Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie zabiję

TRAGEDIA DEKLARACJA MATURALNA

Polecane posty

Gość ja sie zabiję

dzis cały dzien był zamknety sekretariat i nie mogłam zmienic deklaracji, a to był ostatni termin:( przerabane.. wiem ze zostawiłam na ostatnią chwilę, ale po prostu wczoraj mnie olśniło ze chcę sobie coś dołożyc..ryczę :(:(:(:(:( moge zapomnieć o tych studiach:(

Gość jak sie jest glupim
to ma sie za swoje!!! przynajmniej bedzie o jedna osobe mniej w tym zawodzie ktory chcialas miec...nie placz burdele czynne przyjma cie

Gość a na jakie studia
chciałaś iść?

Gość Glitterdsf
zawsze mozesz isc na zaoczne

i po co ryczec daj spokój idz jutro moze jeszcze nie wysłali to sobie zmienisz mówie ci mój tata jest dyrektorem i nieraz mi mówił ze jeszcze przed matura zmieniali głow do góry nie poddawaj sie walcz a nawet jakby ci powiedzieli ze nie da sie to walcz to przeciez twoja deklaracja

Gość ereer
to tak wcale nie wyglada, deklaracje trzeba bylo podpisywac juz do 31 stycznia nie do 7 lutego wiec autorce chyba chodzi o testy w podstawowce

Gość ja sie zabiję
do 7 lutego mozna zmienic ostatecznie ja juz od dawna miałam wszystko ustalone, co chcę itp wczoraj czytałam z nudów pewien artykuł, który mnie jednak przekonał, zeby zmienić droge zyciową. postanowiłam, że JEDNAK pojde na medycynę, kiedys tez miałam takie plany po tym jakw ogromnych meczarniach zmarł mi ktos bardzo bliski w rodzinie.pozniej jednak rozmysliłam się. lektura artykułu wczoraj wieczorem uświadomiła mnie kim naprawdę chcę byc- lekarzem. osoby które mi tutaj dowaliły, sprawiły mi ogromna przykrość

Gość ale ludzie są wredni...

ja się zabiję---> współczuję :( i na Twoim miejscu poszłabym jednak jeszcze jutro z samiutkiego rana jak tylko sekretariat otworzą... Może Ci się uda!!!