Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja tylko tak pytam

Czy związek prawiczka i kobiety co miała wielu partnerów ma sens?

Polecane posty

Gość A ja tylko tak pytam

Czy związek prawiczka i kobiety co miała wielu (kilku lub więcej) partnerów ma sens? Czy oni będą w stanie się wzajemnie się szanować, kochać i czy będą pasować do siebie? Czy nie będą mieli do siebie wzajemnych żali i pretensji

Gość dla mnie nie ma sensu

Gość agatkamakwiatka
Wszystko ma sens,jeśli ludzie się kochają Razem można dojść do wszystkiego :)

Gość zauroczona_kaplanem
beda mieli pełno zali i pretensji. Lepiej zmienic obiekt zainteresowania

Gość praaaaawiczek
co jest mi w stanie dac dziewczyna, co miala kilku partnerow??? na pewno nie bedzie w stanie mnie odbarzyc czuloscia, cieplem i prawdziwa miloscia... poza tym ja nie po to czekac z seksem na milosc zeby brac sobie taka latawice. chce sie zakochac w porzadnej kobiecie

CZy to jest aż tak ważne, kto miał ilu partnerów. Macie szanse być szczęśliwi. To zależy od Was :)

Gość praaaaawiczek
takie zwiazki nie wypalaja. ja mam przyjaciolke, ktora dla mnie jest wprostu idealna i bylaby dla mnie wymarzona kobieta, lepszej nie spotkalem, ale niestety miala 5 partnerow, w tym przygode, dlatego nie moglbym z nia byc, choc to dla mnie jedyna wada. ale widac wystarczajaca, bo mnie skutecznie zniecheca. mimo, ze to tylko przyjaciolka, to okazala mi najwiecej ciepla, czulosci, zrozumienia ze wszystkich kobiet. ale i tak nie chce z nia byc. mam nadzieje, ze sie nie zakocham. a nawet jakbym ja kochal to i tak bym nie mogl z nia byc, bo nie moge zlamac swoich zasad, ktore sa dla mnie bardzo wazne

Gość praaaaawiczek
dlatego przeszlosc seksualna jest bardzo wazna, bo jest mi w stanie skutecznie obrzydzic kobiete

Gość to zalezy jak to wyglada
jak facet jest prawiczkiem z zasad i nie jest jakims zakompleksionym nieudacznikiem to nie wezmie takiej kobiety, bo takiemu zalezy zeby zakochac sie w porzadnej kobiecie. ma sens to wtedy gdy facet jest desperatem i sie cieszy, ze w ogole jakas go zechciala, wtedy sie zlapie takiej puszczalskiej

Gość to zalezy jak to wyglada
wiec taki zwiazek ma sens wtedy gdy ten prawiczek jest zakompleksionym niedacznikiem, ktory zlapie sie pierwszej, ktora w ogole go zechce

Gość najgorszy zwiazek
jaki moze sie trafic

Gość a jeśli
problem tak naprawdę w prawiczku. najlepszy sex dla faceta jest w pozycji na jeźdźca, ona nim kieruje on nie przerywa w żaden sposób szczytowania by jej nie zrzucić. i eksploduje zależnie jak kobieta. On się nauczy kochając i mając super orgazm Ona ma super orgazm i orgazmem udowadnia mu że jest z nim i udowadniają sobie że sąrazem. "Każdy facet jest zawsze prawiczkiem, każdy prawiczek boi się sexu, a kobiety powinny umieć jeździć konno. Miłość do człowieka udowadnia się miłością do zwierząt". "teoria bigbangu"

Gość praaaaawiczek
mi zalezy zeby moja kobieta byla porzadna

Gość kropka bez i
Wszystko jest mozliwe jezeli para sie naprawde kocha a to co bylo wczesniej wyjasnia sobie szczera rozmowa bez oceniania z gory ze jak niedziewica to zaraz dziwka. Co powiecie na to ze dziewczyna byla w kilkuletnim zwiazku, kochala, miala plany na przyszlosc a nagle sie to rozpadlo, albo rozwodka ktora nagle zostawil maz. Sytuacje w zyciu sa rozne i nie wolno z gory oceniac czlowieka tylko po tym czy o zrobil czy nie. Jezeli facet jest madry i bedzie sie kierowal uczuciem to jest to mozliwe.

Gość praaaaawiczek
nie mowimy o dziewczynie co miala jednego partnera, ale o takiej co miala przynajmniej kilku i moze nawet zna smak seksu bez milosci, przygody itp.

Gość nie ma sensu
po co komu kobieta co miala wiele partnerow? skoro mozna miec porzadniejsza, co sie nie puszczala

Gość do gory do gory

weź ty prawiczku puść lepiej bąka i otworz okno, bo będzie śmierdzieć

Gość praaaaawiczek
a co w tym dziwnego, ze chce miec normalna, porzadna kobiete, co sie nigdy nie puscila?

Gość nnanga
a skad wiesz,ze ta pozadna,po pewnym czasie sie nie pusci?

Gość no problemo
jeżeli ów prawiczek jest dojrzałym i świadomym człowiekiem to nie ma problemu, bo nigdy nie ośmieli się wypominać byłych swojej partnerce. Natomiast jeżeli jest prostakiem to nawet jakby partnerka była święta to znajdzie pretekst by ją obrazić.

Gość praaaaawiczek
poki sie jeszcze nie puscila jest porzadna

Gość praaaaawiczek
wiele partnerow u kobiety jest w stanie akceptowac tylko facet co sam mial wiele kobiet. ot cala prawda

Gość tylko głupia
tylko głupia kobieta chciałaby niedoświadczonego chłopca, albo taka co ma skłonności do pedofilii. FUJ, facet prawiczek - bleeee....

Gość praaaaawiczek
prawiczek zawsze moze przestac byc prawiczkiem, kobieta, ktora sie puscila, juz nigdy nie bedzie kobieta, co sie nie puszczala

Gość
Kurwa gościu, abstrahując już od tego czy masz rację, czy nie, jesteś cholernie nudny, jęczliwy i żałosny. Nic dziwnego, żeś jeszcze nie zamoczył :o

Gość praaaaawiczek
czekam na milosc

Gość hihihihihihihihi
prawiczek jesteś tępy, facet czy babka mający wielu partnerów... co to ma za znaczenie, jeżeli takich dwoje się w sobie zakocha? jesteś tępy, obyś kobiety nie spotkał, bo szkoda jej na takiego impotenta umysłowego

Gość praaaaawiczek
nie mam nic do takich kobiet, ale uwazam, ze do prawiczka taka nie pasuje i ze to najwieksza bzdura jak prawiczek sie z taka wiaze na stale. no chyba, ze sie z nia wiaze tylko na jakis czas, zeby sie pozbyc cnoty i szukac dalej kolejnej kobiety