Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w tym wieku to trudno

Mam 27 lat, moj kolejny zwiazek padl, czy mam jeszcze szanse?

Polecane posty

Gość rzeczywistosc
Elo:-) Ja też mam 27 lat i trzy tygodnie temu sie rzostałam z facetem. 3 lata młodszym dla ,którego porzuciałm 8 letni związek. Tez czuję, że nikogo nie poznam i skoncze jako stara panna. Boje się

Gość pewna z 25 na karku
mam za soba 5 letni zwiazek z facetem, pozniej zaangazowalam sie w obecny-trwam w nim 3lata...i zaczynam odczuwac ze...nasze drogi sie rochodza... tez mieszkam za granica ale mi zegar tyka..jak w Polsce :) Mam potrzebe wyjscia za maz, posiadania dziecka... a on? coz?niekoniecznie... W PL zawsz sie czuje jak swir...wszystkie kolezanki jak nie o: bukietach, sukniach,porannych mdlosciach...to o pieluchach... a najbardziej sie dobilam jak weszlam na nasza klase...a tam wiekszosc kolezanek..juz z nazwiskiem w nawiasie.... mam kolezanki singielski 28letnie..w PL i traktowane sa jak tredowate..czasem juz sie smieja..ze kandydaci wyczerpali sie..wiec czekaja..na drugie rozdanie ;P

To ja, jako 30 letnia kobieta bez obrączki na palcu, powinnam już zbierać na miejsce na cmentarzu, sosnową trumnę i jakąś gustowna garsonkę do tejże nowej loży? ;) Znaczy wypadłam z matrymonialnego rynku i nic dobrego mnie już nie spotka? ;)

Gość kropka bez i
Jak mieszkalam w Polsce to wlasciwie zarowno w liceum jak i na studiach nie za bardzo sie umawialam z facetami podczas gdy kolezanki przebieraly co troche przypedzalo mnie o kompleksy i "co jest ze mna nie tak" bo nie bylam uwazana za brzydka. Pod koniec studiow wyjechalam za granice. Mialam 22 lata. Poznalam tam mego meza i wlasciwie bardzo szybko zaczelismy byc ze soba na powaznie. wyszlam za maz w wieku 25 lat co dla tamtejszych bylo nie do pojecia ze tak szybko. Duzo z nich weszylo wpadke, wogole twierdzili ze skoro ja od 22 lat jestem juz w zwiazku to sie nawet nie wyszalalam. Tutaj o zamazpojsciu mysli sie nie wczesniej niz kolo 30.

Moja mama wyszła za mąż w wieku 32 lat i ma cudownego męża. Urodziła troje zdrowych dzieci. Moze Tobie tez sie uda!

Gość łatwo pisać tak Wam
mi nie chodzi o to czy naprawde mozna/ nie mozna kogos tam poznac w jakims tam wieku chodzi o rozczarowanie, o zmarnowane nadzieje, o to ze kiedys sadzilo sie ze sprawy potocza sie inaczej, o strach ze juz zawsze wszystko bedzie sie rozpadac

Gość hooooooop la

Gość szansa zawsze jest
tylko czy prawdopodobieństwo 1 na 1 000 000 albo mniejsze powinno cieszyć.

ale no co wy????? przeciez 30 lat to juz wiek przedkrematoryjny :) dołka sobie szukac a nie o miłostach myslec :P :P

masz 27 lat, co to za wiek, rozpadł się związek, to sobie usiądź i przemyśl, co zrobić aby przyszły się nie rozpadł, a szanse zawsze masz. Możesz zapalić w kościele świece np św Walentemu, aby skierował jakiegoś miłego blondyna na Ciebie i sie zakochał, troche magii nikomu nie zaszkodziło, a pomóc może

Faktycznie, nie pomyślałam o krematorium... Dzięki Kwiatek ;) Co będę miejsce na cmentarzu zajmować, a tak urzyźnie ziemię pod... kwiatki :P

gosiaczkowa, no taka opinie uslyszalem o sobie a ze w podobnym wieku jestesmy to przekazuje dalej ;) PS urzyznie -> użyźnię sie pisze :P

Walnęłam byka i nie zauważyłam - posypuję głowę popiołem - wstyd ;) Ale fakt jest faktem, w ziemie trzeba iść. Co będę zajmować miejsce młodszemu pokoleniu. Do tej pory nikt mnie za żonę nie zechciał, to po 30-tce już tym bardziej ;) Stare próchno ze mnie :P

Ja też mam 30-tke i brak męża na horyzoncie... Nie wiem, może jakieś zbiorowe samobójstwo, by nie być wstydem dla pieknych, młodych kobiet :P które jeszcze mają szansę na zmianę stanu cywilnego :P

Masz szansę. Ja ostatnio kryzys w związku przeżywam i tak myślałam co by było jakbym sama została w wieku 30 lat. I tu nagle sms dostałam od nieznajomego, który zaprasza mnie na kawę i musiał się mocno postarać o nr. tel., zdobył go w szkole, do której chodzi moja córeczka.Sms przysłał jak byłam w kościele, sama, bez męża, żeby mi kłopotu nie narobić, tak napisał. Byłam kompletnie zaskoczona tym wszystkim, tym bardziej, że mieszkam na wsi, malutka miejscowość i pomimo ładnej buzi mam sporą nadwagę. Tak więc nie jest źle, jak ktoś chce się z nami jeszcze spotykać;)

Gość kijem od szczotki
w tym wieku to trudno ale musisz zgłupieć...

tez mam 27 i tez rozpadł sie mój kolejny związek. Jeszcze gorzej, że z mojej winy jeszcze gorzej naprawdę. Nienawidze siebie. I do tego czuje się staro. Jestem starą panną. I będę Nią.

gosiaczkowa - :D ;) pozostaje zawsze do chirurga plastycznego coby cialo ujedrnic, zeby chociaz z zewnatrz nie odstawac od kultu mlodosci ;)

Chirurgia plastyczna powiadasz... Nie wiem, od czego powinnam zacząć moją przemianę w młodszy model ;) Czy najpierw wstrzyknąć sobie jad kiełbasiany, by wypełnić koryta zmarszczek, czy też zainwestować w podniesienie biustu, który teraz muszę ciągnąć za sobą po ziemi ;) :P:P A Ty Kwiatuszku kult młodości pielęgnujesz? :P ;) Rozbudowany biceps, klata, brzuszek-kaloryfer, ufarbowane pierwsze siwe włosy - także te po przeszczepie ? ;) 30 lat to juz nie przelewki - nie ma lekko ;) Trzeba sie jakoś na powierzchni utrzymać pazurami choćby :P

gosia, wlasnie straaaasznie sie denerwuje i w ogole 😢 chodze niby na ta silownie ale jakos miesnie juz nie te i flak sie robi szybciej niz kiedys :( gosia, ale ty koniecznie botoks... to nr 1 i podstawa codziennej pielegnacji dla kobiety ktora skonczyla 30 :D :P

codziennej, podkreślam, bo juz sie zmarszczki w tylu miejscach rzucają ze co dzien trzeba w innym miejscu podrasowywac :D :P

Nie jest lekko Mój Drogi... W naszym wieku, to już wszystko trudniej przychodzi, bardziej się człowiek musi namęczyć, napocić, kilogramów też jakoś szybciej przybywa... Dramat!!! Z tym botoksem to się troche boję. Jak wypłycę zmarszczkę tu, to tam wylezie, jak wypłycę tam, to wyskoczy jeszcze gdzieś indziej. Czy nie da się botoksu wstrzyknąć od razu w całą twarz? A może w całe ciało - co się będę rozdrabniać ;) I w ogóle powinien być refundowany!!! W końcu te wszystkie zabiegi przecież po to, bym znalazła osobnika płci męskiej, z ktorym stworzę podstawową komórkę społeczeństwa i zwiększę przyrost naturalny w naszym pieknym kraju :P ;)

gosia :D ;) jak to mowia hardcorowcy - nie przejmuj sie, gebe sie gazeta zasłoni :P ;)

W dzisiejszych czasach 27 l. Za wczesnie na stresy :-D

Kwiatku :P Dobrze, że mi nie chcesz worka na głowę zakładać :P A może kurcze powinnam nosić... Żeby ludzi nie straszyć...

gosia z tego co gdzies czytalem to parametry masz zachecajace :D ;)

Znaczy dajesz mi nadzieję?? Mówisz, że mam szanse?? Zbawco Ty Mój!!!! ;) A już przeglądałam oferty zakładów pogrzebowych :P Na wypadek, gdyby z tym botoksem nie wyszło albo usztywniłby mnie śmiertelnie :P A chwilunia, chwilunia - o jakich to parametrach moich mówisz? :P