Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Sękata kupiła wreszcie suknię! =P

Polecane posty

Gość sweetheart 5831
Witam :) Ja już wiem, że pierwszą przymiarkę mam 10 lipca, na pewno pochwale się moimi wrażeniami. Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Gość dagama82
Witam .Chciałabym sie dowiedziec coś blizej o taj sukni >jak wyszla po przymirkach>??Ciekawa jestem bo zamówiłam sobie tę sama.Urzekła mnie. Jest śliczna delikatna.Jskie macie dodatki do niej??

Gość sweetheart 5831
witam, Przymiarka wyszła super, jestem nadal zachwycona sukienką sweetheart 5831, moja suknia jest biała, pod spodem mam halką na kołach - co bardzo mi się podoba, bo suknia się na niej ślicznie rozkłada i tren wygląda super. Jeśli chodzi o dodatki, to kupiłam do niej niewielki srebrny diadem na głowę i naszyjnik, też srebrny z cyrkoniami, nie mam jeszcze welonu, pani w salonie wpiera mi, że do tej sukienki pasuje welon hiszpański, ale ja uważam, że wygląda to beznadziejnie, zaznaczam, że welon hiszpański kosztuje 350 zł, myślę, że spełnię swoje marzenie o pięknym tiulowym welonie bez dodatków, tym bardziej, że suknia na dole ma tiul. Pozdrawiam i czekam na Twoją opinię :)

Gość ja mam inny problem
mi ani jedna ani druga za bardzo sie nie podoba :) nie mój styl.

Gość dagama 82
Witam, Sweetheart masz racje do tej sukni beznadziejnie wygładałby welon hiszpański. Ja osobiście wybrałam welon tiulowy długi jednak z dodtkami- kamyczkami Svaroskiego więc bardzo fajnie się mieni :)Co do biżuteri to chyba założe poprostu zwykły łańcuszek ponieważ co za dużo to niezdrowo a że dostałam go od babci to napewno i jej będzie bardzo miło:)Rękawiczek zadnych nie zakładm ponieważ bardzo mi sie to nie podoba odkryłam bardzo fajną opaskę na rękę też tiulową-koronkową bardzo fajny dodatek do tej sukni.Zerknij sobie na model sukni banjo cymbeline- ta panienka ma coś takiego na ręce:) Jeśli chodzi o o bukiet to chyba wybiore kwiaty podobne do kali:) skromne ale urzekające.Pozdrawiam