Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Sękata kupiła wreszcie suknię! =P

Polecane posty

Gość 00monia d.moniao2.pl
Mam do sprzedania nowa farage galaxy 4000 w krakowie po atrakcyjnej cenie.Pozdrawiam

ten las jest pełen żmij :) ale ja mam solidne buty za kostke az po kolana :) żadna mnie nie ukąsi, spokojnie :)

Suknia jest przeurocza słodka taka jedyna w swoim rodzaju GRATULUJE zakupu i ta cena bardzo przystępna.

Gość carska
Sękata proszę podaj namiary na carską.gdzie za ile i jaki to model.czegoś podobnego szukam!!:)

carska - Ta suknie jest w Tarnowie w Salonie Sukien slubnych EUROSTYL na ul. Lwowskiej, kosztuje 2100zl

nie wiem jaki to model ale jest z firmy Sposa, ale nie mam jej na internecie, sama suzkałam

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvv
No mi się też ta carska bardziej pdobała. Na zdjęciu ta druga wygląda trochę jak ciążowe, ale to pewnie złudzenie przez ten gorset drapowany.

wredne : \"ale po tobie nie mogłam spodziewać się niczego lepszego. już dawno po twoich wypowiedziach wywnioskowałam, ze nie za dobrze z tobą wiec tak marna kieca za 3 grosze pewnie do ciebie pasuje ... oh nawet nie chce sobie wyobrażać jak w będziesz w niej wyglądać żeby nie psuć sobie humoru\" tutaj nie ma nic o tmy czy komus sie podoba sukienka czy nie (czyt. normalna krytyka) tylko coś, co nie dośc, że jest zwyczajnie złosliwie to jeszcze mnie bezpodstawnie obraża. nic nikomu złego nie zrobiłam, nigdy nikogo nie oczerniłam, nie zbluzgałam, nawet nie wdałam sie w kłótnię i dlatego uważam, że to nie jest sprawiedliwe jesli ktoś na mnie tak najeżdża.

Gość bardzo mi się podobają obie
A niewiele sukien mi się podoba. uważam, że większość dziewczyn ma suknie kompletnie na jedno kopyto i pewnie dlatego krytykują wybory sękatej, która starała się znaleźć coś odrobinę innego. wypowiedzi sękatej nie lubię, ale gust ma dobry. sękata, gratuluję wyboru. ja bym pewnie wzięła "królewską" (piękna, szkoda że dopiero teraz ją widzę), ale to właśnie trzeba jeszcze zobaczyć, jak suknia wygląda na nas. wybrałaś również piękną.

Gość bardzo mi się podobają obie
A przytyki do ceny są tak żenujące, jak ich autorka. :O

no to teraz napiszę Ci tą krytykę: obydwie suknie są brzydkie (czyt. nie podobają mi się) i o ile dobrze pamiętam to ty swoimi głupimi wypowiedziami zaśmiecałaś niejedno forum. Skoro teraz założyłaś własny to pozwól też innym na to. OBYDWIE SUKNIE SĄ TANDETNE wyglądają jakby były wypożyczone z teatru, nie mają w sobie ani odrobiny polotu, seksy, romantyzmu itp ale jak ktoś napisał wyżej o gustach się nie dyskutuje...

Gość kwestia gustu
nie gadaj costerco, że totalnie do bani, mi się góra carskiej BARDZO podoba. Uważam, że ma taki fajny, retro styl.

costerco : widzę, że niestety dalej nie odróżniasz normalnej krytyki ad bycia złosliwym. Dla mnie te suknie nie sa tandetne, równie dobrze mogłabym tka powiedzieć o Twoim wyborze, ale po co? Każdy ma inny gust, o wiele bardziej doceniłabym wypowiedź pt. MI się nie podobjaą, a nie uogolnianie że są tandetne, bo to pojęcie względne, jednym się podobają takie, innym inne, i mówiąc, że sa brzydkie wtrącasz się nie tylko w mój gust ale i tych osób, które przyznały, że i im sie podobają. Niestety z taką osobą jak ty nie warto dyskutować. Swoimi wypowiedziami pokazałaś, że tak naprawde nie masz do powiedzenia nic oprócz chęci wyzycia się na innych...skończmy już tą pseudo-rozmowę bo nie rozumiem motywów twojego zachowania- nigdy nie weszlysmy sobie w droge a ty rzucasz sie jak, z aprzeproaszeniem pchla na lancuchu o cos, co cie w ogole nie dotyczy...

sękata kiedy idziesz na nauki?? bo w katerdze zaczynaja sie 12 lutego , spotkania w wtorki i w czwartki o 18!! Spotkan 8!! Ja na nie ide, juz kuzwa nie moge sie doczekac!! Wrrr A jak tam?? Dowiedzialas sie cos z sala??

agatka tak właściwie to nie wiem co mam robić bo mój Narz pracuje ogólnie z agranica i teraz wróci dopiero w marcu, a potem pewnie będzie chwile i znowu pojedzie, on kiedyś miał robiony ten kurs w szkole i gdzies zapodział świstek (może by go znalazł jakoś...a jeśli nie? ) i teraz ja nie wiem czy mam się zapisac sama na te nauki czy można tka w ogóle? a co sie okaze, ze ja sie zapisze a on nie zajdzie tego zaświadczenia? nie wiem kiedy bedzie mial okazje chodzić na te spotkania bo on naprawde w miesiacy czesto jest poza zasiegiem...i mi niestety nie pasuje w czwartki o 18 :/ ale nie wiem...mam się zapisac bez niego? w swojej parafii czy w tej, w ktorej bedziemy brac slub? (jego) ? poradźże co :/

eh gadalam wlasnie z Narz. i on ponoc cośtam z księdzem pokombnowal i nam to jakos zalatwi :P tak wiec narazie mam przykazane CZEKAĆ :P eh te chłopy

Gość ehehehe
sekata spadaj stad,mam juz dosc twoich topikow i chwalienia sie swoja brzydka suknia

a co mnie to obchodiz, że masz dość? (p.s. a ileż tych MOICH topików tak tu jest że az musisz mieć ich dość) Boże, ludzie, darujcie sobie :o

Gość ehehehe
glupia cipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no tak, na brak argumentów najlepiej przeklnąć ;) i uważasz, że jesczez mam posłuchac takiej kulturalnej, jak Ty? ehhh :o

Gość ehehehe
nie musisz mnie sie sluchac,ale przestan zachwalac swoja suknie,bo wcale nie jest az taka ladna!!!!!!

a gdzie ja tak starsznie zachwalam tą suknię??? pokazałam mój wybór, to chyba żaden grzech? cyz ja mówię, że ona jest jedyna najpiękniejsza a wy macie brzydkie? ze dalam z anią 10 000zl i nikt mnie nie rpzebije? - to jest wychwalanie. A to, z epotem znalazlo sie kilka komentarzy zupelnie z suknia nie związanych to juz nie moja wina i zejdź z tonu bo twoje wykrzyki sa tu najmniej potrzebne, pomaranczowa

Gość ehehehe
poczytaj poprzednie komentarze i zobaczysz ze nie tylko ja tak uwazam

nie mam czasu na zajmowanie się szpiegowaniem samej siebie

Gość eviva30
Hej Sękata! Ja też brałam ślub 08.08 tylko w 1998r. wielka szkoda że wtedy nie było talich ładnych sukien jak terazJa po swoją musiałam aż do Krakowa jechać bo tu gdzie mieszkam tzn w okolicach Limanowej nie było kompletnie nic. Życzę Wam abyście byli równie szczęśliwi jak my!!! Pozdrawiam