunkowe kursy zajęć w szkołach średnich, pozwalające na zgłębienie wiedzy uczniów w wybranych przez nich dziedzinach i astronomii.

Jesteś niesprawiedliwa bo ukończyłem marne liceum i zacząłem troche lepsze studia których nie skończyłem bo wyłożyłem się na fakultetach :p takich jak: - pilotażowy program przeleć cały rok do pierwszego kolokwium - ingerencja płynów agresywnych w organizm własny - bełkot jako ostatnia faza nowomowy

a może to nie było kolokwium tylko konklawe..? albo kontrapunkt?

Gość tez znudzona
jesli chcesz mozesz tez pojsc po najmniejszej lini oporu i wybrac przedmioty ktore prowadza wykladowcy ktorych lubisz..niezbyt wymagajacych np :o

Gość coja
Fakultety są zajebiste : D

Gość Zbananiona
fakultety, to cieple kotlety; a propos skonczylam obieranie ryb i wiem, gdzie ryba ma dupe.

Gość a w liceum autorko to w ramach
przygotowań do matury nie było w szkole organizowanych zajęć na wzór fakultetów??????? u nas tak to się nazywało :O