Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

jak zostać piosenkarką ?

Polecane posty

Gość lala1762
oj dziewczymy czasami jesteście śmieszne aby zostać piosenkarką trzeba poprostu chcieć potraficie krytykować dode i gośkę ale tak naprawdę nie wiecie do końca dlaczego przecież jak by nie było zostały gwiazdami nie bez powodu ja uważam że niektóre z was to są poprostu zazdrosne i wszycho....... ktoś jak chce naprawdę być piosenkarką to robi dosłownie WSZYSTKO a to o czym wy piszecie to pzreciwieństwo w zupełności

Gość ddd333
doda juz bedąc w przedszkolu spiewała na roznych imprezach szkolnych!!

Gość Kaia Nowa
Moji drodzy niewarto szukac jerzeli macie wspaniałe głosy bo ta kariera sama was znajdzie jak mnie polecam zgłoszenie się do jakiegoś programu znam jednom dziewczyne , która swietnie tańczy i spiewa poprostu ma talent dziewczyna wierze ,że spotka jom szczenście

Gość angielka1231
Nie lubie sie chwalic...Ale wiem ze ladnie spiewam w koncu trenuje od dziecka...mieszkam teraz w Angliii mam duzo mozliwosci...Wygralam juz puchari Dyplom..:/ bez kitu....i Trzeba tylko trenowac...Jezeli nie wiesz kiedy falszujesz:/ Nagraj sie i posluchaj w tedy bedziesz nad tym cwiczyc az ci sie uda....jezeli chcecie mojej rady to napiszcie na E-maila paolka1231@wp.pl

Gość lily Sey
andzeliko ty małpiszonie zalerzy dla kogo masz piękny głos jak uwarzasz co Ci z tego, że wygrałaś dyplom i puchar jak ja wygrałam 4 puchary i wiele dyplomów i zapropowano mi bym została piosenkarkom i mam jusz własnego menadrzera jusz niedugo mnie zobaczycie i ty gupiutka andrzeliczko chwalisz się takim cymś jusz nielubisz sie chwalic jak się chwalisz myśle że taka jak ty niema szns na bycie piosenkarkom raczej ma szanse na bycie prostytutkom nr w Angli. dla wsztstkim oprucz adzrzeliki rzucze powodzenia w swojej karierze powodzenia wierze że macie wspaniałe głosy pozdrawiam

Gość syllka17
Ja też chcę zostać piosenkarką mam niezły głos i nie wiem co z nim zrobić nie mam kasy żeby wyłożyć na sponsora jeżeli ktoś ma jakiś kontakt proszę o pisanie na gg 6439309 błagam pomóżcie bo czas leci

Gość Minie
Ja uważam że mój głos jest ... Nie chce być w tej chwili pesymistką ale wszyscy moi znajomi twierdzą że ma talent do śpiewania tylko nie wiem jak i gdzie go wykorzystać . Dajcie jakąś rade proszę .

Ciii wklej kiedyswrzute ze SWOIM nagraniem . Co ty na to?sam głos bez wygladu , hm? co patrze to pokazujesz ze śpiewasz \"o tak\" i pokazujesz obcych. Ja wkleje link tancerki flamenco i powiem ze tez tak robie . bezsens

Gość Klaułi
hej jestem jeszcze młoda więc chce zostać piosenkarką jak zacząć i gdzie szukać???

Gość Klaułi
pomóżcie mi!!

Gość Ratissssssss
A masz talent ?? Takich jak ty są tysiące....które by chciały ale nie potrafią ...

Gość Patrycja123116
ja chciałam spełnić to marzenie i spełniłam na tej stronce to znalazła mposzukaj menadzera

Gość ruziaxD
hehe no tak czytam to i boki zrywam nie z was ale z nie wiedzy ogólnej która wylewa się na tym forum po pierwsze chuj w wygląd popatrz jak wyglądało wiele gwiazd za nim zaczeły szkarady po prostu po drugie w branzy muzycznej nie patrza na cycki to jest już efekt ustalenia imagu sceniczengo mozęsz być kim chcesz jeśli się postarasz mozęsz się dac i mozęśz się sprzedać 3. OSOBOWOSĆ tylko na to patrzą mozęsz wyglądać jakby ci ryj bazuką na wojnie przestrzelili ale jesli masz to coś co przyciąga do ciebie ludzi miło się ciebie słucha bądź potrafisz oczarować ludzi prędzej czy później ktoś zwróci uwage na ciebie i zaproponuje ci współprace oprzytomnijcie ! świat to nie tylko dmuchane lale i takie oc mają IQ w cyckach imózg w portfelu i wiecie co wam powiem spotkałam sięz tym że do firmy fonograficzne mojego ** przychodziły wytapetowane dziwki i to takie mają o wiele mniejsze szanse i tracą już na wstepie właśnie wyglądem zwracają uwage na takie któe przychodza normalne bez szykownych stroju wielkiego makijażu taka wytapteowana super dziwka oprócz wyglądu nie ma nic i opróćz tego ze zrobi kariere na 5 min chuj w taką sławe nikt nie bedzie inwestowąłw coś co za chwile się wypali i zejdzi ez rynku polska myśli i jest komercyjna ja nie zrezygnowąła próbuje odeszła z wytwórni bo komercji nienawidze kiedyś też nadejdzi eten mój czas głos głosem o ile techniki i metod układania głosu możesz sięnauczyć to charyzmy i osobowości nie ! - tyle dziekuje za uwage:)

Gość aica
ja uwielbiam śpiewać (lubie i umiem) nawet mam już cały zeszyt z nowo ułożonymi piosenkami (moimi). Niewiem czy można iść do \"szansy na sukces\" lub \"idola\" jak sie jest jeszcze dzieckiem. w przyszłości chcę zostać piosenkarką ale muszę pogłębiać chyba zainteresowania. nie? możecie mi podać jakieś \"studio nagrań\" lub jakieś \"castingi\" w okolicy Katowic

Gość Kathy*
Ja również mam ładny głos, ale nie mam pojęcia jak mam go wykorzystać. Chciałbym być piosenkraką, albo śpiewać nawet w nie znanym zaspole, ale śpiewać dla kogoś. Nie wiem gdzie mam się zgłosić. Albo może zalozyć własny zespół? Jak myślicie? Tak myślę, że jak mi się nie uda teraz, to pożyjemy-zobaczymy.

Gość Siwa1623
Żeby zostać posenkrką trzeba umieć śpiewać trzeba mieć wyćwiczoną dykcje i przede wszystim trzba mieć mikrofon głos taki jak ja noi oczywiście być fajnym:)

Gość achnea
Wypraszam to sobie, ostatnio był koncert Gosi A. w moim mieście i śpiewała na żywo, to było widać i słychać.

Gość buuu...
ruziaxD pier*** trzy po trzy, może i nie trzeba być super pięknym, ale chociaż trochę wdzięku trzeba mieć! xD

Gość An-An
... Moja przyjaciolka i ja mamy zespol i bardzo chcialy bysmy byc slawne! To niejest odpowiedz na zaden temat, ale my juz niewiemy co dalej robic! Od kilku piesiecy staramy sie jak mozemy i mamy juz duzo piosenek, ale niemamy pojecia gdzie sie zgłosic! Jezeli ktos wie prosze piscie na nasz e-mail pg2s@autograf.pl ! Jak ktos nam pomoze odwdzieczymy sie jak najbardziej umiemy! Kochamy śpiewac i mamy piekne głosy (NIECHWALĄC SIĘ) duzo osub nam to mowi... Wystepujemy w szkolach na różnych konkursach itp. Prosze napisacie do nas jak bedziecie mogli nam pomuc! Dziekujemy Roxi i An-An!

Gość klauduś
Uważam że mam całkiem dobry głos i dobrze śpiewam ale nie wiem jak rozpocząć karierę i jestem też dosyć ładna

Gość An-An
Chciałam tylko napisać, że idola już niema. Jak macie jakies DOBRE propozycje to napiscie na pg2s@autograf.pl

Gość RuziaxD
nie wspominałam o wdzięku bo wydaje mi sie że to rzecz wrodzona i każda kobieta go ma xD chyba że sie myle...kur*a chyba rzeczywiście się myle.... xD

Gość ziutekaly
hej ja z moja kumpelka chcemy zostac piosenkarkami podobnymi do aly & aj wiem ze nie bedziemy tak one bogate ale chcemy podobną grac muzyke tak jak one niewiemy gdzie mamy sie zgłosic i jak zacząc kariere ???

Gość paaulineczquaaa
Żeby zostać piosenkarką trzeba umieć śpiewać! Nie chodzi tu o "podśpiewywanie pod prysznicem" jak ktoś już to wcześniej zauważył. Chodzi tu o codzienne, wielogodzinne treningi (na początku minimum 2 godziny dziennie)! Dla kogoś może wydawać się dużo - ale trzeba się poświęcić! Pierwszym etapem jest rozruszanie głosu dlatego przez ok. tydzień można ćwiczyć godzinę dziennie. Drugim etapem jest emisja głosu: należy przez ok. miesiąc i 3 tygodnie poświęcić więcej czasu na śpiewanie (jak wcześniej wspomniałam 2 godziny). Po tych dwóch miesiącach głos nabierze pięknej barwy;) . Po dwóch miesiącach znów można wrócić do godzinnego (ale im więcej tym lepiej xD) trenowania (trzeci etap). Oprócz tego należy zwrócić na poprawną dykcję (tez już ktoś o tym pisał), ale przede wszystkim o oddychaniu z przepony! Zalecenia Pani Ireny (mojej "instruktorki) Aktualnie jestem na drugim etapie ale śpiewam już od 2 kl podstawówki (jestem w 3gim;( ) Przyznam się że strasznie chcę zostać piosenkarką ale marnie widzę swoje szanse, ponieważ nie pracuję;(. Jeśli naprawdę chcecie zostać piosenkarkami przyłóżcie się, ponieważ mam wiele przyjaciółek "z branży xD" które zastosowały się do zleceń Pani Ireny i każdy zazdrości im pięknego głosu ;) Pozdrawiam;* PS. Ja mam ładny, choć niewyćwiczony głos, ale bez problemu zdobywam miejsca na konkursach (m.in. na różnych konkursach szkolnych (zawsze pierwsze miejsca), konkursach gminnych, w MDK w Wieluniu, oraz w Nadwarciańskim Grodzie w Załęczu Wielkim xD Jak ktoś chce dowiedzieć się czegoś o konkursach w woj. łódzkim - piszcie na maila xD

Gość Kasika13
Chcę zostać piosenkarką bo mam dobry głos i kocham spiewac... mój glos nie jest jeszcze doszlifowany bo mam tylko 14 lat... ale niedługo będę chodzić na lekcje spiewu... czy wie kots może gdzie sie odkrywa talenty???:):):)

Gość Brit
bardzo lubie śpiewać moiom idolką jest BRITNEY SPEARS chciałabym też być sławna i śpiewac dla ludzi . Umiem śpiewać lecz niemam możliwości u nas nieorganizują nic niewiem gdzie szukać producenta wytwurnie już jedną znalazłam lecz niewiem jak mam sie teraz nagrac może na kom€re i potem do kompa na płyte i wyśle pomużcie narra

Gość Brit
ja też mam 14 lat i wogule pomużcie narra

Gość aica
hej Kasika13 mam do ciebie 2 pytania... 1. gdzie będziesz chodziła na lekcje śpiewu? 2. z jakiej miejscowośći pochodzisz? (jeśli niechcesz mówić miasta powiedz przynajmniej jakie województwo) odpisz prędko na moją pocztę ( nelka96@wp.pl)