Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca pomocy0000

wpadka czy stres?

Polecane posty

powiem tak..okresy mam regularnie co 28 dni,ostatnio jednak byl co 26...w 23 dniu cyklu bylam z facetem..nie bylo stosunku ale lezelismy obok nadzy,piescilismy sie ,jego czlonek byl mokry...od kilku dni nie mam okresu...nigdy tak sie nie zdarzylo..nie wiem co jest ?co o tym sadzicie?

ale sadzicie ze ciaza jest mozliwa?czy tak latwo mozna zajsc w ciaze?przeciez nie bylo stosunku

nikt nie mial podobnych problemow?

myślę, że histeryzujesz :) Mało prawdopodobne, że zaszłaś w ciążę akurat w tej sytuacji, naprawdę jesteś zestresowana, więc okres Ci się opóźnia - zrób test i po sprawie :)

klaudka dziekuje..to fakt jestem bardzo zestresowana,ostatnio mam ciagle problemy,ale boje sie bo dziecka nie mam w planie:(

wypowie sie ktos jeszcze?????

malo prawdopodobne ale mozliwe.nie trzeba stosunku wystarczy dotykanie sie i nawet przypadkowe wprowadzenie spermy np na palcach. ale nie martw sie raczej male prawdopodobienstwo:)

podczas podobnej zabawy znajomi dorobili sie bliźniaków... pocieszyłem Cie? :P

oj panicznie mnie wystraszylas:( boje sie test robic...ech

nie stresujsie bo napewno nie dostaniesz okresu jesli niejestes w ciazy.odchudzalas sie moze? wogole ile masz lat?

"wystarczy dotykanie sie i nawet przypadkowe wprowadzenie spermy np na palcach." teoretycznie to prawda, ale w praktyce to wygląda tak, że musi być "dobra armia", żeby coś zdziałała ;) Taki "legionik" z palca niewiele może ;) ale fakt, teoretycznie wszytko jest mozliwe :)

tzn chodziło mi o to, że znajomi zabawiali sie ze sobą w taki sposob, a teraz mają dwa segmenty w zabudowie szeregowej...czyli dwa domki typu bliźniak... bo dzieci jeszcze nie mają :P:P

potrzebująca ----> jeśli już Ci się okres spóźnia około tygodnia, to dobry test wykaże nawet teraz, wieczorem - biegnij kupić i będziesz miała odpowiedz

boje sie,ostatnio chorowalam kilka dni na grype,mialam goraczke,zreszta mam sesje,klopoty w pracy i wogole wszystko mi sie wali,odchudzac to nie odchudzam sie,tak boje sie

Gość niedopomyślenie
a ja zapytam jak to możliwe leżeć nago przy facecie i się z nim nawet troche nie pokochać? jak ? jak? jak?

Gość marti126
kochana zamiast sie zamartwiac i tracic czas na forum biegnij do apteki zrob test i juz masz odpowiedz i koniec zmartwien bo nie sadze abys zaszla w ciaze na pewno jest inna przyczyna opoznienia ale pewnosc da ci TYLKO test lub lekarz na pewno nikt z tutaj obecnych na forum

niedopomyślenie ---> to ja zapytam w ten sam sposób: jak sie można pokochac "tylko trochę"??? ;) tak samo jak dziwne jest leżeć nago obok faceta i się nie" pokochać", tak i dziwne jest kochać się z nim, i zrobić to "tylko trochę" ;)

Gość inna potrzebująca pomocy
a może mi ktoś poradzi jestem w stałym związku z chłopakiem ale on nie chce się ze mną kochać bez zabezpieczenia i tylko w okresie kiedy teoretycznie jestem bezpłodna ostatnio jednak poznałam innego i jakoś tak wyszło że poszliśmy do łóżka a teraz nie mam okresu i się martwię wiem że jak powiem mojemu miśkowi że nie mam okresu i że prawdopodobnie jestem w ciąży to on może odejść. a może to też tylko stres... nie wiem co robić, pomóżcie!!!!

"tylko troche tzn bez stosunku analnego?" komiczne, nie machnąłeś się z tym znakiem zapytania? Na pewnio pytasz, a nie stwierdzasz?? ;)

Gość inna potrzebująca pomocy
tak białej ale mój jest troszkę do tego ostrożny i jeśli by jednak była ciąża to on nie będzie pewny i będzie chciał zrobić badania to będzie okropne jakby wyszło że nie jego każdy nasz sex jest w zabezpieczeniu i do tego on nie kończy we mnie :((

Gość niedopomyślenie
zapytajcie o to mojego faceta... jak mu mówie: dziś nie, bo... mam okres to on odpowiada: ale chociaż tylko troche... :-P

Gość niedopomyślenie
nigdy sie nie kończy na troche :-D

Gość niedopomyślenie
inna potrzebująca pomocy- nie kończy w tobie bo się przyzwyczaił do własnej graby i w tobie trudniej było mu by dojsc... proste