Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliobuda

polibuda

Polecane posty

Gość poliobuda

witam, mam pytanie. Moze ktos podzieli sie swoimi odczuciami na temat studiow zaocznych na politechnice poznanskiej?? szczegolnie interesuje mnie kierunek automatyka i robotyka ale za wszelkie jakies "rady" bede wdzieczny

ech, mysle ze jendak dzienne sa lepsze, chyba ze w tym czasie chcesz pracowac w zawodziew (co jednak bez chociazby inz bedzie dosc trudne...)

Gość poliobuda
mozliwe ze lepsze, ale raczej nie mozliwe dla mnie. tak mam zamiar w tym samym czasie pracowac zeby miec za co studiowac :)

Gość poliobuda
a zadnej inne szkoly o kierunkach jakichs technicznych nie udalo mi sie poszukac :(

ech, ale raczej jako automatyk bez wyksztalcenia nie popracujesz...

Gość poliobuda
zdaje sobie z tego sprawe... najpierw chodzilo mi o jakas inna prace nie zwiazana z zawodem a pozniej dopiero po skonczeniu szkoly znalesc cos w zawodzie

no jak tam sobie wolisz. ja dopeiro jak obronie inz to ewentualnie mgr zaocznie i do pracy. a jak nie to dziennie do dyplomu mgr.

Gość poliobuda
mnie niestety nie stac na pojscie na dzienne studia, i dlatego chce isc na zaoczne... dlatego chodzilo mi o jakies informacje, jakie mniej wiecej przedmioty tak sa, czy bardzo ciezko tam jest czy idzie sobie jakos poradzic itd

no na zaocznych ogolnie nie jest trudno:P maja na pewno duzo mniej materialu niz dzienni (studiuje AiR dziennie ale na egzamach czy poprawkach widze kto jaki ma zakres) sa rozne dziwne przedmiotu czasami nikomu niepotzrebne (ale na zaocznych to raczej niewiele sie takich trafi) no i na dziennych jest duzo laboratoriow- jak ta kwestia ma sie na zaocznych -nie mam pojecia. ale gdzies na pewno jest program studiow wiec mozesz sobie spojrzec na przedmioty i wymagania.

Gość poliobuda
w takim razie bede musial jeszcze poszukac