Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Sękata kupiła wreszcie suknię! =P

Polecane posty

Powtórzę się troche :P Kupiłam suknię dzisiaj....ale nie tą co już zamierzałam ( http://img211.imageshack.us/my.php?image=zdj cie008aox7.jpg ) na początku....Pojechałam z Mamą dziś do Krakowa, przymierzyłam inną i wybrałam. Jaśniutką smietankową Sincerity Sweetheart 5831 http://sweetheartgowns.com/eu_po/collection_ popup.php?id=14&disc= W rzeczywistości nie jest taka żółta tylko prawie biała, bęzie bez tego kwiatka z boku, pieknie się lsni, dobrze się w niej czuję i nie mam żadnych wątpliwości Trudno, gdyby tej nie było wybrałabym tą \'królewską\'. Ale w tej się poczułam wygodniej i jakoś bardziej mi przypasowała Eh... nie jest tak orginalna jak tamta, ale babki mi powiedziały, że mojej figurze pasuje taki styl..popryzmierzałam jakies bardziej rozłożyste i jednak w tej wyglądałam cudnie Uf..trudno, stało się, suknia zamówiona, zaliczka zapłacona, może ktoś powiedziec, że będę żałować...ale mi się ta spodobała i już :D

Gość proponuje abys obejrzala
muisz podan numer modeli inaczej sie nia da

Gość allegra+
Drugi linka dalej nie hula.

nir otwiera się drugi link:P ale spoko, juz obejrzalam na ta,tym topiku. zdanie moje znasz w tej sprawie:)

sukienka nie jest taka żółta jak na tym zdjęciu, jest pięknie śmietankowa, lśniąca jak Lorna, rozłozysta jak Sposa, wszytsko co chciałam :D i cena śmieszna a to dodatkowy plus :D

chyba cesarska mi sie bardziej podobala

Gość allegra+
Jakoś mi się nie widzi. Mam ślub 8 dni po tobie i ani w głowie mi suknia, a ty piszesz tu WRESZCIE ;).

iel bedzie kosztowac? a ile kosztowala cesarska?

a mi wlasnie nie, bo ta jest na takie zachodnie kopyto jak wiekszosc sukni na forum, a tamta byla taka klasyczna i jakas..hmm bardziej charakterystyczna

i dobrze ze nie kupilas tej pierwszej:o bo ona jakas taka nieladna jest wedslug mnie... druga duuzo ladniejsza:D

Jak mówisz, że nie jest taka żółta to nawet ładna:P Ale nie wiem sama, która ładniejsza..

i dobrze ze nie kupilas tej pierwszej:o bo ona jakas taka nieladna jest wedslug mnie... druga duuzo ladniejsza:D

1700zł kosztowała :) wiaodmo, do tego musze dokupić welon i halkę pod spód no i buty, ale sama sukienka w salonie 1700 :)

cena przyzwoita

suknia jest naprawdę piękna na żywo, pięknie migocze i nie jest żółta tylko delikatnie śmietankowa, taka złamana biel. Inaczej bym nie kupiła bo zdecydowałam, że albo kupię białą/śmietankę albo żadną :)

Gość ta sukienka jest tak
samo beznadziejna jak ty sękata fe

sekata a gdzie robisz wesele w tarnowie? pytam z ciekawosci, wlasnego nie planuje, ale jestem ciekawa jakie ceny itd.

ja mam bardzo podobna:):) ale nie sincerity tylko sposa-ale nie la sposa. piekna!

do allegra+ mi babki tę suknię sprowadzą na ok. 1 lipca! potem przymiarka i ew. drobne poprawki i 2 tyg przed ślubem ją odbieram, ew. gdyby coś jesczez to jesczez poprawiam i tydzien rpzed slubem dostaje już :) mi babki powiedziały, że jak mam ślub w sierpniu to suknie rzeba zamówić jesczez w lutym, żeby zdążyła przyjśc + poprawki...więc nie wiem czy masz dużo czasu ;)

zdecydowałam się jednak na tą suknię (po wieeeelu burzliwym myslach która wybrać) gdyż tamtej nie byłam do końca pewna, lubie być oryginalna ale bez przesady, tamta wydawała mi się super, ale miałam wątpliwości, czy te 'pasy' nie rpzytłoczą sukienki, czy będą się (mi) podobać , jak się ona bęzie zachowywać w ruchu itd. Gdy założyłam tą wydała mi się własnie taka, jaką chciała, lekka, kobieca, nieco inna niz te bezy wszystkie a jednak nie znowuż taka nazdziwiana :) Płacąc za nią nie miałam już żadnych wątpliwości, jak się mojemu Narz. nie spodoba to trudno :P (myślę, że jednak tak ;) choć on wolał biała i rozłożystą, bardziej tradycyjną...). Przy tamtej do końca bym nie wiedziała, czy jest TĄ. A tak jestem spokojna :) Ta, która wybrałam jest na zywo piękna :) I to mi wystarczy :)

wiem, duzo było zwolenniczek ale ja nie byłam do końca przekonana...w tej, która jednak kupiłam, jestem zakochana :)

Gość też mi coś
uuu, ta pierwsza ma boski gorset, fajne wykończenie. Tylko dół zbyt tiulowy. Jednak wolę 'carską'.

Gość też mi coś
Aż mnie wena naszła, obszyję sobie podobną taśmą jakiś top, do długich spódnic będzie stylowe. Dobra, już się zamykam ;)