Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fannnnyy

Majorca,ktos by?

Polecane posty

Gość fannnnyy

wybieramy sie do hotelu Iberostar ancudia park.Ktos z Was juz by,co radzicie zeby zwiedzic?

Gość o kurde ja
nie wiere, ja tam bylam. tam jestsuper. Doslownie za 22 fubnty wypozyczylismy auto i zwiedzilismy cala wyspe. Bylam w maju. super. Bylam na opcji all inclusive

Gość inezkaaaa
Kochani,mozecie napisac,jakie najtansze wakacje udalo Wam sie znalezc,np. w ofertach last minute?Zalezy mi na jakims wyjezdzie do cieplego kraju,ale mam ograniczone srodki ,bo wiekszosc kasy idzie na mieszkanie w polsce,wiec dajcie namiary,w ktorym biurze podrozy najlepsze oferty.Dzieki!

Gość fannnny
a skad wypozyczyłas auto?my dzwonilismy do tego hotelu i nam powiedzieli ze nie mozemy wypozyczyc:( all inclusive:jadłas i piłas ile wlezie czy mialas jakies jeszcze atrakcje?pytam bo to 1000 pf extra wiec nie wiem czy mi sie opłaci tyle dopłacac.Mozesz mi cos jeszcze doradzic co do tego hotelu lub wyjazdu?

Gość o kurde ja
placilam za cala wycieczke 1000 funtow. Nie wypozyczalam auta z hotelu tylko z takich prywatnych wypozyczalnii. dalam tylko paszport i prawko. All incusive: pilam alkohol bez limity jedzenie desery lody, wszystko za darmo i do bolu. Super sprawa. Teraz jedziemy z mezem na Teneryfe:) w Maju tez za 1000:)

Gość o kurde ja
Mysmy poszli do biura i powiedzieli ze mamy taki budzet i zeby nm cos znalezli.

Gość michelle11
A w jakim biurze byliscie?

Gość majorkana
A nie wydaje Wam sie,ze 1000 funtow za Majorke to bardzo duzo?Nie jestem zwolenniczka all inclusive,dlatego,ze z natury malo jem,natomiast alkoholu w ogole nie pije,wiec dla mnie to strata kasy.Wolalabym ja przeznaczyc na zwiedzanie niz jedzenie i picie..Poza tym znam osoby,ktore za taka kwote wyjezdzaly na Dominikane czy Kube,wiec wydaje mi sie,ze troche przesada placic tyle za wyspe lezaca 2 godz stad...

Gość majorkana
a propos majorki,teraz mi sie przypomnialo,mam kumpele,ktora leci na majorke w kwietniu za 100 funtow:)

Gość fannny
Wyszło tyle bo jedziemy w 3 osoby dorosłe i 1 dziecko.Wyjezdzamy w konkretnym dniu i tak tez wracamy(na 2 tygodnie),wiec dlatego taka cena:)All inclusive jednak nie bierzemy bo tyle nie przejemy a i tak bedziemy na plazy.Mam jednak pare pytan: 1.sa tam jakies taxowki? 2.Ile wzieliscie kasy na wydanie? 3.o ktorej najlepiej na plaze by nie było najsilniejszego Słonca? Dzieki Wam:)

za teneryfe we rzesniu za 2 tygodnie dalam niecale 500f z wyzywieniem (cena z przelotem),ale kupilam oddzielnie tani lot (flyMonarch.com) i oddzielnie hotel (medhotels.com) :)

Gość o kurde ja
nie bralam zadnych pieniedzy ze soba. No takie rezerwowe 100. Nie jezdzilismy taksowkami, wiec nie wiem ile kosztuja. My lubimy all inclusiv bo nie mue oszczedzac na miejscu. A ze w szystko jest w euro wiec nie jest tanio.

bez przesady 1000f???????? ja jechalam z niemiec z hamburga(co wyloty wcale nie sa tanie!!!) placilam w sierpniu,czyli super pogoda 309 euro hotel ze sniadaniem no wlasnie opcja all incklusive nie kazdemu odpowiada. ja wtedy moze cos ponad 200 euro wydalam, a codzinnei bylismy w restauracji na jedzeniu. cenny w restauracjach nizsze niz w niemczech majorka jest super,nie kuscie sie czasami na ibize!!

Gość funnny
dokładnie 1000 wychodzi na 3 osoby dorosłe i dziecko. Teraz chcemy nie brac wycieczki na Majorke z biura tylko zarezerwowac hotel i samolot osobno.Ale nie wiem czy tak jest bezpiecznie.Jechaliscie kiedys tak bez biura?Znajomi w Szkocji mówia,ze tak robia ale nie jestem przekonana:(Co sadzicie?

Gość funnny
sorki,nie doczytałam:to co pisałyscie wczesniej to wykupiłyscie przelot lub hotel osobno?czyli tez nie brałyscie z biura ?

Gość goodmorning
ja bylam na Majorce, polecam Magaluf dobra tania oferta z biura Thomson uk polecam

Fajny topik:) My tez wybieramy się w te wakacje z męzem na majorke:):):) i tak jak liczyliśmy to na 2 osoby na tydzień wychodzi 1000F all inclusive.Uwielbiamy jadać i degustowac sie w dobrych trunkach(to znaczy ja maz abstynent:):)wiec ta opcja nam odpowiada. Jesli mozecie napiszcie dokładnie w jakie miejsca warto uderżyć-bede wzieczna.Pozdrawiam

nigdy nigdzie nie bylam z biura. zawsze przelot osobno z tanimi liniami, i hotel osobno. my zaplacilismy za wakacje 500F (DWIE OSOBY), a Polacy przyjechali do tego samego hotelu ze Scan Holiday i zaplacili 4000 zl OD OSOBY!!! masakra.

korzystal ktos moze z uslug HOMAIR ? maja mobile homes w calej Europie..

a sa tam jakies atrakcje czy tylko siedzenie w hotelu? my bylismy ostatnio na Krecie, wycieczka z Thomasa Cooka, half board w 4* hotelu ale przyznam ze teraz bedziemy bazowac na B&B. niby hotel super, jedzenie tez ale jak chodzilismy na piechote do drugiego miasteczka, tam troche pozwiedzalismy, cos zjedlismy, bo w hotelu obiadokolacja od 6 to po powrocie nie mielismy ochoty na kolacje. troche dziwie sie osobom ktore kupuja all inclusive - w sumie to tyko siedzenie w hotelu i jedzenie. oczywiscie jak ktos ma dzieci to troche lepiej ale generalnie jest sie przywiazanym do hotelu. a jesli ktos chce leciec na Krete to mozna to zrobic od tego roku naprawde tanio. Easy Jet lata juz do Hersonissos, pokoj w hotelu, raczej cos jak pensjonat mozna wynajac za 20euro na osobe (dokladnie w Malii) gdzie jest sliczna dluga plaza. obiad w restauracji kosztuje ok 20 euro.

Ja w tym roku bede szukac jakiejs last minute,nie mam jeszcze zaplanowanego urlopu,zobaczymy,co sie trafi.Znajomi byli w zeszlym roku na Malcie.Przelot+hotel,ale bez wyzywienia kosztowal ich 280 f.(za 2 osoby dorosle).Wycieczka chyba z Thomsona.

jekaterina---owszem mozna cosik znalezc taniego bez wyzywienia ale wtedy duzo na jedzenie sie wydaje:) owszem zalezy to jeszcze jak to je:):):)

ja polecam na Majorce Cala Ratjada, tyle ,ze od lotniska jedzie sie ze 2 godziny samolotem, pewnie Palma de Mallorca blizej i moze fajniej ale drozsza

my zawsze bralismy nocleg ze sniadaniem,bo jakos zawsze fajna atrakcja ruszyc w miasto na jakies pyszne jedzonke, codziennie gdzie indziej,a all inklusive wszystkiego nie przejesz. w restauracjach nie jest drogo,a dobre jedzenie, w kazdym razie taniej niz w niemczech.

witam :) ja w tym roku lece na Fuerteventure w czerwcu ;) dwie osoby cena 750 funtow na 14dni :) my bierzemy bez wyzywienia bo nigdy nie siedzimy w hotelu :) zamierzamy zwiedzic cala wyspe plus Lanzarote :) bo blisko.. rok temu bylismy tez w czerwcu na wyspie Zakynthos ! przepiekna - polecam ! :) ktos moze ma jakies sugestie odnosnie Fuerteventury i Lanzarote?

dziewczyny podpinam sie pod temat..:) gdzie z 3 letnim dzieckiem na wakacje.. zeby byly dla malej jakies atrakcje.. jakies pomysly ? albo wlasne doswiadczenia..:)

Gość jakaonataka
Kochani,mozecie mi napisac,czy nie ma problemu z wylotem z UK do jakiegokolwiek kraju europejskiego na dowod osobisty?Czy trzeba miec paszport?Wiem,ze jestesmy w Unii itd.,ale nie wiem,jak to wyglada na lotniskach,.gdy leci sie np. z UK do Hiszpanii?No i rozumiem,ze np.Turcja odpada,gdy ma sie tylko dowo?

Gość jakaonataka
Kochani,zna ktos odpowiedz na moje pytanie??Please!!Bede wdzieczna!!

Gość ecynj35v
na dowód,jestes obywatelem Polski i jestesmy w UE