Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokopono

tabl + ciaza

Polecane posty

Gość jokopono

sluchajcie zawsze dostawalam okres w czwartek po odstawieniu w pn dzisiaj jescze go nie mam, martwie sie. bo ostatnio zapomnialam tabl ale w ciagu 12 godz wzielam wiec powinnam byc zapezpieczona?

Gość jokopono
up

skoro wzielas do 12 godzin to jestes zabezpieczona tj bylas i jestes. a ile bierzesz pigulki juz? krwawienia nie musi wystepowac w tym samym dniu co zawsze. ja dostawalam np czartek/piatek. a moze noz widelec, jutro dostaniesz ? nie martw sie , jest ok ;)

Gość jokopono
biore ok rok

Gość jokopono
wogole mysle z ejak dluzej sie bierze to mimo tego ze neiregulatrnie czasem to i tak jakos te homrony sie utryzmuja w organizmie?

Gość bzdura bzdura
i jeszcze raz bzdura myśl tak dalej to szybko mamusią dostaniesz zanim palniesz coś głupiego - pogadaj z ginem i dowiedz się że hormony trzymają się tyle ile są podawane i ani dnia dłużej o ile nie mają przedłużonego działąnia

Ja w tamtym miesiacu nie dostałam okresu z odstawienia robiłam test negatywny byłam u gina i powiedział ze moze sie zdarzyc ze okresu z ostawienia nie bedzie

Gość ogonek
co za panikara, dostala okres pare godzin pozniej, nzi zawsze i juz w temacie sie nei wypowiedziala, co za baba.