Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu....

niech mi ktos przetlumaczy z ang!! blagam

Polecane posty

Gość o jezu....

What do you believe to be the most important aspects of a relationship between a parent and a childcare professional? co to dokladnie znaczy???

Co uważasz za najważniejszy aspekt relacji rodzica i pracownika (aaahm, jak to nazwać;) ) zajmującego sie dziecmi

Gość kkjhfk
nianki :P

Gość o jezu....
a jeszcze tylko to: Describe the cultural aspects of your family and community you will share with your American host family. Mniej wiecej wiem ale nie chce glupot napisac... a swoja droga co byscie napisali w odpowiedzi na to pytanie! bO ja nie mam pojecia...

Gość o jezu....
po prostu potrzebuje pomocy

Opisz kulturowe i społeczne aspekty twojego zycia rodzinnego którymi podzielisz sie z twoja amerykańska host rodzina (czyli tymi , z którymi bedziesz mieszkac). Swoja droga to z du-py to angielskie zdanie, nie brzmi wcale , haha :) A childcare professional ot nie musi byź nańka :P T o kazdy chyba kto ma jakies wykształcenie i kwalifikacje do opiekowania sie dzieckiem, tak na marginesie, w ramach obrony mojego honoru :P Buxka ;)

Hehe, własnie, daj twoje odp do sprawdzienia jakiemuś angliscie , jak nawet nei wiesz o co Cie pytaja :D Zeby ci czasem nie przyszlo do glowy nam dupe zawracac ,haha :P

Gość o jezu....
nie po angielsku...dzieki za pomoc...ale za cholere nie wiem co odpowiedziec na to pytanie...

Gość o jezu....
dobrze wiem co znacza te pytania ale wolalam sie upewnic, bo moglam troszke przekrecic i napisac troche bezsensu. Wybacz nie mam jeszcze IELTS ani CAE ale moj ang jest calkiem dobry

jeny opiekunczosc, zrozumienie ,wzajemne wsparcie, bla bla bla cos wymyslisz :P

No nie unos sie tak , zartowalam tylko ;) Powodzenia z ta aplikacja ;)