Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

jak zostać piosenkarką ?

Polecane posty

Gość Vercia
Hej! Mam 15 lat mieszkam w Lublinie i moim marzeniem jest zostać piosenkarką . Znajomi i rodzina mówią że mam ładny głos ... ale mam straszną tremę jak mam wystąpić publicznie przed dużą ilością osób chciałabym się przełamać i spróbować . Szukam też kogoś z okolic lublina kto chciałby spróbować ze mną swoich sił w tym kierunku. Mój nr. gg 2633344 piszcie kto jest chętny :)

Gość Minia2508
Hey też che zostać piosenkarką. Uważam że mam ładny głos. Wiecie żeby zostać piosenkarką nie treba chodzić na różne konkursy, ale można też grać w jakimś miusicalu albo coś. Kocham śpwiewać, mam 13 lat, i nie mam głosu jak dziecko czy coś, mam fajny głos taki energiczny, śpwiewam z pasją. Chcecie pogadać?...napisz...15879078

Gość menager
UWAGA WIELKA SZANSA DLA MLODYCH WOKALISTEK Otwieramy casting. Młoda wokalistka nieznana jeszcze w polsce szuka drugiej wokalistki do zespolu,jest to wielka szansa do wybicia sie w show-biznes dla młodych utalentowanych osob( szukamy dziewczyny wiek ( od 15 do 18) wyamagania:talent Jezli spelniasz wymagania wyslij zgloszeenie na mail w ktorym zawierac bedzie -dlaczego to wlasnie ja powinnam tam trafic? -opisz siebie swa pasje? -twoje doswdczenie skad jestem + linka do filmiku ja youtube w którym prezentujesz swój gos w dowolnej piosence + zdiecie .Jezli sie nam spodobasz odezwiemy sie juz na spotkanie .Pozdrawiamy Menager jaggy@vp.pl

Gość menager
UWAGA WIELKA SZANSA DLA MLODYCH WOKALISTEK Otwieramy casting. Młoda wokalistka nieznana jeszcze w polsce szuka drugiej wokalistki do zespolu,jest to wielka szansa do wybicia sie w show-biznes dla młodych utalentowanych osob( szukamy dziewczyny wiek ( od 15 do 19) wyamagania:talent Jezli spelniasz wymagania wyslij zgloszeenie na mail w ktorym zawierac bedzie -dlaczego to wlasnie ja powinnam tam trafic? -opisz siebie swa pasje? -twoje doswdczenie skad jestem + linka do filmiku ja youtube w którym prezentujesz swój głos w dowolnej piosence + zdiecie .Jezli sie nam spodobasz odezwiemy sie juz na spotkanie .Pozdrawiam Menager wokalistki. fetixup@op.pl

Gość pelisss
hej mam 13 lat i bardzo bym chciała zostać piosenkarka.... nie mam sukcesów...ale śpiewam na różnych uroczystościach... na początek chciała bym nagarć ft. czyli z kimś...wierze że wszystkim się kiedyś uda...p.s. nie wychwalajcie swojego głosu!!!! bo w rzeczywistości nie wiadomo jak brzmi ten wychwalany głos!!!!!!

Gość Popsi
hej ; ** jestem Karolina, mam 14 lat i jestem z Białegostoku. Śpiewam od 5 roku życia. Początkowo w klubie osiedlowym, jeździłam na wiele konkursów dla dzieci i młodzieży, z zespołem zdobyliśmy wiele nagród, ale jako solistka wyróżnienia i kilka 3 miejsc. Moim marzeniem i w tym momencie jedynym marzeniem co do przyszłości i zawodu, jest zostać piosenkarką. Również - jak większość z Wam - nie wiem jak zabrać się do darzenia do tego, bo samo śpiewanie w zespołach i na konkursach mi już nie wystarcza. Chciałabym chodzić do Szkoły Estradowej w Białymstoku, ale jest cholernie droga i rodzice nie chcą mnie tam zapisać ... Dowiedziałam się ostatnio, ze w Białymstoku jest casting z konkursu Disney Channel - Camp Rock 2 - i nie wiem czy iść, bo nawet jeżeli bym nie przeszła, to zawsze się pokażę i wgl. - jak myślicie iść ?

Gość do$iA
ja tesz chce zostać piosenkarkom szukam jusz 2 lata coś w internecie i nic jak ktoś wie co mam zrobić pisać

Gość Regina1015
po1 musisz ładnie śpiewać po 2 znajomości conajmniej 3 języków a reszta przyjdzie sama

Gość kjkjkjkjkjk
są 4 drogi do zrobienia kariery w branży muzycznej 1. Spotkać odpowiednią osobę; znaleźć się w odpowiednim miejdcu i czasie i dać dupy niestety to są realia 2. Udać się na casting do szansy na sukces reszta komerchy odpada 3. Zająć się własną twórczością; swój zespół, teksty muzyka; wysylać materiały demu do firm fonogranicznych; czyt . włazić oknami, i wszelkimi otworami jaimi się da 4. Pojechać do Warszawy co roku urządzane są castingi do Musicalu Metro jesli ma się talent i "to coś" to jest to już przepustka do kariery - owarte drzwi

Gość kjkjkjkjkjk
i mówi wam to osona z 4 oktawowym głosem która zachaczyła w swoim życiu o show bussines i pomyślała że tak naprawde nie warto napewno nie w wieku

Gość kjkjkjkjkjk
mniej niż 15 lat sorry za literówki coś mi klawiatura szwankuje

Gość Ncoll
Ja bardzo lubię śpiewać ... Jest w polsce kilka studii do nagrywania płyt .. Musisz się przygotować , ale co najważniejsze umieć śpiewać . Gdy będziesz gotowa przybądź i zaśpiewaj ... A gdy już płyta będzie gotowa , zrób kilka kopii i rozdaj znajomym ;) ta plota szybko rozniesie się po całym wojewódzstwie i znajdziesz menagera ( producenta) ... A teraz coś o mnie .... Mam 13 lat , kocham śpiewać ... nagrałam płytę z albumem ,, For music" , po polsku oczywiście. Nie mam producenta , bo poradzę sobię sama ... ale na portalach tj . k lub facebook , piszą producenci w sprawie mojego talentu , ale ja wcale nie chcę producentów ... szukam wartej osoby !!! jak jesteś taką osobą to napisz na gg 12325795 . Życzę każdemu kariery !!!

Gość Kupkaxd
Mam 13 lat i chcę zostać piosenkarką ale nie wiem jak to zrobić . Mam taki plan zeby przez 2 lat ćwiczyć nad swoim głosem bo jak dla mnie on nie jest za ładny . Ale podoba się nie którym osobą ... Mam nadzieję ze mam szansę zostać piosenkarką nie zalezy mi na kasie też jest ważna ale nie aż tak . Najważniejsze są marzenia i to co mam w sercu. A w sercu mam muzykę . Lubię śpiewać i zrobię wszystko zeby osiągnąć to o czym marzę . Ale nie wiem jak ja mam to zrobić pomóżcie !!! ??

Gość Aneta4
Cześć.Nazywam się Aneta i mam 16 lat i tak jak wy chcę zostać piosenkarką.Chociaż wiem jakie to jest trudne to się nie poddaje w ciągu dnia cały czas ćwicze głos,pisze piosenki i wiersze.Bardzo chcę zostać piosenkarką i mam nadzieje że spełni się te moje marzenie.Więc radze wam dużo ćwiczyć w domu,nagrywać filmiki i wrzucać na youtube i wrzute może komuś się spodobacie i wypromuje was.Ja tak samo będe próbowała i robiła wszystko aby osiągnąć swój cel.Więć nie poddawajcie się i próbujcie!!!Pozdro

Gość poczebująca
Chce bardzo byś piosenkarką marzy mi się to od dziecka lubie śpiewać wystąpiłam już w dwóch programach na tvn i tvn style co zrobic zeby nagrac płyte plis pomuszcie mi

Gość lola star
chce zostać mam 12 lat

Gość julll
dziewczyny!!nie warto na forum sie sprzeczać ktora z Was ma ładniejszy głos itd , jeśli chcecie zostać piosenkarkami nie rezygnujcie z tego zeby gdzieś pojść i pokazać na co Was stać,śpiewnie powinno być dobrą zabawą , powinnyście czerpać z tego radość.Ja osobiście też chciałabym zostać piosenkarką, w podstawówce chodziłam na zajęcia wokalne mielośmy różne koncerty i bardzo dobrze się bawiłam . Śpiewanie powinno być czymś dodatkowym , musici wiedzieć w 100% ze napewno chceci to robić nieprzespane noce przy nagrywaniu plyt całe dnie na rozgrzewkach fizycznych jak i głosowych...ja osobiście to polubiłam , tylko teraz mam bardzo mało czasu na wszystko ale daję radę.Uwierzcie w to że możecie że dacie rade , jak nie uwierzyćie to nic wam nie wyjdzie . Jak juz się na coś załapieće to po ciężkim dniu nie rewzygnujcie z tych marzeń pierwsze kilka dni są cięzkie potem to kwestia przyzwyczajenia i bedzie coraz lepiej.Wszytkim które spełniają marzenia, życzę powodzenia , a tym które się jeszcze bja to wziać się w garść i zacząć cos robić bo nie spełnicie marzeń.Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze kazda z Was spełni swoje marzenia!:***

znacie moze jakies wyteurnie albo ludzi któzy chetnie by posłuchali demo . wiecie cos moze o jakis castingach np. Wrocław .????/

Gość pauuullka
to jest i moje marzenie chciałabym isc na jakis casting tylko ze ja mieszkam na wsi marze by jakis człowiek pomugł mi zostac piosenkarką moja mama nie chce mnie zapisac do szkoły muzycznej mówi ze taki głos ma kazdy lecz moji znajomi uwazaja ze powinnam chodzic do szkoły muzycznej i kształcić sie wygrywalam nie jedną nagrode pomuzczie tyle ze mam 13 lat lecz ewa farna tez w młodym wiekku zaczynała karjere co o tym sadzicie?

Gość julll
Hej;* po co na forum kłócicie sie o to która z Was jaki ma głos?to n ie ma sensu , każdy śpiewa ładnie na swój sposób , jeśli nie będziecie ćwiczyć nic wam z tego nie wyjdzie, w spiewaniu musicie byc kreatywne , piszcie swoje piosenki spiewajcie , bawcie sie tym. Marzenie o tym żeby zostać piosenkarka nęka wiele osób ale nie każda ma predyspozycje , ja osoboiście uważam że każda z Was powinna próbować i nie poddawać się. Spiewanie jako piosenkarka wiąże się z nieprzespanymi nocami , z porannymi ćwiczeniami fizycznymi jaki i głosowymi. Jeżeli nie nastawicie sie na to ze kilka pierwszych dni bedzie trudne to nie będzie Wam łatwo. Naprawde, po tych kilku dniach będzie łatwiej ;p Więc jak zostać piosenkarką? Zgłaszać się na jakiekolwiek konkursy,pisać swoje początkowe piosenki, bawić się śpiewem, polkazywać innym , że śpiew daje Wam frajde, ale za wszelką cenę się nie poddawać , realizujcie marzenia , kazda w swoim tępie. ''Szansa na sukces'' z tamtąd jest polsko-czeska piosenkaraka Ewa Farna, ona dała radę więc każda z Was tez moze to zrobić , poikazujcie się innym , 0 stresu , ujawniajcie się , szara myszka , która śpiewa pod prysznicem do niczego nie dojdzie. Mam nadzieję, że każda z Was spełni swoje marzenia, życzę powodzenia ! ;** jak ktoś ma jakieś pytania , wskazówki, albo chce założyć zespół piszcie : jull196@buziaczek.pl mogę pomóc , sama miałam dość dużą styczność ze spiewaniem i wiem ze to wcale nie jest takie łatwe ale jestli ktoś chce to potrafoi i da radę ;* Pozdrawiam i jeszcze raz życzę powodzienia ! :* (jull196@buziaczek.pl)

Gość Martusia99
Hej jestem Marta i mam 12 lat Moja rodzina uważa że mam ładny głos ale wstydzę się zaśpiewać nawet przy bliskich nie wiem co robić a zawsze chciałam zostać piosenkarką:) pisać

Gość klaudzsia mrysia
kilka rad 1.poszukaj castingow w internecie 2.jesli masz piekny glos, idz do MAM TALENT, jesli sie nie wachasz 3.popytaj kogos czy nie zna moze czlowieka ktory jest jakims producentem muzycznym lub moze ci zalatwic ta fuche 4. na pierwszy casting idz z rodicami lub kims z bardzo bliskiej rodziny(czlowiek ktory bedzie ci zalatwial ta prace moze byc kims groznym) 5 jak sie wachasz idz z kolegami na casting lub razem zaluzcie zespuł 6. i najwazniejsza=nie boj sie=szansa moze byc TYLKO JEDNA Mam 12 lat i NIE jestem piosenkarka. ale staram sie o ten tytul. bycie piosenkarka jest czyms wielkim. Jak komus pomoga moje rady napiszcie na profil klaudii jurzyk

Gość klaudzsia mrysia
jeszcze =7.nie biez pracy swym cialem ani innzmi zeczami 8.sa inne i rozne programy muzyczne=zglos sie do nich ZYCZE POWODZENIA...I PAMIETAJCIE=POMOGE=NAPISZ NA PROFIL KLAUDII JURZYK!!!!!!

Gość klaudzsia mrysia
PRZEPRASZAM ALE MAM JESZCZE INNE=JESLI MASZ TREME=NIE MUSISZ TEGO ROBIC ALE TO NIE ZNACZY ZE NIE MOZESZ*PO PROSTU ROB TO CO JA MIANOWICIE=JA WZSTEPUJE W KONKURSACH Z PUBLICZNOSCIA I WYOBRAZAM SOBIE ze nikogo nie ma i patrze sie w jedno miejsce=gdie nie widze twarz innych osob nikt cie nie zmusza do tej kariery ale nie kazdy ma treme=mysli ze ja ma a TAK NAPRAWDE JEJ NIE MA(SPRAWDZ MOZE TAK SAMO JEST Z TOBA) PAMIETAJ!!!!!!!!!!!!!! NIGDY SIE NIE PODDAWAJ!!!!!!!!!!!!!!!! JESLI KTOS CHCIALBY WIECEJ RAD NIECH WEJDZIE NA PROFIL KLAUDII JURZYK I NAPISZE MI WIADOMOSC O TRESCI chce wiecej rad w sprawie piosenkarstwa OBIECUJE ZE POMOGE!!!!! JESLI KOMUS POMOGLY ME RADY NIECH NAPISZE NA TEN SAM PROFIL PAMIETAJ!!!!!!!!!!!!!! UWIERZ W SIEBIE I NIE REZYGNUJ GDY PIERWSZY RAZ CI NIE WYJDZIE (BO(JAK JA TO MOWIE)DO 500 RAZY SZTUKA A ZA 1000 SIE UDA(chyba)) ZAMOTYWOWANIE UWIERZ W SIEBIE, NIE REZYGNUJ)powtarzaj to sobie az do skutku!!!!!!!!!!)))

Gość klaudzsia mrysia
jesli komus to pomoze CASTINGI DO MAM TALENT DATA MIEJSCOWOSC BUDYNEK ULICA lub PLAC 4=5 . 04 POZNAN HOTEL TRAWIńSKI żniwna2 21=22. 04 gdansk filharmonia baltycka oŁowianka1 25=26.04 WROCLAW TEATR LALEK PLAC TEATRALNY 4 9=10 .05 ZABRZE DOM MUZYKI I TANCA GEN. de GAULLE a 17 16=17.05 warszawa palac prymasowski senatorska 13/15 POWODZENIA! PAMIETAJCIE ZE 1.JESLI CHCECIE WIECEJ RAD TO NAPISAC WIAD. O TRESCI prosze wiecej porad NA PROFIL KLAUDII JURZYK 2. JESLI POMOGLY CI ME PORADY NAPISZCIE POD TEN SAM ADRES POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość klaudzsia mrysia
CWICZCIE GLOS!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kaasiaa15
Hej ! Mam na imię Kasia i mam 15 lat i jestem z województwa Dolnośląskiego. Śpiewam praktycznie od zawsze . Kiedy byłam jeszcze w szkole podstawowej to wzięłam udział w konkursie piosenki religijnej...i wygrałam razem z dwiema osobami , które ze mną śpiewały. Mam fajny głos .Zawsze mnie chwalono, że mam ładny głos. Marzę o tym , żeby zostac piosenkarką , i żeby wziąc udział w castingu do programu MUST BE THE MUSIC Tylko Muzyka , ale mieszkam w małej wiosce i nie wiem co mam zrobic , by się tam dostac do 4 edycji jak będą castingi już ale nie mam czym dojechac i nie mam kasy by zapłacic . Chciałabym wykorzystac ten talent , by pokazac tym , którzy zawsze dokuczali i dokuczaja mi w szkole , że mogę , że potrafię i że nie boli mnie już tak bardzo to , że dokuczaja i szykanuja mnie , ale nie tylko dla tego chcę zostac piosenkarką . Jeszcze dlatego , żeby pokazac mojej rodzinie , która nie chce mi pomóc w spełnianiu mojego marzenia , że marzenia się spełniają . Chcę robic w życiu to , co mi najlepiej wychodzi , czyli śpiewanie , bo nie chcę do konca życia sprzedawac w sklepie ( po gimnazjum mam zamiar iśc do handlówki na sprzedawcę) . Jeśli ktoś potrafiłby mi pomóc , to proszę o kontakt na GG (piszcie nawet jak nie bedę dostepna ) Oto moje GG:38959204 . Dzieki :D Hej ;)

Gość Kaasiaa15
I chciałam jeszcze dodac , że jestem z okolic Bolesławca , wiec jak ktoś tez jest z okolic albo ze samego Bolesławca i chciałby też zostac piosenkarką , to możemy razem spróbowac swoich sił . To może się udac ! ;D

Gość Patrycja ;]
Moim największym marzeniem jest zostać sławną osobą, czyli piosenkarką. Rok temu zmarł mi tata, zginoł w tragicznyw wypadku, i dlatego myślę, że baym mogła jakoś podeprzeć rodzinę, a zwłaszcza mamę . ;))

Gość dogwiazd.phorum.pl
Widzę, że tu się stworzyła niefajna atmosfera, dziewczyny się licytują o to, która ma ładniejszy głos. Jeśli nie chcecie brać udziału w takiej farsie, to zapraszam na dogwiazd.phorum.pl - to jet grupa wsparcia dla muzyków, którzy chcą zajść dalej. Tutaj w przyjaznej atmosferze będziemy się wspierać i wzajemnie się inspirować do działania. Serdecznie zapraszam :)