Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariusz z głogowa

Jakie kobiety faceci skreślają

Polecane posty

Gość dariusz z głogowa

- feministki - byłe lub obecne prostytutki - grubaski - pracoholiczki - zarozumiałe przewaznie tzw. kobiety sukcesu. One same twierdzą, ze faceci sie ich boja :D - takie które miały wielu partnerów i były na tyle głupie żeby przyznac sie do tego partnerowi - nie potrafiące gotowac a ni zajmowac sie domem - mające dziecko z facetem innej rasy np. Murzynem, Arabem albo Albańczykiem Takie kobiety większośc facetów skresla juz na starcie ale oczywiście sa tez tacy którzy mogliby je zaakceptowac. Prosze wpisujcie jakie jeszcze cechy dyskfalifikuja kobiete w oczach faceta

Gość hgjgjkg
arab czy albańczyk to nie rasa ;)

Widze, że ktoś tu ma straszne kompleksy... Radze Ci kupić sobie duuuuuży samochód, bo inaczej tego kompleksu small dicka nie przezwyciężysz :P

Gość modryy
Komiczne ty masz pewnie zone gruba prostytutkę, nie potrafiąca gotowac i do tego feministkę :p i jeszcze mająca dziecko z klientem Arabem bo guma pękła :p Winszuje komiczne partnerki :D

ja żadnych nie skreślam, mam swoją jedną ukochaną i ona mnie interesuje, a reszta niech sobie żyje tak jak uważa i jest szczęśliwa. Jedna uważa, ze będąc pracocholiczką jest jej szczęściem, inna że zakonnicą, moja uważa że ja jestem jej szczęściem i się nie myli.

Gość uga buga
Myślę, że przesadnie zakochane i okazujące to - takie zdesperowane, które jak dopadną mięso to czczą je jak boga i się nachalne. Bez umiaru, godności, swojego zdania, intelektu. Myślę, że dobrze jak kobieta jest szczupła. Twarzy modelki nie msui zaraz mieć. No i czysta.

modryy zapomniałes dodac, ze jest zarozumiałą pracoholiczką :P

Gość modryy
Nikomu nawet tobie nie zyczyłbym żony prostytutki która byłaby pracoholiczka albo co gorsza przynosiła prace do domu :p

Gość frefwref
a to bardzo ciekawe jakoś nigdy nie poczułam się skreślona a niby powinnam, przynajmniej z dwóch powodów spośród wymienionych :classic_cool:

Gość moja skromna opinia
zimne. brzydkie. szare myszki-takie juz 100%

Gość moja skromna opinia
a z tym,że kobieta miała kilka facetów... to nie znaczy,że facet ma odrazu stracić do takiej kobiety szacunek bądz odkochać sie. Mój mówił,że prostytutki ponoć są dobrymi żonami...

Gość moja skromna opinia
a zreszta to jest już kwestia indywidualna. Nie mozna oceniać każdego faceta jednakowo. Jedenzaakceptuje tusze jeszcze inny brzydką i tak dalej.. głupie tematy zakładacie