Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakane oczy

Dziś musze poplakać

Polecane posty

Gość zapłakane oczy

Zaczęłam odcinac sie od ludzi emocjonalnie i uczuciowo nie chce czuć nic chce byc jak bryła żeby tych co jeszcze mają do mnie jakiś stosunek nie uderzala ta chora podejrzliwośc tych co mnie przesladują.Dziś moje dziecie przyszło ze szkoły zaplakane.Co jeszcze????????????????/ jak mam wytrzymać te 8 godzin w pracy jak to osiągnąć żeby dokońca nie zwariować.

Gość zapłakane oczy
sokuczali jej tylko nie wiadomo dlaczego znowu mi się wdaje że to moja wina

Gość zapłakane oczy
dokuczali miało być klawiatura ma pozdzierane literki a ja oprocz tego jestem podenerwowana

Gość zapłakane oczy
10

Gość zapłakane oczy
o nic poplaczmy i przejdzie a to musi o co chodzić tylko placz mnie tez dokuczano j zyję ona tez przezyje prawo wieku musi się uodparniać

Wlasnie tez nie bardzo rozumiem. Dlaczego obarczasz sie wina niewiadomo z jakiego nawet powodu. Rozmawialas z dzieckiem?

owszem przeżyje ale wyrośnie na rozchisteryzowaną, podejrzliwą, mającą problemy emocjonalne osobę... no ale cóż życie... a więc płaczmy

Freak On A Leash, jasnowidzem jestes? Placz jeszcze nigdy nic nie zalatwil. Ot, chwilowa ulga i tyle. Problem zostaje.

no właśnie o to mi chodziło.. ale cóż my możemy zrobić skoro matka dziecka woli napisać o tym na głupim forum zamiast porozmawiać z dzieckiem i dodać otuchy...

Gość zaplakane oczy
i dobrze pomyslałyście wszystko wiem ........jedyne co to ja podbudowalam i powiedzialam że jesli jej dana kolezanka nie odpowiada to niech sie jej wystrzega. Bić sie nie będzie . NAuczycielka wie W sobote chce iśc z nia do kina na ten nowy film bajka no i oczy wysuszone

Gość zaplakane oczy
jak leki otepiają jestem jak we snie juz nie chce i się plakać DOBRANOC