Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhgdkhbsjbf

Kocham mojego chłopaka! Topikdla bezgranicznie szczęśliwich

Polecane posty

Gość fhgdkhbsjbf

Kocham go! jesteśmy razem ponad rok, jest dla mnie przyjacielem - o wszystkim mogę mu powiedzieć i ZAWSZE ze mną porozmawia, mam do niego zaufanie więc obce mi jest uczucie niepewności gdy zamykam za nim drzwi... To jest wspaniałe!!

Gość marnala889
kochnie.... nie ma tu takich ludzi. bezgranicznie szczesliwych wiec lepiej zmyj sie razem ze swoim tematem i ciesz sie szczesciem. Adios ....

Gość powiedz o czym ten film to ci
no to jeszcze rok poczekaj i sie zacznie ;)

Super :O też kocham mojego faceta ale to nie znaczy ze mam zakladać takie topiki :P

Gość myslalam ze to lekarz
do czasu.

Gość fhgdkhbsjbf
marnala889 w sumie masz rację, tu jak się nie ma grubych ud, męża z pięcioma kochankami i dzieka które jeszcze nie robi do nocnika to nie ma co tu wchodzić. Ale chciałam troszkę słoneczka wpleść w to forum w ten brzydki deszczowy dzień :)

Hmm nie mam grubych ud, mój mąż nie ma kochanek .... nie mam nawet męża :p Nie mam żadnych kompleksów ... hmm czemu tu siedze :classic_cool:

Gość marnala889
fhgdkhbsjbf życze wam jaknajlepiej:) moze i masz dobry pomysl.... moze pokazesz smutasom ze naprawdemozna byc dzis szczesliwym.... :)

ale to jest twoje słoneczko choćbyś nie wiem jak mocno czegoś dobrego chciała, nie ogrzejesz nim innych osób, ba, nawet stworzysz dla nich.... głębszy i bardziej ponury cień nie rozumiesz tego? brakuje ci empatii? poza tym topiki o tym że jest komuś dobrze są po prostu nudne p.s. też kocham i uwielbiam mojego faceta, i to od trzech lat coraz bardziej

Gość fhgdkhbsjbf
widzę że nawet szczęśliwe osoby mnie karcą za topik. Za co ?? To jest forum Kafeterii a nie uciśnionych , więc mogę pisać że jestem szczęśliwa.

Gość zuzzzza
Twoje szczeście prędzej czy później i tak się skończy. To jest pewne :) Tylko jeszcze o tym nie wiesz.

Gość Ale z waas wredne babiszony
Każdego chcecie zdołować swoim jadem :O